Run missi Run!

Benimde is arkadaslarim falan cok yiyordu
oglen fast food
ogleden sonra caylar kekler biskuviler
sabah simitler pogacalar
onlara uydum.36 bedenken 40 bedene kadar ciktim
64 e dayandi kilom..
sonra uyandim böyle olmaz dedim
kendimi sisman cirkin hissettim guvenim azaldi.sacima cildime ozen göstermek istemedim.giydigim kotlardan yaglarim fiskiriyordu.
arkadazlarim hala normalsin zayifsin diyordu
taa ki bir arkadasim uyarana kadar.kizim bu ne hal sen genc kizsin boyle gudersen 70 i görürsün kendine gel cabuk diyene kadar.aslinda dost aci soyler.o size iyisin zayifsin diyenler ya kendileri sismandir yada sizin guzel saglikli olmanizi istemiyordur buna emin olun...

Benimde is arkadaslarim falan cok yiyordu
oglen fast food
ogleden sonra caylar kekler biskuviler
sabah simitler pogacalar
onlara uydum.36 bedenken 40 bedene kadar ciktim
64 e dayandi kilom..
sonra uyandim böyle olmaz dedim
kendimi sisman cirkin hissettim guvenim azaldi.sacima cildime ozen göstermek istemedim.giydigim kotlardan yaglarim fiskiriyordu.
arkadazlarim hala normalsin zayifsin diyordu
taa ki bir arkadasim uyarana kadar.kizim bu ne hal sen genc kizsin boyle gudersen 70 i görürsün kendine gel cabuk diyene kadar.aslinda dost aci soyler.o size iyisin zayifsin diyenler ya kendileri sismandir yada sizin guzel saglikli olmanizi istemiyordur buna emin olun...

aynen benim de öyle bi grubum vardı. yalnız şöyle bi farkla bu kızlarla aynı şeyi yer içerdik onlar katiyen kilo almazdı olan bana olmuştu. kendimi değil onları görüyordum onları yiyip kilo almama hallerini kendim için de öyle sanıyordum. ta ki bir kadın değil de normal bi erkek arkadaşım uyarana dek, zeyno sen napıyosun?? uyarısıyla süreç başlamış -16 kilo gitmişti bu bedenden.

aynen benim de öyle bi grubum vardı. yalnız şöyle bi farkla bu kızlarla aynı şeyi yer içerdik onlar katiyen kilo almazdı olan bana olmuştu. kendimi değil onları görüyordum onları yiyip kilo almama hallerini kendim için de öyle sanıyordum. ta ki bir kadın değil de normal bi erkek arkadaşım uyarana dek, zeyno sen napıyosun?? uyarısıyla süreç başlamış -16 kilo gitmişti bu bedenden.
Benimde zayif arkadaslarim vardi birkac tane.yiyordular kilo almiyordular.
Ben bazen diyet yapiyordum ikinci günü bozuyordum diyeti..62 kilo falandim boyum 170 .oraya gitmeyelim yemege dedim bir gün kilo aliyorum yemekten.amann kizim sende birsey yemiyorsun hala siskosun dedi.okadar gucume giti ki.belki sakayla karisik birseydi ama cok alinmisti...

eheh yok annem yok ben ünlü olmıyım popoyla. türkiye buna hazır değillllllll:KK53: mazallah dağları deviririm bi yerlere sığamam
Bende popoyu kaldirmak istiyorum ama tabi bu kizinki kötü bence.onda zaten bir hastalik varmis ondan oyleymis
ben squat mi yapsam oda bacak kalinlastiriyor diyolar..

Bende popoyu kaldirmak istiyorum ama tabi bu kizinki kötü bence.onda zaten bir hastalik varmis ondan oyleymis
ben squat mi yapsam oda bacak kalinlastiriyor diyolar..
Squati agirlikli calisirsak eger bacagimiz kalinlasir tabiki bi nebze kas olusucak ama oyle abartili bi kas yillarimizi verirsek olusur ve agirlik kullanarak calisirsak :)

Squati agirlikli calisirsak eger bacagimiz kalinlasir tabiki bi nebze kas olusucak ama oyle abartili bi kas yillarimizi verirsek olusur ve agirlik kullanarak calisirsak :)
Abartili olmasada accik kalinlastirsada kötü birsey benim adima
popom boyle kalkik yuvarlak olsun istiyorum squatsiz zor gibi..

Su sekilde olabilir illa popo kaldirmak icin squata gerek yok
Habi kopek pozisyonu vardir ya iki el ayak yerde bacagi yukari ve geriye atiyoruz orada popo skisiyor zaten ve o da popo kaldirmada etkili bir yontem canm

Screenshot_2015-01-25-11-38-07-1.png

Su sekilde olabilir illa popo kaldirmak icin squata gerek yok
Habi kopek pozisyonu vardir ya iki el ayak yerde bacagi yukari ve geriye atiyoruz orada popo skisiyor zaten ve o da popo kaldirmada etkili bir yontem canm
Canim ebru sallinin videolarında yapiyorum onu.o videolarda yaptiriyor bunu...
ben spora giderken kum torbasi takip yapmistik ayagamiza cok etkili oluyor agirlik olunca ama sporu yarida bıraktım bir ay gittim biraktim..

Canim ebru sallinin videolarında yapiyorum onu.o videolarda yaptiriyor bunu...
ben spora giderken kum torbasi takip yapmistik ayagamiza cok etkili oluyor agirlik olunca ama sporu yarida bıraktım bir ay gittim biraktim..
Simdi devam ediyor musun

Missipipi!
Önerilerin için çok çok teşekkür ederim. Yalnız ben bu kas çalışmaları için çok insandan şey duydum, yağlar kalıcı mı ne oluyormuş kilo vermek isterken kas yapıp kilo alıyorlarmış. Bunun ölçüsü ne olmalı? Spor ne vakit yapılmalı? Kahvaltıdan önce, akşam yemeğinden önce/sonra ne gibi egzersizler yapılmalı? Egzersiz öncesi ne tüketilmeli, suyu hangi ara içelim... çok incelikleri var insanın kafası karışıyor. Bir de bu arada şehir dışında okuyorum üç arkadaş evde kalıyoruz diğer ikisi akşam erken yatıyorlar ben odamda tek başıma 3e 4e kadar bir şeylerle oyalanıyorum. Ama bu geceden itibaren erken yatıp erken kalkmaya başlıyorum inşallah. Sabahları önce yürüyüş sonra kahvaltı. Kahvaltıdan yarım saat önce bi fincan yeşil çay. Kahvaltıda kaynamış yumurta ihmal edilmiyor. Saat başı birer bardak su içiliyor (telefonuma water your body uygulaması indirdim kilonuza boyunuza günlük aktivitenize göre ihtiyacınız olan su miktarını belirliyor ve saat başı size su içmenizi hatırlatıyor suyunuzu ictikten sonra oraya kaydediyorsunuz miktarına göre 200ml 250 ml 300ml 500ml bunun gibi... Güzel bir uygulama).
Öğlen yine gerekli ana öğünden yarım saat önce bir fincan yeşil çay içiliyor. Ikindi vakti zumba dansı yapılabilir ya da pilates ya da çeşitli bölgesel egzersizler. Egzersis öncesi yoğurt yemek iyi olabilir. Akşam yemeğinden önce yine bir fincan yesil çay, aksam yemeginde asla ekmek yenmeyecek, yemekten bir saat sonra elma iyi tercih olabilir. Ve yatmadan önce yine bilumuk egzersizler...
kafamdaki taslak bu şekilde, daha fazla araştırıp bilgi sahibi olarak genişletilebilir. Iyilestirmek istediğiniz yerler olursa dinliyorum *.*

Missipipi, bu 30 day challenge sitesinde bir çok program var. Sen bacak kalça çalışıyorsun sanırım. Ben göbek de çalışmak istiyorum. Hem bacak hem göbek calistirabilecegim bir program var mi ya da iki programi aynianda yürütebilir miyim yoksa göbek programına baslamak icin once bacak mi bitmeli?

Missipipi, bu 30 day challenge sitesinde bir çok program var. Sen bacak kalça çalışıyorsun sanırım. Ben göbek de çalışmak istiyorum. Hem bacak hem göbek calistirabilecegim bir program var mi ya da iki programi aynianda yürütebilir miyim yoksa göbek programına baslamak icin once bacak mi bitmeli?

Aynı anda 2 -30 day challenge- programını yürütmeni tavsiye etmem tatlım, çünkü zumba ve yürüyüş de yapacaksın gün içinde dediğin gibi. Bence bir 30 DC programı üzerinde çalış. Anladığım kadarıyla senin ilk önceliğin göbeğinle ilgili, o yağlardan kurtulmak istiyorsun. Aşağıda etkili olan bi kaç hareket ve ABS challenge programı var. İster 30 gün boyunca karışık setler halinde 3-4 hareketi yap istersen 30 gün boyunca sadece mekik çek. Seçim senin :KK66:

64d3e27f69fd0f7e2d693aa0055d156b.jpg

Bu hem bacak hem de karın kaslarını çalıştıran bir challenge!

f91c0d561e830d1821a410e4b4391f5b.jpg

31bf701a67c58f741ad203c24d77d9ab.jpg

09950cfb4905694adce8cf2a6f34635e.jpg

Dünün Özeti..

Ne egzersiz planı yapıldı,
Ne markete gidildi,
ne squat yapıldı..

Ama muhteşem bir kahvaltı ( dolu dolu ohh), akşamına erişte, ve kapanışta koca bir bardak saleple..

Tam bir keyif günü!

10932057_1389896357982466_1854750545_n.jpg

Yeni hafta.

Kahvaltı: smoothie (yarım nar, bir avuç frambuaz, yarım portakal, yarım bardak süt)

Bu sabah hiç bir spor yapılmadı, dün olduğu gibi. Period günleri böyle geçiyor bende, genelde hareketin o günlerde yapılması oldukça iyi geliyormuş ancak halim yok.

Bi kaç güne bomba gibi döneceğim.

Şimdilik şu plan program işlerini halletmem gerekiyor. Bu süreçte yememe dikkat edersem sıkıntı yok gibi. Bakalım.

Eki Görüntüle 1388908

Dünün Özeti..

Ne egzersiz planı yapıldı,
Ne markete gidildi,
ne squat yapıldı..

Ama muhteşem bir kahvaltı ( dolu dolu ohh), akşamına erişte, ve kapanışta koca bir bardak saleple..

Tam bir keyif günü!
arada kaçamaklar iyidir. bende haftasonu dağılıyorum eş dost :) ama bu sabah 61,9 kiloydum bakalım devam ediyorum

X