Run missi Run!

Yahu missipipi, 30 day challenge bacak ve karın programına başladım dün. 10 mekik 15 bisiklet çevirme 30 squat. Ve bu sabah bacaklarım felaket ağrıyor bir tane squat deniyim dedim sanki kaslarım yırtılacak. Bugün bi 30 squat daha yapamıcak gibiyim. O zaman nasıl olacak bu programm Kendimi zorlamalı mıyım?

Yahu missipipi, 30 day challenge bacak ve karın programına başladım dün. 10 mekik 15 bisiklet çevirme 30 squat. Ve bu sabah bacaklarım felaket ağrıyor bir tane squat deniyim dedim sanki kaslarım yırtılacak. Bugün bi 30 squat daha yapamıcak gibiyim. O zaman nasıl olacak bu programm Kendimi zorlamalı mıyım?

Bırakmanı önermem tatlım!
Hamladığı için vücut evet zorlanacak ama 4. gün hiç bir şeyin kalmayacak sık dişini :KK66: Hepimiz yaşadık bunu oy oyyyy :KK43:

image.jpg
Pekala durmak yok o zaman! Runn runn! :^)

Akşam olduğ hüzünlendiğğğmmm bennn yineeee:

Muzlu smoothie! Dıkş!

Kaç gündür spor yapmamanın acısı:

120 squat
2X50 ip atlama

Şu anda da limonlu yeşil çay, günlük su fazlasıyla içildi zaten.

image.jpg

Bu hafta da eve kapanıyorum. İşin kötüsü jillianı yapacak alanım yok evet çünkü misafirlerimiz var. Sabahın köründe başlattığım spor maceram salonda yapılamayacak, odamda ancak dambıl ve squat çalışmaları yapabilirim.

Düzenimi (tam) şubatla başlatıyorum anlaşıldı.

Havanın bu şekilde devam etmesi acayip sinirimi bozdu ya. Amaaaaan!

10899190_749900191743423_953755576_n.jpg

Yeşil çay vakti!

Günün ilk yeşil çayı!

Sabah tam buğday ekmeği ve keçi peynirli küçük bir tost

Öğle:

Garnitürlü pilav
Haşlanmış karnabahar
Havuç tarator

Eki Görüntüle 1387846

......
şimdi yanımda elma sirkeli su şişemle kitaplarımı okuyayım ardından programı oluşturayım sonrasında biraz uyku. ardından saçlarımı uzatmak ve gürleştirmek için uyguladığım haftalık saç kürümü yapayım, sonra sıcak bir duş, sonra market alışverişi, sonra squat... eh gün bitti :)

iyi pazarlar.

Merhaba missi :KK54:
Tüm sayfaları okudum , azimli ve istikrarlı olman çok güzel. Fotoğrafında da göze aşırı batan bir detay yok sadece basenler senin de dediğin gibi.

Haftalık saç bakım kürünü merak ettim , bizimle de paylaşır mısın ?

Merhaba missi :KK54:
Tüm sayfaları okudum , azimli ve istikrarlı olman çok güzel. Fotoğrafında da göze aşırı batan bir detay yok sadece basenler senin de dediğin gibi.

Haftalık saç bakım kürünü merak ettim , bizimle de paylaşır mısın ?

ay yok kız azmim bi hafta rötar yaptı yan gelip yatıyom şu anda ama bak elimde yeşil çay var :KK66:

küre gelince.. tatlım bu tamamen saçları uzatmak ve gürleşmesini sağlamak için yaptığım bi blogda tesadüf eseri rastladığım bi tarif. gerçekten işe yarıyor şayet senin de uzayamaması gibi sorunun varsa saçlarınla ilgili :KK66: haftada 1 cm!

10915152_754514014630764_7701244858169391453_n.jpg

missipipi missipipi kürü not aldım :) teşekkür ederim. Genel öğün düzenin ve hazırladığın rengarenk smoothie lerine imrendim açıkçası ben :) Umarım tez zamanda o azim bana da uğrar :KK66:

Kaç gündür üzerine çalıştığım, en vurucu videolarını araştırıp durduğum kendi hayatıma uygun RUN MİSSİ PROJEM! tada tada dammmm!

ddd.png

Üzerine bir kaç oynama ve haftasonu çizelgem henüz düzenli değil, elle oynama yapabilirim.
Genel itibariyle egzersizler üzerine yoğunlaştım.
Çarşamba sabahı jillian devam ancak akşamı için dinlenme günü ilan edildi.
Haftasonu için de yürüyüş planlarım var ya da rahatlatıcı yoga tarzı bi şeyler.
Kendimi çok yormamaya ama sıkı bi plana uydurmaya çalıştım-çalışacağım.
Ne zaman başlayacağım henüz belli değil, haftaya olabilir. Haber vereceğim..

*Anna Renderer adlı abla yeni keşfim. En yeni egzersiz hareketleri ile olağan üstü. 10 ar dakikalık videoları deli gibi ve eğlenceli. Buraya yüklemeye çalıştım ancak Kol-Bacak ve Kalça diye adlandırdığım videoları da az sonra sizlerle paylaşacağım. Vu huuuu çok heycanlandım! Sanırım nişanlım haziranda döndüğünde beni tanıyamayacak :rolleyes:

Bu videoyu özellikle çok sevdim. 10 dakika içerisinde tüm vücudu çalıştırıyor evet 10 dakika! İdeolümüz ise Jessica Alba <3

690d1866b40cfea5b2b3d7c94bb8fa9e.jpg

Yapmamız gereken şey bu kadar basit aslında!

Bugün matımı da aldım. Evimde de 1 ve 2 kiloluk dambıllarım da var (hatta şu bileğe takılmalıklardan da ) yani erzak neyim ok! tek gereken BAŞLAMAK! Sonuçlarına hepimiz şaşıracağız.

Hepinize aktif ve mutlu hafta sonları :KK66:

Pek sevgili missipipi. Benim internetim jullian ı indirmeye yetersiz olduğu için, indiremiyor veya izleyemiyorum :KK43: Acaba burada level 1de 25 dakka içinde hangi hareketleri kaçar dakika yaptığını yazar mısın? hareketleri açıklamana gerek yok isimlerini versen ben internetten bulurum... 30 day shred programıyla ilgili çok şey okudum ve heyecanlandım. ben de 30 günde fit olmak istiyorum ://///

Pek sevgili missipipi. Benim internetim jullian ı indirmeye yetersiz olduğu için, indiremiyor veya izleyemiyorum :KK43: Acaba burada level 1de 25 dakka içinde hangi hareketleri kaçar dakika yaptığını yazar mısın? hareketleri açıklamana gerek yok isimlerini versen ben internetten bulurum... 30 day shred programıyla ilgili çok şey okudum ve heyecanlandım. ben de 30 günde fit olmak istiyorum ://///

Tatlım program 3 dakika kas, 2 dakika kardiyo 1 dakika esneme şeklinde gidiyor. 30 saniyede bir hareket değişiyor. Yerinde hiç durmuyorsun habire zıplıyorsun bi şeylerle uğraşıyorsun.

Öncelikle esniyoruz ve bedenimizi açıyoruz sonra hop zıplamaya. yaklaşık iki dakika durmadan zıplıyor, koşar gibi yapıyor ya da ip atlar gibi yapıyorsun sonra eline dambılları alıp çalışıyorsun sonra hop bırak dambılları biraz esne diyor. sürekli tekrarlanan olay bu. eğer evinde dvd izleme olanağın olursa dvd sini almanı önerebilirim. ben öyle yaptım daha rahat olduğu için. haaa hiç olmadı git bi internet cafeye telefonundan videosunu çek hareketlerin özetle. böylece genel hatları ve hareketleri görmüş olursun :KK66:

Tatlım program 3 dakika kas, 2 dakika kardiyo 1 dakika esneme şeklinde gidiyor. 30 saniyede bir hareket değişiyor. Yerinde hiç durmuyorsun habire zıplıyorsun bi şeylerle uğraşıyorsun.

Öncelikle esniyoruz ve bedenimizi açıyoruz sonra hop zıplamaya. yaklaşık iki dakika durmadan zıplıyor, koşar gibi yapıyor ya da ip atlar gibi yapıyorsun sonra eline dambılları alıp çalışıyorsun sonra hop bırak dambılları biraz esne diyor. sürekli tekrarlanan olay bu. eğer evinde dvd izleme olanağın olursa dvd sini almanı önerebilirim. ben öyle yaptım daha rahat olduğu için. haaa hiç olmadı git bi internet cafeye telefonundan videosunu çek hareketlerin özetle. böylece genel hatları ve hareketleri görmüş olursun :KK66:

Çok teşekkür ederim ben de tam dediğin gibi telefondan videosunu çektim ve bu sabah başladım ^^ Zaten bir haftadır 30 day challenge bacak karın egzersizleri yaptığım için jullian'dan sonra kas ağrılarım olmadı. Bakalım inşallah azmeder 30 gün yaparım :) Kahvaltıdan önce yapıyorsun di mi jullian'ı?

X