Yok aslında fazlalığın var diyemem sadece bölgesel toparlanmaya ihtiyacı var sıkıntı yok uzun vadede kalıcı sonuçlar alırsın gayet iyi gittiğini düşünüyorumfark ettin di mi canım? :/ gitmeyen basenlerim, vücudumun KALESİ canlarım benim :))) sadece squatla olcak iş değil bu yürüyüş-koşu da yapmam gerek. Ama işte günlerin uzamasını bekliyorum.
Yok aslında fazlalığın var diyemem sadece bölgesel toparlanmaya ihtiyacı var sıkıntı yok uzun vadede kalıcı sonuçlar alırsın gayet iyi gittiğini düşünüyorum
Belin ince
benim gibisin
benimde basen kalcamda toplanmis kilom
kollarim gobegim falan pek yok
bende kilo vereyim koyucam resimlerimi...
Canim atistirmalik beyaz leblebi yeÖğleden sonra neler oldu?
Missi sapıttı nolsun! Allah kahretmesin o dün marketten aldığım atıştırmalıkları. O koca koca wasa barları yedim bi anda hem de öğle yemeğinin üstüne. Bir kez daha görüldü kü benim zulam çekmece değil midem! Yok artık atıştırmalık falan. Atıştırmalık alınacaksa da öyle paket ürünleri değil kuru meyveler yenecek. Hoş son araştırmalarda deniyor ki atıştırmalık diye bir şey yok 6-7 öğün yok 3 öğün var , acıktığında öğün yapmak var. Hadi bugün cuma affettim seni missi.
Hem akşam yemeği yerine smoothie içerek ve günlük squat skorumuzu tamamlayarak ucundan yırttın azcık.
Eki Görüntüle 1386304
Canim atistirmalik beyaz leblebi ye
Bir avuç
kalorisi düşük
kuru kayisi ye
diyet bisküviler hikaye..
Bir avuç al leblebi yaninaAynen öyle canım ya! Millete özendik alalım dedik, ki millet onları bi bardak sütle öğün olarak yiyolarmış ben maşallaaah!dediğin gibi yapıcam bundan sonra, ama zulalamadan bi avuç limit ile.
Bir avuç al leblebi yanina
5-6 kuru kayisi
cayla yersin acikinca aralarda
bide ben sekersiz turk kahvesi iciyorum
Sabah tok tutuyor..
Evet turk kahvesi metabolizmayi hizlandiriyor..Sigarayı bıraktığım için kahve içemiyorum bu ara tatlım( yoksa kahve metabolizma konusunda da pek faydalı ah ahh. Sana afiyetler olsun benim yerime de iç
Evet turk kahvesi metabolizmayi hizlandiriyor..
anladim canim sigara ben iciyorum maalesef ..
Benim genel olarak dağılmış ama bacak ve kollarımı sevmiyorumEvden işe bi hayatım olduğu için sonuç bu işte :/ senin problemli yerin hangi bölge therapnecim? Göbek demeöyle özeniyorum ki bacakları ince ama sadece göbeği olan bayanlara :)
Benim genel olarak dağılmış ama bacak ve kollarımı sevmiyorum
Merhaba missipipi!
Ben 20 yaşında bi öğrenciyim. Göğüslerimden kollarımın ve bacaklarımın üst kısımlarından en çok da göbeğimden rahatsızım. Boyum 1.6o kilom 58. Yazın çok sıkıntı oluyor kollarımın üst kısmındaki o deve hörgücü gibi şişkin yağ deposu, pantolonlarimdan firlayan tisortlerimi kaldiran balkon gibi göbeğim, kocaman göğüslerim, dar paca pantalon giyince ters üçgen gibi duran bacaklarim... yazin kilo vermeyi denedim 2-3 kilo verebildim. 60dan 57ye düşmüştüm geri 58 oldum. Ideal kiloma ulaşmak için 4 kilo falan vermem lazım. Ve bunu bir an once yapmaliyim çünkü baharda müzikal gösterimiz olacak vücudu belli eden kiyafetler giyeceğiz giydiğim kıyafet yakışmalı, üniversite hayatimda ilk kez sahneye çıkıcamAma ben gece gec saatlere kadar oturuyorum erken yatma alışkanlığım hiç yok bu nedenle de gece illa ki yiyorum. Uykumu düzene soksam aslında çok yararlı olacak ama... Programını beğendim bence en güzeli. Sağlıklı beslenmek, düzenli spor, düzenli uyku, tamamdır! Başarılar diliyorum. Bana da önerin varsa can kulağıyla dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?