• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirleyen kaynana

Mahvoldum evet cektigimi ben bilirim 2 ay zehırlendım durdum ayrıcı tedavılerımı devam etiremedm hayatımdakı en önemlı istedgimi bundan daha önemlısımı var allah askına
Ben bir kere oldu sandım. 2 aydır kusuyor musun 😮
Eşin alışmış demek ki ona birşey olmuyor. Sakın bir lokma yeme orda

Kayınbabam yemiyor ama kaynanam sürekli yiyor hic bisey olmuyor ve aşırı kilosu var bilmiyorum ona hic bisey olmuyor ben bugun kaynanamın kaynanasına yani eşimin babannesine gittim sabah hap götürmek icin o bile kaynananda biseymi yedin dedi ya bu kadar insan biliyordu madem beni neden kimse uyarmadı degilmi
Tüm sülale zırdeli şaka maka. Kendini kurtarmaya bak, yoksa işin yaş, 40 yaşını zor görürsün.

Kafayimi yediniz esiniz bildigi halde size o copleri yedirdiyse cocugu falan unutun esinizde anasi gibi manyak yani. Neden soylemiyosunuzki annesi delirmis tedaviye ihtiyaci var sizin yapacaginiz asla evine adim atmamak olmali

Sulalece ruh hastasi mi bunlar esiniz biliyosa ve size soylemediyse cok buyuk bir sorun farkinda misiniz? Konustunuz mu esinizle?

Bencede eşim biliyor ama benden saklamış olabilir günahını almak istemem …
Ya bile bile insan yermi
Birde kötü niyetle yapmıyor ,demekki kendıde yıyor
Buzluktakı tavuklar vs alta saklamasanın sorunu olmaz
Bizde aldıgımızı buzluga atıyoruz ,tarihi gecmezde
Sütler, yağlar derken şaşırdım
Sonucta stoklayabılıyorsa alabılıyor yada tüketebılıyor demektır
Neden ozaman bunların tarıhı gecıyor
Yani mesela kolanın 2 sene gecmesı cok sacma degılmı ,bu ıkı sene ıcerısınde neden hic tüketilmemişki
Hani buzluga attıklarınıda söylüyorsanız onlara biley olmazda
Size inanıyorum olmaması gereken bırsey ama margarınde sütte vs abartıyor olabılırmısınız
Kendıde yememesı gerekır sonucta

Back