Rotterdam Paylasim Alani(Tanisma)

oooooohhhhhh kizlar burda bayagi dokturmusunuz :) takip etmekte zorlandim . serenacim yeni yeni arkadaslar katiyorsun aramiza. sagolasin guzel dostluklerini bizimle de paylastigin icin.
optum sekerler siziiiii

biz serena ile 15 senelik arkadasiz.... aradaa kizdiriyoz birbirimizi ihihihii
yoksa vakit gecmior falla :teytey::smiley-cool:

oooooohhhhhh kizlar burda bayagi dokturmusunuz :) takip etmekte zorlandim . serenacim yeni yeni arkadaslar katiyorsun aramiza. sagolasin guzel dostluklerini bizimle de paylastigin icin.
optum sekerler siziiiii

kafamçokkarıştısorma canim ne laf yetistircem sasirdim ilaydayla ugrasilmaz anladimjeyyarbu arada sen nasilsin? okul nasil gidiyor? bende seni optum hoscakal canim:1hug:

kafamçokkarıştısorma canim ne laf yetistircem sasirdim ilaydayla ugrasilmaz anladimjeyyarbu arada sen nasilsin? okul nasil gidiyor? bende seni optum hoscakal canim:1hug:

canim hic sorma , boyumdan buyuk ise girdim vallakafamçokkarıştı"cat pat hollandacayla sen okula hollandalilarin arasina girersen dusun nasil olur tatlicadiarzu ilkbaslarda zorlandim ama yavas yavas alistim sayilir. gerci hic arkadasim yok okulda yanlizim. beni pek aralarina katmiyorlar onlari anlayip konusamiyorum diye ama olsun gidebildigi yere kadar goturcem olmassa saglik olsun napayim. en azindan denemedim demem.

gorusmek dilegiyle serenacim.

bence cokda iyi yapmisinyerimsenibenzorluklar asilmak icindir allah kolaylik versin okulda arkadasin yoksa bile burda biz variz umarim yakin bir zamanda seninlede tanisma sansimiz olur optum seni:1hug:

hatis canim bu arada yeni elbisen hayirli olsunjeyyaryeni nicin sana cok yakismissengözlerimebaksanab

sağol serenacım yakışmışmı :asigim:bende kendi adıma iyim o zaman serena , hollandaca öğreniyorum yani unuttuğum hollandacayı ..
kızlar hani sizin buluşma resimleri ne oldu göremedik aşkolsun
...

bize ozel sayfasina koydum sengözlerimebaksanaba.s.

serenacım resimlerinizi gördüm ,,çok mutlu oldum..Nedense resminize bakarken kötü oldum..Galiba ailemi özledim ondan olsa gerek ...senağlama
Kızlar hepiniz çok harika çıkmışınız Allah nazardan saklasın..çok güzelsiniz....

merhaba ben turkıyeden tanısmak ısterım sızle lutfen cevap yazın

ana sayfada..
duyduk duymadık demeyin bölümü ve sonrasında buluşma ,heberlerine gir oradanda rotterdam buluşması diye verilmiş..sayfa iki de..

buradan linki vermek istemedim çünki resimlerin buraya geçmesi sakıncalı olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…