- 16 Ekim 2007
- 9
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gurultu yapmayin......rotterdamli bayanlar. kis uykusunda.naniknanik
haklisin guzelim, tek rotherdamkilermi uyuyor saniyorsun butun hollandadaki hanimlar uyuyor. hadi bayanlarrrr canlanin yokmu kendine guvenen yetenekli bir organizator??????
aluuu bende burdayimmmm
napiyorsunuz arkadaslar
ay kizlar amterdamli kizlar da tik yok az roterdamla irtibat kurayim dedim serana cano bende su papatya yazisini degistirsem nasil oluyo acaba
gel canim gel sende bize katila.shiiiiiiiimCADIARZUpapatyayi degistirip kaktusmu yazcan:roflol::roflol:
kiz allah seni alemsin he yok menekse yazcamsırnaşık şeylülülülülülü
iyi geceler canim ben datiyorum.a.s.
Rotterdam'ın en güzel kızlarına ,kocaman bir öpücük ve kucak dolusu sevgiler..yerimseniben
:1hug:dag cicegim rotterdamdan sana sevgiler :1hug:a.s.
AH serenacım,hemen cevap vermem beni çok mutlu etti..
Sizinle dün yaşadığım güzel bir olayı paylaşmak istedim..
20 yıldır görmediğim Hollandalı arkadaşım dün rotterdamdaki abimlere gelmiş.ve bana sürpriz yaparak msn'de görüştürdüler o kadar şaşırdım ve sevindimki anlatamam.
Pat çak konuşmaya çalıştım,ismi Anyy, ve beni çok özlemiş Eğer ben davet edersem benim yanıma yani TR'ye gelmek istiyormuş,bende tabiki seve seve beklerim dedim.bir aksilik olmazsa yazın tatilde yanıma gelecek ..bu güzel ve benim için sürpriz olan olayı sizlerlede paylaşmak istedim..