- 22 Aralık 2010
- 3
- 0
Selam Vildan, bende aysegul. Seni anliyorum, yanlizlik zor. Tanismak istersen bende Roterdama yakin oturuyorum.
slm roterdamlilar bende rotterdam da oturuyom,daha yeni tasindim sayilir once hoovliet teydim merkez daha guzel hersey yakinda , ben buyuk kutuphanenin arka tarafinda oturuyom ,bende tanismak isterim burda hic arkadasim yok ,,,iyi olurdu dostarimin olmasi, roterdamda okula da yeni basladim ,okula giden varmi?
selam herkese bayanlar bende rotterdam alexander`a yakin oturuyorum, ben yillardir burdayim hep rotterdamda kaldim bende isterim sizlerle tanismak, ben evliyim 2 cocuk annesiyim calismiyorum 1 yildir yeni bir bebegim oldugu icin evdeyim su anda
Merhaba arkadaşlar, 10 aydır hollanda'da yaşıyorum. ben de rotterdam alexander'da oturuyorum. evlilik nedeniyle buraya geldim. eşim 2,5 yıldır hollanda'da çalışıyor. yani aslında ikimizde burada yeniyiz. ben çalışmıyorum ( dil sorunu olduğu için çalışamıyorum). günlük işlerimde çok rahatım,çünkü kendimi ifade edecek, rahat bir şekilde iletişim kuracak kadar ingilizce konuşabiliyorum. mart ayında türkiye'de olacağım ve sonrasında bir kursa başlamak niyetindeyim. hollandaca gözümde çok büyüyorumarım bu dili öğrenirim.
rotterdam'da oturan arkadaşlarla yapılacak bir etkinliğe ben de seve seve katılırm.hatta alexanderium alış-veriş merkezine gelen arkadaşlar varsa haberleşelim, burada da buluşabilirz :87:
hoşça kalın
merhabalar ..biz serenayla haftanin en az 3 günü birlikteyiz cok güzel vakit geciriyoruz ve en önemlisi kendime cok iyi bir arkadas, dost ,abla bulduma.s.
serenanin dedigi gibi rotterdamda yasayan diger arkadaslar ile de görüselim tanisalim güzel paylasimlarimiz olsun ...
Merhaba bende Izmırden 3 yıl once is vasıtası ile geldim eger 10 ayda hollandacayi cat pat kendinizi ifade edecek kadar ogrendiyseniz sizi tebrik ederim. Ben hala konusamıyorum))
Merhaba bMerhaba bayanlar burada pek aktif değilsiniz galiba ama yinede yazmak istedim.. çünkü benim kadar yalnızlık çeken biri yoktur diye düşünüyordum sizleri görünce mutlu oldum çünkü bu konuda yalnız değilmişim en azından aslında ben yalnızlığı okadar kafama takmıyorum ama 3 yaşındaki kızım gördümki bundan çok etkileniyor keşke buralarda benim gibi çocuğu olan ve arkadaşlık edinmek isteyen birileri olsa tanışmak isterim çok... tanıdık falan çok oluyor ama nedense birtürlü ciddi bir arkadaşlık kuramıyorum acaba benim ne sorunum var bukadar diye düşünmüyor değilim halbuki kimseyi kıracak incitecek biri değilim ama demekki sıkıcı biriyim kimse beni arkadaşı olarak seçmediğine göre sorun bendedir herhalde bilemiyorum..ama yapacak bişey yok burada içimi döktüm ohh zaten bunu bile okuyan olmaz sanırım
Ben tanismak isterim sizinleMerhaba b
Çok sevinirim siz rotterdamın neresinde kalıyorsunuzBen tanismak isterim sizinle