- 13 Eylül 2007
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm paptya,
Guzelim nedemek tabi buyur gel, takil bize hayatini yasa:dance:. Saka tabi isin ciddi yönü de var. Arada tabi oynamadanda oturup ciddi meseleler konusuyoruz. Bu arada sen Hollandanin neresinde yasiyorsun.
Kendine iyi bak güzelim[/I]
canim guzel arkadasim cok tatlisinserena canım ne kadar nazik ve iyi niyetlisin ,kızlar sizleri kıskanmıyorum desem yalan olur.dostluğunuz daim olsun ve biran önce resimlerinizi bekliyoruuuuum.Türkiyeden kucak dolusu selamlar.Yaaaaa banane bende orada olmalıyııım.senağlamasenağlamaŞeniz
canim sen sali gunu gel bak sevilyas arkadasdayiz bekleriz sengözlerimebaksanabaskolsun kizlar yanii. bulusuyorsunuz bize haber yok... sedece rotterdamkilerlemi buluscaksiniz. bizleri araniza almak yokmu? bende soyle uygun bir zamanda buraya kk ya eslek eden arkadalarla goruselim diyordum
senağlamacanim sen sali gunu gel bak sevilyas arkadasdayiz bekleriz sengözlerimebaksanab
senağlamacanim sen sali gunu gel bak sevilyas arkadasdayiz bekleriz sengözlerimebaksanab
hallooooooooooo arkadaslar alles goed.ben rotterdam`dan ilkay buraya geleli 1,5 yil oldu evlilik sebebiyle hollandadayim yeni hayatimiza ve hollandaya alismaya calisiyoruz.bu cevrede bulunan arkadaslarla tanismak isterim doei doei.a.s.
selam :) tabi serana cimm bulusalim nedemek ayip edion
nerde ve ne zaman gununu belirle (h)
kizlar size bisi diyecem ama gulmeyinnn....sifre nasil deyisiliordu acaba bi fikriniz varmi???
hsb sekerum seranacimm....
15 senelikk arkadasini arada unutuyonn
ihihihihi unutma gebertirim seni lülülülülülü:enbuyukkk: