Rotterdam Paylasim Alani(Tanisma)

slm paptya,
Guzelim nedemek tabi buyur gel, takil bize hayatini yasa:dance:. Saka tabi isin ciddi yönü de var. Arada tabi oynamadanda oturup ciddi meseleler konusuyoruz. Bu arada sen Hollandanin neresinde yasiyorsun.
Kendine iyi bak güzelim[/I]

Ben Zutfhen de oturuyorum canim.aramizda bayagi mesafe var ama guzel insanlari tanimak icin arada yolculuk yapmaya deger.

Deger tabi haklisin. Nedemisler: Gönül muhabbet ister kahve bahane. O yüzden yolculuk felan hicbisey bahane degildir aslinda.
Bu arada kizlar nerdesiniz yaaa,kac aksamdir bakiyorum kimse yok.Hem alistiriyorsunuz sonra kayboluyorsunuz olmuyo ama.
klava::dilcikar:
Neyseee. Bekliyorummmmm:a015:

geldim canim :1hug:bakiyorum bayag bi aliskanlik yapti:enbuyukkk: hollanda gulu arkadasim ne zaman istersen gel basimizin ustunde yerin vara.s.

canim guzel arkadasim cok tatlisin
kiskanma :1hug:her ne kadar uzakda olsan senle bizlesina.s.

senağlama
askolsun kizlar yanii. bulusuyorsunuz bize haber yok... sedece rotterdamkilerlemi buluscaksiniz. bizleri araniza almak yokmu? bende soyle uygun bir zamanda buraya kk ya eslek eden arkadalarla goruselim diyordum
canim sen sali gunu gel bak sevilyas arkadasdayiz bekleriz sengözlerimebaksanab

senağlamacanim sen sali gunu gel bak sevilyas arkadasdayiz bekleriz sengözlerimebaksanab

Evetttt gelin hep beraber bana bi güzel kurtlari Dökelimmmmmm.

[COLOR="Red"]DOGRUYSAN KIMSE HATIRLAMAZ, YANLISSAN KIMSE UNUTMAZ!!!!!!!!!!![/COLOR]CADIARZU

Kızlar selam ne yaptınız sali günü buluştunuzmu resimlerinizi kısa sürede olsa yayınlarsanız sevinirim........Önceden haberim olsun öpüldünüzz.

hallooooooooooo arkadaslar alles goed.ben rotterdam`dan ilkay buraya geleli 1,5 yil oldu evlilik sebebiyle hollandadayim yeni hayatimiza ve hollandaya alismaya calisiyoruz.bu cevreyerimsenibenda bulunan arkadaslarla tanismak isterim doei doei.a.s.

hallooooooooooo arkadaslar alles goed.ben rotterdam`dan ilkay buraya geleli 1,5 yil oldu evlilik sebebiyle hollandadayim yeni hayatimiza ve hollandaya alismaya calisiyoruz.bu cevrede bulunan arkadaslarla tanismak isterim doei doei.a.s.

hallooooooooooo arkadaslar alles goed.ben rotterdam`dan ilkay buraya geleli 1,5 yil oldu evlilik sebebiyle hollandadayim yeni hayatimiza ve hollandaya alismaya calisiyoruz.bu cevrede bulunan arkadaslarla tanismak isterim doei doei.a.s.

aramiza hosgeldina.s.

hsb sekerum seranacimm....
15 senelikk arkadasini arada unutuyonn
ihihihihi unutma gebertirim seni lülülülülülü:enbuyukkk:

hsb sekerum seranacimm....
15 senelikk arkadasini arada unutuyonn
ihihihihi unutma gebertirim seni lülülülülülü:enbuyukkk:

Kötü Kazenne zaman unuttum ben seniCADIARZUne kadar unutmayi zaman zaman dusunsemdetatlicadiarzuseni unutmama imkan vermiyorsun sekercimtatlicadiarzusırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…