Rotterdam Paylasim Alani(Tanisma)

Selam Vildan, bende aysegul. Seni anliyorum, yanlizlik zor. Tanismak istersen bende Roterdama yakin oturuyorum.

merhaba Aysegul,
Bu siteye uye oldum ama pek aktif kullanmiyorum sanirim kimse aktif degil. Tanismak isterim, bana asagidaki mail adresimden ulasabilirsin (vildandalgic@gmail.com) en azindan daha sik girip maillerime bakiyorum.
Sevgiyle kal,
Vildan

slm roterdamlilar bende rotterdam da oturuyom,daha yeni tasindim sayilir once hoovliet teydim merkez daha guzel hersey yakinda , ben buyuk kutuphanenin arka tarafinda oturuyom ,bende tanismak isterim burda hic arkadasim yok ,,,iyi olurdu dostarimin olmasi, roterdamda okula da yeni basladim ,okula giden varmi?

Merhaba Naz,
Ben de Rotterdam west'ten Hoogvliet'e tasindim (Zalmplaat). Rotterdam'da yasarken Zadkine'e dilkursuna gittim ama gecen agustosta 2.bebegim oldugu icin ara vermistim simdi yeniden basladim ama Zuidplein'da bir okula basladim iki hafta once.
Sen hangi okula gidiyorsun? Bana mail atarsan birara bulusma ayarlayip gorusuruz (vildandalgic@gmail.com).
Selamlar,
Vildan

Merhaba arkadaşlar, 10 aydır hollanda'da yaşıyorum. ben de rotterdam alexander'da oturuyorum. evlilik nedeniyle buraya geldim. eşim 2,5 yıldır hollanda'da çalışıyor. yani aslında ikimizde burada yeniyiz. ben çalışmıyorum ( dil sorunu olduğu için çalışamıyorum). günlük işlerimde çok rahatım,çünkü kendimi ifade edecek, rahat bir şekilde iletişim kuracak kadar ingilizce konuşabiliyorum. mart ayında türkiye'de olacağım ve sonrasında bir kursa başlamak niyetindeyim. hollandaca gözümde çok büyüyor:KK5: umarım bu dili öğrenirim.
rotterdam'da oturan arkadaşlarla yapılacak bir etkinliğe ben de seve seve katılırm.hatta alexanderium alış-veriş merkezine gelen arkadaşlar varsa haberleşelim, burada da buluşabilirz :87:
hoşça kalınEn Büyük TÜRKİYE

selam herkese bayanlar bende rotterdam alexander`a yakin oturuyorum, ben yillardir burdayim hep rotterdamda kaldim bende isterim sizlerle tanismak, ben evliyim 2 cocuk annesiyim calismiyorum 1 yildir yeni bir bebegim oldugu icin evdeyim su anda

Merhaba Gönülgözü:) Demek sen de Alexander'a yakın oturuyorsun. Ben o iletiyi yazdıktan sonra taşındık. Ama yine Alexander'dan uzaklaşmadık, şuan da Capelle aan den ijssel'da oturuyorum. Sen nerde oturuyorsun merak ettim:) Bu çevrede hiç Türk arkadaşım yok, belki bir gün tanışırız.
herkese selamlar, görüşmeküzeree :KK3:

Merhaba ,
Ben 3 senedir Hollandadayım, is vasıtası ile geldim. Burada pek doktora gitmeyi tercih etmiyorum fakat calistıgım icin burada tup bebek denemek istiyorum. Normal Hollanda saglık sigortam var. Burada tup bebek deneyen arkadaslardan deneyimlerini paylasmalarını rica ediyorum.

selam herkese bayanlar bende rotterdam alexander`a yakin oturuyorum, ben yillardir burdayim hep rotterdamda kaldim bende isterim sizlerle tanismak, ben evliyim 2 cocuk annesiyim calismiyorum 1 yildir yeni bir bebegim oldugu icin evdeyim su anda

Ben de rotterdama yakin oyuruyorum, calısıyorum fakat bir bulusma ayarlanırsa katılmayı isterim

Merhaba arkadaşlar, 10 aydır hollanda'da yaşıyorum. ben de rotterdam alexander'da oturuyorum. evlilik nedeniyle buraya geldim. eşim 2,5 yıldır hollanda'da çalışıyor. yani aslında ikimizde burada yeniyiz. ben çalışmıyorum ( dil sorunu olduğu için çalışamıyorum). günlük işlerimde çok rahatım,çünkü kendimi ifade edecek, rahat bir şekilde iletişim kuracak kadar ingilizce konuşabiliyorum. mart ayında türkiye'de olacağım ve sonrasında bir kursa başlamak niyetindeyim. hollandaca gözümde çok büyüyor:KK5: umarım bu dili öğrenirim.
rotterdam'da oturan arkadaşlarla yapılacak bir etkinliğe ben de seve seve katılırm.hatta alexanderium alış-veriş merkezine gelen arkadaşlar varsa haberleşelim, burada da buluşabilirz :87:
hoşça kalınEn Büyük TÜRKİYE

Merhaba bende Izmırden 3 yıl once is vasıtası ile geldim eger 10 ayda hollandacayi cat pat kendinizi ifade edecek kadar ogrendiyseniz sizi tebrik ederim. Ben hala konusamıyorum))

merhabalar ..biz serenayla haftanin en az 3 günü birlikteyiz cok güzel vakit geciriyoruz ve en önemlisi kendime cok iyi bir arkadas, dost ,abla buldum:nazar:a.s.

serenanin dedigi gibi rotterdamda yasayan diger arkadaslar ile de görüselim tanisalim güzel paylasimlarimiz olsun ...

Merhaba, ben yeni oldugum icin ozel mesaj yazamıyormusum, cevabınız icin tesekkur ederim. Kızınızı benim icin opun, emailinizi ozel mesaj olarak yazarsaniz ben de kendi emailimi ve iletisim bilgilerimi ve sorularımı size iletme fırsatı yakalamis olacagim. Simdiden tesekkurler...

Merhaba bende Izmırden 3 yıl once is vasıtası ile geldim eger 10 ayda hollandacayi cat pat kendinizi ifade edecek kadar ogrendiyseniz sizi tebrik ederim. Ben hala konusamıyorum))

Merhaba, demek İzmir'den geldiniz. Ben de Manisa/Akhisarlıyım. İzmir'i iyi bilirim ve çok severim. Hollandaca kursuna ev değişimi gibi durumlar yüzünden kasım ayında başlayabildim. Şimdilik iyi gidiyor, daha da üzerine düşeceğim. Çalışmadığım ve Hollandalı arkadaşlarım çok olmadığı için dili kullanımım kurs-çarşı-pazar-komşular ile sınırlı kalıyor. Ama farkındalığım arttı ve bazı basit diyologları hollandaca gayet rahat kuruyorum. Bunda eşimin katkısı büyük. Kendisi tıpkı sizin gibi iş vasıtası ile buraya geldi. Hollandaca'yı akıcı konuşamasa da çok iyi anlıyor hatta katıldığı mesleki bir kursu var hollandaca dilinde. Onu gördükçe bence cesaretleniyorum:) umarım en kısa sürede bu dili konuşmak mümkün olur.
Unutmadan ben Rotterdam'da Volks universiteit denen bir kursa gidiyorum. Hollandaca öğrenmemi hızlandırmak için konuşma sınıflarıda araştırıyorum.Önerisi olan arkadaşları bekliyorum.

merhaba arkadaslar ben songül hollandaya evlilik yoluyla yeni geldim rotterdama yakın bi semtte vlaardingen de oturuyorum eğer buluşma filan ayarlanırsa seve seve katılırım bana email adresimden ulaşablirsiniz realist_187@hotmail.com tot ziens :KK49:

Merhaba bayanlar burada pek aktif değilsiniz galiba ama yinede yazmak istedim.. çünkü benim kadar yalnızlık çeken biri yoktur diye düşünüyordum sizleri görünce mutlu oldum çünkü bu konuda yalnız değilmişim en azından aslında ben yalnızlığı okadar kafama takmıyorum ama 3 yaşındaki kızım gördümki bundan çok etkileniyor keşke buralarda benim gibi çocuğu olan ve arkadaşlık edinmek isteyen birileri olsa tanışmak isterim çok... tanıdık falan çok oluyor ama nedense birtürlü ciddi bir arkadaşlık kuramıyorum acaba benim ne sorunum var bukadar diye düşünmüyor değilim halbuki kimseyi kıracak incitecek biri değilim ama demekki sıkıcı biriyim kimse beni arkadaşı olarak seçmediğine göre sorun bendedir herhalde bilemiyorum..ama yapacak bişey yok burada içimi döktüm ohh zaten bunu bile okuyan olmaz sanırım

Merhaba bayanlar burada pek aktif değilsiniz galiba ama yinede yazmak istedim.. çünkü benim kadar yalnızlık çeken biri yoktur diye düşünüyordum sizleri görünce mutlu oldum çünkü bu konuda yalnız değilmişim en azından aslında ben yalnızlığı okadar kafama takmıyorum ama 3 yaşındaki kızım gördümki bundan çok etkileniyor keşke buralarda benim gibi çocuğu olan ve arkadaşlık edinmek isteyen birileri olsa tanışmak isterim çok... tanıdık falan çok oluyor ama nedense birtürlü ciddi bir arkadaşlık kuramıyorum acaba benim ne sorunum var bukadar diye düşünmüyor değilim halbuki kimseyi kıracak incitecek biri değilim ama demekki sıkıcı biriyim kimse beni arkadaşı olarak seçmediğine göre sorun bendedir herhalde bilemiyorum..ama yapacak bişey yok burada içimi döktüm ohh zaten bunu bile okuyan olmaz sanırım
Merhaba b

X