- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Amin inşallah .Hakkında herseyij hayırlısı olsunokudukça uzuldm ama bir yandan da ayrılmak istediğini okuyunca senin eline delil de vermiş oldu :/
Sen dimdik dur şimdi istediğini yapsın ...hayat sana güzel kapılar açsın inşallah
O çok iyi farkında maddi olarak güçlü olsaydım çoktan çekip gitmiştim.muhtemelen bundan sonraki süreçte yalvarmalar yakarmalar başlayacaktır..
en ufak bi adım dahi atmayın rica ediyorum..
kendinize güvenen güçlü bir kadınsınız çok belli..
yazık ettiğiniz 14 seneniz var.. olsun..
bi kere geliyoruz hayata.. daha da bu kamburu sırtınızda taşımayın..
güzel günler sizinle olsun..
Zaten gidiyorum haber bile vermiyorum artık teşekkür ederim.Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz. Şimdi özgürce sevdiğiniz yerlerde, sevdiğiniz kişilerle, sevdiğiniz aktiviteleri yapmanızı, kafanızı boşaltmanızı, bu süreçte gerekirse destek almanızı ve geleceğe umutla bakmanızı öneririm. İyi olan sizsiniz ve hak sizin yanınızda olacaktır. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Evet bosanacagim teşekkür ederim.Ben sadece bir okur olarak konunuzu tamamiyle okuyamadüm ne ahlakım ne yüreğim dayandı. Siz ise bunları yaşadınız. Umarım boşanmayı düşünüyorsunuzdur. Her şey gönlünüzce olsun.
Ben hiç önce ben demedim en başından ama adam hep küstü sürat asti ben küs kalmayı sevmedim hata bende.Narsistlerle beraberlik, evlilik hep kadının uğraşmasıyla, yokuştan cıkarken arkadan ittirmesiyle hep ite kaka, kah pohpohlayarak kah kendi yaralarını kendi sararak hatta kendi acısını gormezden gelerek, hep karşı tarafın ruh haline göre, yeter ki iyi olalım diyerek hep kendi isteklerini bastırarak, hak olan ama yaşayamadıkları yaşatmadığı seyleri normalleştirerek, yaşatmadığı şeylerden onu değil hep şartlarını sorumlu tutarak, karşı tarafın hep mağduru oynamasıyla, kendi kabul edilmez hatalarından bile kadını sorumlu tutmasıyla, kadının artık duygu, sevgi almadığı halde ilişkinin başlarında aldığı ilgi ile yıllarca avunması ile yürür...
Eğer siz bunca yıl bu adamla olmuşsanız bütün bunları yaşamışsınızdır...Ama işte önce ben demek gerekiyordu en başında...ilk 1-2 yılda belli olmuştur...Ders olsun herkese
Umarım ben kapmamisimdir.Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum.
Ama belli ki güçlü bir kadınsınız toparlarsınız..
Salak herif kapsın bir hastalık da uğraşsın dursun bakalım. Gidişat onu gösteriyor çünkü..
Evet yaşadım bunları, zaten bunlarla birlikte belki yaşadığım şeyi daha kolay atlatiyiorum ya da atlatacagim .Önceki konunuzdan aldım...Bence aldatmasından daha da ağırmış tüm bu yaşananlar...Ahh işte kadında maddi güç olacak..Çok fazla taviz vermişsiniz çok...
1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar
kesinlikle.karaktersiz bu erkek milleti
Sana da geçmiş olsun.Bu adamları da heveslerini de ......
Üzülme arkadaşım yalnız değilsin bende 2 çocuğumla aldatılan ve bu aldatılmanın detayına kadar itirafla öğrenen bir kadınım
tabi ki boşandım ve resmi olarak boşandıktan sonra üzerinden çok büyük yük kalkıyor aldatılmanın verdiği o saçma sapan acı kalkıp gidiyor
Ben sadece adi, it vs demek yerine narsist dedim kimse teşhis koymadı. Tahminimce yediğin haltin altında çok ama çok ezildi bu yüzden anlatıp yükünü üzerinden attı.Narsist falan değil
Hangi doktor koydu bu teşhisi?
Siz koyamazsınız bunu kendi kendinize
Eşinizin size sevgisi ve saygısı bitmiş
Bu kadar detay anlatmasına izin vermeseydiniz keşke çünkü çok çirkin ve saygısızca
Bilmiyorum sakin kalamazdım heralde bu pişkinliğe
Ne kadar utanmaz bir adam
Bir hata yaptın madem bu kadar anlatma
Saf mı kaybetme korkusu yok mu bilemedim
Çünkü bir erkek bu kadar açık açık anlatmaz normal şartlarda
Uzun kusura bakmayin.
Daha önceden yazmıştım aldatıldım mi falan filan, üzerinden baya zaman geçti .onlar zaten aşkım canım vs msjlari değildi Ama yeni kabul etti ne yapsa yakalamisim.. neyse.
30 Eylül günü dua ettim varsa birşey karsima çıksın diye demekki dilek kapım acıkmış.
Sevgil Google drive teşekkür ederim iyi ki varsın
Google geçmişi inceleniyorum çünkü şüpheleniyorum tavirlarindan, bana bakisindan tuhaflık seziyorum uzun zamandır. Google geçmişinde, drive programını görüyorum diyorum ki umarım açıktır hesap ve evet açık. WhatsApp yazismalari bir kadınla yazışmalar ama ne yazışmalar...
Mesajları okudukça diyorum ki bu kadar yeter hesap verme zamanı (msjlarin bi kısmının resmini çektim) çağırıyorum yanıma anlat diyorum, diyor ki 3 ay önceydi geçmiş gitmiş, lütfen sorma kapıldım vs diyor ...anlıyorum ki duygusal olarak hisler var öpüşmeler vs ..nefes alış verisini g.tunde hissediyorum .
10 gun geçiyor yaklaşık ama ben o günden bugüne sürekli nasil neden yaptin hesaplarını soruyorum kendisine. Ve asıl bomba patlıyor yemin ediyor o zamandan beri görüşmüyorum onunla ...... AMA başka biriyle görüştüm cinsel amaçlı ... sadece cinsel amacliymis kizlar ...önce 4 5 kez dedi sonra zorlayınca" yok yok 6 7 kez birlikte olmuşuzdur arabada" birlikte ama bizim arabada değil (hafifletici sebep) onun arabisinda olduk" nerede olduğunun önemi yok elbet sonuç birlikte olmuşlar. İtiraf sonrasi "Oh be anlattım rahatladim" diyor bilmiyor ki yüreğime kocaman ateş parçası bıraktığını!!! Ertesi gun bilet buluyorum arabada evet bir yere giriş bileti gezi amacli ...yer başka şehir, ben onu evimizde zannederken adam başka şehirde otelde kadinla birlikte 2 gun geçiriyor ben nerdeyim tatilde kızımla birlikte.
İtiraf etti her 2 kadını da ... ikisinin de cep no ve resimleri mevcut ama aradım mi hayır, benim derdim kocam denen haysiyetsizle. Aramam kesinlikle, ikisi de evli olduğunu bildiği halde yanaşmış ve bizim haysiyetsiz de karşılık vermiş suçlu benim KOCAMDİR .
Ne hissediyorum büyük bir acı, kırgınlık, boşa geçen 14 yıl, değersizlik, Nefret kocaman bir hiçlik vs..
Ne diyor; geçti gitti yaptım bir hata! özür dilemek mi asla! özür dilediği bu narsistin nerde görülmüş.
Ne yapacağıma gelince ayrılmak tabi ki bu adilligi tasiyamam, hazmedemem, kabullenemem.
Zor bir dönemden geçiyorum ama iyi olacağım ilk aldatılan değilim son da olmayacağım malesef.
Nasil şüphelendim yillarca kendine bak bakımlı ol dediğim adam beni hiç dinleyip kendine bakma zahmetinde bulunmamışti. Sonra adam spora başladı zayıfladı, kıl tüy almaya başladı, saç spreyleri köpükler parfümler adam bok gibi kendine bakıyor.. sordugumda yapsak suç yapmasak suç savunmasina geçti. Ortada gezen telefon ortada yok tabi,tel şifreli WhatsApp şifreli .
Kadin NET hissediyor bakışlarından duruşundan .Ben çok üstüne gittim mecbur ayrintili anlattı anlat en dibi görüyüm dedim dipten yukarı cikmasini da bilirim dedim.Anlattigina çok pişman.
Tam olarak neden aldattığını bilmemekle birlikte begenilme, başka hevesler peşinde olma( her zaman pilav yemek olmaz dimi) kendini ispat etme cabasi ... Ne demisler kırkından sonra azanı teneşir paklar.
Umarım ben kapmamisimdir.
Malesef aynı evdeyiz Malesef çeker giderim demeyle gidilmiyor .. Tam olarak boşanmaya karar verdim ancak iş bulmam lazım başvuru yapıyorum oraya buraya, bu şehirde kalsam mi kalmasam mi düşünüyorum. Ani karar veremem.Çok geçmiş olsun, çok çok zor. Benim takıldığım bir şey var eşinizle hâlâ aynı evi mi paylaşıyorsunuz, maddi açıdan guclenip sonra mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?
benim driveda gördüklerim Ocak ayına ait, görüntülü görüşme yok yazışma var emoji, resim ama resim gözükmüyor sadeceNe kadar süre önce aldatmış bir şey sorucam drive da görüntülü konuşma olmuşsa belli oluyor muu????
bu pisliğin donuna kadar alın lütfennnn
teşekkür ederim.cok uzuldumAllah yardımcın olsun
teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun kardeş, yolunda bahtın da açık olsunşanslısın ki böyle bir pislikten kurtulmuşsun...
Sükunetle karşılıyorum çünkü üzerinden 24 gün geçti. ilk gün olsa o şokla yazacağım şeyler eminim bu şekilde olmazdi. Şuan kabulleniş aşamasındayım daha sakin düşünüyorum acele karar vermemem gerek vsBu kadar sükunetle karşılamanız, zaten kafanızda bitirmiş ve sürdürmek istemediğiniz bir evliliğin içinde olduğunuzu düşündürdü bana. Artık neden, nasıl yaptı sorularını bırakıp planlarınızı uygulamaya başlayın. O evde birlikte kaldıkça daha güçsüz hissetmeyecek misiniz? Sanırım çalışmıyorsunuz maddi olarak güçlenme planınız ne? Bu ne kadarlık bir zaman dilimi? Eğer bir kaç yıldan bahsediyorsanız, çocuğunuzun yaşı nedir bilmiyorum ama bilinçlenmeye başladıkça onun içinde zor olmayacak mı? En azından siz kurulu düzeninizi bozmadan onu evden gönderseniz??
Evet ayrintilara gerek yoktu belki, ben sordum merak ettim bana yapmadığı şeyleri yapmış mi o kadınlara bunları ogrenirsem daha da acıyacak canım ve dibin dibini girecektim. Evet gördüm.Geçmiş olsun öncelikle. En zoru da ihanetin ayrıntılarında boğulmak bence. Nerede nasıl kaç kere nasıl biriydi? Bunları duymanın öğrenmenin çok da sağlıklı olmadığını söylemişti psikoloğum. Ben de öğrendim malesef. Ama şimdi bile Aklımda eksik boşluk kalan yerler olduğu için kendi kendime soruyorum sürekli. Umarım bundan sonra herşey sizin için çok daha güzel olur. Bu süreçte etkilenmemek icin imkân varsa destek de alın.
Allah büyük.Allah bin belasını versin, ölmemek için 1 yudum suya ihtiyacı olsun da vereni olmasın, perişan olsun..aa çok sinirlendim yine.Aldatan kadın olsun erkek olsun öyle bir anda gebersinler ki öldüklerinde bile rezil olarak gitsinler cehennemin yedi kat dibine.
Klâsik sözler.Aaaa çok tanıdık. O son cümle beni aldatan eski eşin sözü. Hep aynı pislik bunlar işte
Allah razı olsun inşallah.içime kocaman bir taş oturdu yaa o kadar üzüldüm ki anlatamamsizi hiç tahmin bile edemiyorum nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum ama siz güçlü bir kadınsınız bunu her cümlenizden hissediyorum insan bu kadar yıkılınca ayağa kalktığında bin kat daha güçleniyor biliyorum ki öyle olacaksınız Yolunuz bahtınız açık olsun bundan sonra inşallah evladınızla çok mutlu olursunuz
Bu 6 ay içinde boşanma durumunu bir avukata sordum dediği aradan zaman gecsede yeni ogrenmis gibi delilleri sunabilecegimmis adam da aksine delille ispat edemz ne zaman öğrendiğini dedi.Bu bilgileri en fazla 6 ay içinde mahkemede kullanırsınız biliyorsunuz değil mi bunu yasal olarak bu böyle yani bu süre içinde dava acmazsaniz delilleri kullanıp maddi tazminat alma hakkınız ortadan kalkar nafaka dışında . Sartlarinizi bilemem eminim zordur ama o adamla yaşamak şu an berbat bişey olsak gerek kızınız da hastalık falan kapar dikkat edin lütfen aynı lavabo banyo tencere şu bu kullanıliyor sonucta. Rezil etmekle tehdit etseniz o evden gitse en azından . İç sesim çok acayip bir şekilde bosanmayacaginizi söylüyor nedense sizin eski konuları da biliyorum malesef . Gerçekten içten söylüyorum hakkınızda hayırlısi olsun
4.sinifta okuyan bir kızım var.Çocuk var mı?
çok teşekkür ederim.Ay okurken bu kadar da olmaz dedim de durdum. Çok yazık 14 yılınıza en çok bunu okuyunca üzüldüm. Hayatınızın bundan sonrasını daha hayırlı ve güzel olmasını diliyorum,bir an önce boşanmanızı da diliyorum. Ne karaktersiz,kötü,ahlaksız ve vicdansız insanlar var !!
İyi ki resim görünmüyormuş daha çok üzülürdünüz sankiMalesef aynı evdeyiz Malesef çeker giderim demeyle gidilmiyor .. Tam olarak boşanmaya karar verdim ancak iş bulmam lazım başvuru yapıyorum oraya buraya, bu şehirde kalsam mi kalmasam mi düşünüyorum. Ani karar veremem.
benim driveda gördüklerim Ocak ayına ait, görüntülü görüşme yok yazışma var emoji, resim ama resim gözükmüyor sadece
teşekkür ederim.
teşekkür ederim.
Sükunetle karşılıyorum çünkü üzerinden 24 gün geçti. ilk gün olsa o şokla yazacağım şeyler eminim bu şekilde olmazdi. Şuan kabulleniş aşamasındayım daha sakin düşünüyorum acele karar vermemem gerek vs
Aslında sorunlar vardı ama benim ittirmemle gidiyordu kısır döngü gibiydi evlilik.kizim 4.sinif öğrencisi .
Sonuç olarak bu evlilik öyle bereber yaslanacagimiz bir evlilik değildi farkındaydım, yakalasam acı çekerim ama hayatımın sonuna kadar bu adamı çekmem dusuncesiyle gidiyordu.
Evet ayrintilara gerek yoktu belki, ben sordum merak ettim bana yapmadığı şeyleri yapmış mi o kadınlara bunları ogrenirsem daha da acıyacak canım ve dibin dibini girecektim. Evet gördüm.
Allah büyük.
Klâsik sözler.
Allah razı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?