Resmi olarak aldatıldım yani kabul etti.

Sizi tüm kalbimle tebrik ediyorum
Bakın yaratan sizi koruyor bunu görün. Yok vaktimi yıllarımı aldı olaylarına girmeyin.
Yaratan sizi korudu. Mutlu olun. Evet mutlu olun çünkü bir fazladan gün daha gitmeyecek en azından.
Çöpten günler bitti. SIRA GÜZEL GÜNLERDE.
Allahım yolunuzu bahtiyar etsin.

Yahu hanımefendi siz ne güçlü bir kadınsınız. Yüreğiniz de güzelmiş ki rabbim sizi böyle kompleksli böyle sığ zayıf karakterli bir zavallıdan kurtarmış. O gitsin zavallı ilişkilerle egosunu tatmin etsin geceleri ağlayarak uyuduğunda araba fantezilerini hatırlar artık

Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz. Şimdi özgürce sevdiğiniz yerlerde, sevdiğiniz kişilerle, sevdiğiniz aktiviteleri yapmanızı, kafanızı boşaltmanızı, bu süreçte gerekirse destek almanızı ve geleceğe umutla bakmanızı öneririm. İyi olan sizsiniz ve hak sizin yanınızda olacaktır. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Ben sadece bir okur olarak konunuzu tamamiyle okuyamadüm ne ahlakım ne yüreğim dayandı. Siz ise bunları yaşadınız. Umarım boşanmayı düşünüyorsunuzdur. Her şey gönlünüzce olsun.

Amin inşallah .
O çok iyi farkında maddi olarak güçlü olsaydım çoktan çekip gitmiştim.

Zaten gidiyorum haber bile vermiyorum artık teşekkür ederim.
Ben sadece bir okur olarak konunuzu tamamiyle okuyamadüm ne ahlakım ne yüreğim dayandı. Siz ise bunları yaşadınız. Umarım boşanmayı düşünüyorsunuzdur. Her şey gönlünüzce olsun.
Evet bosanacagim teşekkür ederim.

Ben hiç önce ben demedim en başından ama adam hep küstü sürat asti ben küs kalmayı sevmedim hata bende.
Umarım ben kapmamisimdir.
Evet yaşadım bunları, zaten bunlarla birlikte belki yaşadığım şeyi daha kolay atlatiyiorum ya da atlatacagim .
karaktersiz bu erkek milleti
kesinlikle.
Sana da geçmiş olsun.
Ben sadece adi, it vs demek yerine narsist dedim kimse teşhis koymadı. Tahminimce yediğin haltin altında çok ama çok ezildi bu yüzden anlatıp yükünü üzerinden attı.

Allah sabır versin. Pislik herif.. İnşallah bir gün bir hastalık kapar da sürüm sürüm sürünür...

Çok geçmiş olsun, çok çok zor. Benim takıldığım bir şey var eşinizle hâlâ aynı evi mi paylaşıyorsunuz, maddi açıdan guclenip sonra mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Malesef aynı evdeyiz Malesef çeker giderim demeyle gidilmiyor .. Tam olarak boşanmaya karar verdim ancak iş bulmam lazım başvuru yapıyorum oraya buraya, bu şehirde kalsam mi kalmasam mi düşünüyorum. Ani karar veremem.
Ne kadar süre önce aldatmış bir şey sorucam drive da görüntülü konuşma olmuşsa belli oluyor muu????

bu pisliğin donuna kadar alın lütfennnn
benim driveda gördüklerim Ocak ayına ait, görüntülü görüşme yok yazışma var emoji, resim ama resim gözükmüyor sadece
cok uzuldum Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim.
Allah yardımcın olsun kardeş, yolunda bahtın da açık olsun şanslısın ki böyle bir pislikten kurtulmuşsun...
teşekkür ederim.
Sükunetle karşılıyorum çünkü üzerinden 24 gün geçti. ilk gün olsa o şokla yazacağım şeyler eminim bu şekilde olmazdi. Şuan kabulleniş aşamasındayım daha sakin düşünüyorum acele karar vermemem gerek vs
Aslında sorunlar vardı ama benim ittirmemle gidiyordu kısır döngü gibiydi evlilik.kizim 4.sinif öğrencisi .

Sonuç olarak bu evlilik öyle bereber yaslanacagimiz bir evlilik değildi farkındaydım, yakalasam acı çekerim ama hayatımın sonuna kadar bu adamı çekmem dusuncesiyle gidiyordu.
Evet ayrintilara gerek yoktu belki, ben sordum merak ettim bana yapmadığı şeyleri yapmış mi o kadınlara bunları ogrenirsem daha da acıyacak canım ve dibin dibini girecektim. Evet gördüm.
Allah büyük.
Aaaa çok tanıdık. O son cümle beni aldatan eski eşin sözü. Hep aynı pislik bunlar işte
Klâsik sözler.
Allah razı olsun inşallah.

Bu bilgileri en fazla 6 ay içinde mahkemede kullanırsınız biliyorsunuz değil mi bunu yasal olarak bu böyle yani bu süre içinde dava acmazsaniz delilleri kullanıp maddi tazminat alma hakkınız ortadan kalkar nafaka dışında . Sartlarinizi bilemem eminim zordur ama o adamla yaşamak şu an berbat bişey olsak gerek kızınız da hastalık falan kapar dikkat edin lütfen aynı lavabo banyo tencere şu bu kullanıliyor sonucta. Rezil etmekle tehdit etseniz o evden gitse en azından . İç sesim çok acayip bir şekilde bosanmayacaginizi söylüyor nedense sizin eski konuları da biliyorum malesef . Gerçekten içten söylüyorum hakkınızda hayırlısi olsun

Ay okurken bu kadar da olmaz dedim de durdum. Çok yazık 14 yılınıza en çok bunu okuyunca üzüldüm. Hayatınızın bundan sonrasını daha hayırlı ve güzel olmasını diliyorum,bir an önce boşanmanızı da diliyorum. Ne karaktersiz,kötü,ahlaksız ve vicdansız insanlar var !!

Bu 6 ay içinde boşanma durumunu bir avukata sordum dediği aradan zaman gecsede yeni ogrenmis gibi delilleri sunabilecegimmis adam da aksine delille ispat edemz ne zaman öğrendiğini dedi.

Evet önceki konularimda bosanmadim elle tutulur bir şey yoktu bence.. vardı ama neyse ben bu evlilik adına yaptım elimden geleni o ise sonuç olarak baltaladi bu da son baltalamasi ..
Ortada evlilik adına kalan yok karşılıklı kalmam içinde sebep yok için almaz artık. Teşekkür ederim.

4.sinifta okuyan bir kızım var.
çok teşekkür ederim.

İyi ki resim görünmüyormuş daha çok üzülürdünüz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…