Resmi olarak aldatıldım yani kabul etti.

Ancak bunlar tatil öncesi başlamış tatilde devam etmiş 2 ayrı beraberlik var . Şimdilik beni suclamiyor susuyor hayret
kurbanlık koyun gibi.
Şimdi ne yapacağınızı kestiremiyor aklınca affeder mi diye beklediğinden susuyordur. Ne kadar haksız da olsanız o sizi suçlayacaktır. Aynısından bende de var oradan biliyorum :)

Şimdi ne yapacağınızı kestiremiyor aklınca affeder mi diye beklediğinden susuyordur. Ne kadar haksız da olsanız o sizi suçlayacaktır. Aynısından bende de var oradan biliyorum :)
Eee adam zaten bosanmam diyor hataydı geçti gitti kurma kafanda diyor...bende o zaman ben de gidiyim yatiyim öpüşüyum hataydi kapıldım kabul mü diyorum yok diyor.

Eee adam zaten bosanmam diyor hataydı geçti gitti kurma kafanda diyor...bende o zaman ben de gidiyim yatiyim öpüşüyum hataydi kapıldım kabul mü diyorum yok diyor.
Aldatmayı nasıl da basite alıyor! Allahım en sinir bozucu olan da bu. Hatasının büyüklüğünü anlamayana hiçbir şey anlayamıyorsunuz. Sorsanız herkes aldatıyor herkes mi boşanıyor diyecek yüzsüz herif...

Yazınızı sıkılmadan sonuna kadar okudum, sizin adınıza çok üzgünüm, ama bir yandan da böylesine afedersiniz şerefsiz haysiyetsiz bir insandan kurtulduğunuz için sevindim. Neyse ki Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki gerçekleri sizin karşınıza çıkarmış göstermiş size. Profilinizdeki yazı gibi hep güçlü bir kadın olun Emin olun kaybeden kendisi, yaptığı gelip geçici bir heves ama sonra köpek gibi pişman olacaktır. Kızım var yazmışsınız kızınız için hep güçlü kalmanız dileğiyle... bundan sonraki hayatınızda mutluluklar ve şans sizinle olsun... sevgiler

Bu durumda ne denir bilemiyorum ki geçmiş olsun demek uygun kaçar mı ondan bile emin değilim, yalnız asla fotoğraflara bakıp kendinizle kıyaslamayın, neyi yanlış veya eksik yaptım da aldattı diye bir düşünce geçmesin aklınızdan çünkü aldatılan kadınların geneline bakıyorsunuz hepsi alımlı, hoş kadınlar, sohbet deseniz sohbet var, mutfakta marifetliler, fedakarlar, çocuklarına iyi birer anneler, eşleriyle özel hayatlarında bir sorun yok.

Bu konularda bilir kişi değilim elbette ama çevremde aldatılan arkadaşlarım olsun, bu sitede aldatıldıklarını yazanlar olsun gördüğüm anladığım kadarıyla erkekler başka biriyle olmaya duygusal bir anlam yüklemiyor, egoları mı okşanıyor, başkaları tarafından beğenilmek mi ya da hala süperim demek için mi valla çok erkek beyniyle düşünemiyorum ama bu erkeklere zaman zaman bir atak geliyor, beyinleri veya yürekleriyle değil başka yerleriyle düşünmeye başlıyorlar, bazıları da birbirini gaza getiriyor, yanaşmayanı eşinden korkan, kılıbık erkek diye dışlıyorlar, erkekler arası yer edinme, itibar koruma gibi garip bir mekanizma işliyor aralarında ama aldatanlardan bildiğim kadarıyla eşinden başkasına bakmayan erkek değildir, erkeğin doğasında var gibi abuk bir düşünceleri var, bunu öyle bir kanıksamışlar ki aldatmayan da var deyince uzaylı görmüş gibi bakıyorlar.

Kesinlikle o kadar basite alıp anlatıyor ki , benim gözümde Basit gibi gözüksün olağan olsunda büyük tepkiler vermeyim.

Çok teşekkür ederim bu evlilik 12. Yılını doldurdu geçtiğimiz aylarda, inan hep benim cabamla belki 2.yilinda biterdi belki 4 .

Evet kurtuldum diyebiliyorum bende .Ben sadece karakteri gereği bana göstermedigi sevgisini ilgisini bekledim yıllarca, ee gerek yokmuş adam isteyince gösterebiliyormus .

Çok teşekkür ederim.

Verilmiş ne kadar büyük bir sadakanız varsa Allah sizi bu beladan kurtarmış.
Bence kaybettiğiniz 14 yıl yok, kazandığınız bir ömür var. Allah evladınızla mutlu bir ömür versin inşallah.
Bu evlilik benim kısır döngümdu aslında, hiç orta yolu bulamayan saçma sapan ama oldurmaya calistigim bir evlilik. Allah razı olsun.
Men cheat for the same reason dogs lick their balls; because they can.
Kesinlikle haklısın.

Aldatan erkeklerin hepsinin pipisi kopsun inş. Yaşadığınız şey belki çok zor ama sizin ne kadar güçlü biri olduğunuz inanın çok bariz belli oluyor. Bunu en kısa zamanda atlatıp, kendinize yepyeni bir hayat kurarsınız umarım.

N Nickyy sevgiliniz için memurluğu bırakmayı düşünüyorsunuz. Bu konuyu okuyun da erkeklerin ne kadar güvenilmez insanlar olduklarını görün,belki aklınız başınıza gelir.

O yedigi haltlari anlatirken sen nasil dinleyebildin,kulaklarin uguldamadi mi?ne bileyim nefesin kesilmedi mi canim benim cidden nasil sabirla dinleyebildin?ben bu yasadiklarini okurken icime oturdu yasadiklarin sen nasil ayakta durabiliyosun,demekki gercekten cok guclu bir kadinsin...
Allah icindeki aciyi,kederi alsin,kalbini feraha erdirsin,herseyin en guzeli senin ve evladinin olsun.Oyle guzel anilarin olsun ki yasadiklarini unuttursun.Dilerim hersey umdugundan daha da guzel olur ne diyeyim.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Abla resimlerine bakınca bir rahatlama geldi inan:) layigini bulmuşsun dedim, bilmem işte insan merak ediyor.

Erkekler güzelliğe bakmıyor aldatirken kesinlikle, egosunu tatmin ediyor 40 yaşı geçtim begeniliyorum, hala kısacası giderim varmış diyor sanırım.

Kesinlikle katıldığım bir durumda, çevresinde şimdiye dek hiç hoslanmadigim tipik iki hovarda arkadaşı var ve bunlar karılarını aldatıyor biliyorum. Es kişiyle msj okudum adam profil fotosunu atmış oğlum nasılım diye kıza göndercem vs demis bizimki de benim resim nasıl demiş kadınlara iyi gözükmek lazım dimi.

Tam emin degil kendileri cümlelerinin arasında "yaşım bu olmuş bundan sonra aşk sevgi olmaz" yani diyor ki yaşlanıyorum bu paniği hissettim beğenilmek hoşuna gitmiş vs.

Geçmiş olsun en iyi dilek olabilir mune abla. Yorumun için teşekkür ederim.

Cidden güzel bir kadınim dışarı çıkınca bir bakanın bir daha baktığı ama derler ya çirkin şansı versinler diye . Güzellik falan bahane tabi.. o beni yanında tasiyamadi ne bakımlı olmaması istedi, ne saç boyatip kestirmemi..bir ara öyle bir hale gelmistim ki dışarda bir cafede nasıl oturacağımi unutmuşum o derece.

ay lanet gitsin böyle erkeklere ya.... gerçi erkek kadın farketmez.. lanet gitsin böyle yapan insancık görünümlülere...
valla neyle yetinmiyorlar... fazla özverimi bunları bu hale getiriyor meçhul.... bence boşanırken hayatında unutamayacağı dersler vererek boşanın.... umarım evladınızla güzel bir hayatınız olur bundan snra

Çok guclusun bu ayri baskasi olsa o kadinlari bulur agzina sicar kocayi da az surundurur affederdi sen baskasin Helal olsun Sana yaziklar olsun o kocana dicek bise yok umarim Hersey senin icin çok kolay ve stressiz gecer Yara birakiyo bitsede neden Ulan neden

İnanın siz çirkin bir kadın bile olsanız aldatmak için geçerli bir sebep olamaz. Beğenmiyorsa boşanıp gider. Burada mesele karakter bozukluğu ve ahlaksızlık. Siz kleopatra olsanız yine aldatırdı o adam içi çürümüş çünkü.

Hakkında herseyij hayırlısı olsun okudukça uzuldm ama bir yandan da ayrılmak istediğini okuyunca senin eline delil de vermiş oldu :/

Sen dimdik dur şimdi istediğini yapsın ...hayat sana güzel kapılar açsın inşallah

Uguldamaz mi her anlattığı örn. 4 5 kez öpüştük vs gibi cumlelerde uguldadi, kısa süreli şoklar yaşadım, beynim resmen gelip gitti her cümlede.. inanmadım günlerce bunlar yalan mı diye sordum ona malesef doğru dedi oh ne rahatladim dedi vicdanı rahat değilmiş zarar.

Evet üstünden yaklasik 1 ay geçti aglamadigim gün Yok. Hiç kolay değilmiş nasıl böyle ona girismedim, nasıl onu boğmaya çalışmadım çok istedim tekme Tokat dalmayi bazen öldürmeyi bile .içimin yangıni ne yaparsam şimdi geçmeyecek. Kızım uyuduktan sonra yakalamisim zaten, bağırıp çağırarak olmuyor kızım duymasın diye aglamalarim hıçkırıklarim hep sessizdi.

Nasıl sinir krizi geçirip hastanelik olmadım hayret. Korkmuyormuusun ya intihar edersem diye diyorum kızım var yapmasın diyor deme ki buna güveniyor ha o sallak için tabi intihar etmem.

Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

muhtemelen bundan sonraki süreçte yalvarmalar yakarmalar başlayacaktır..
en ufak bi adım dahi atmayın rica ediyorum..
kendinize güvenen güçlü bir kadınsınız çok belli..
yazık ettiğiniz 14 seneniz var.. olsun..
bi kere geliyoruz hayata.. daha da bu kamburu sırtınızda taşımayın..
güzel günler sizinle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…