- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Bizim bir ayrılık noktamız daha önce oldu ben sırt döndüm ilgisizligine hep ayrılmayı kabul etti son anda ben istemiyorum seni seviyorum dedi it herif ama bu kez asla.Bende öğrendiğimde en ayrıntısına kadar sordum öğrendim canımı çok yaktı iyice yaksın ki bırakabileyim onu dedim
sinir krizleri falan geçiriyosun adamın umrunda olmuyor çünkü seni sevmiyor tınlamıyor bile öyle mi diyosun tekmeyi vurunca neye uğrayacağını şaşırıp ben senin beni bırakabileceğini hiç düşünmemiştim diyo
sizinkide muhtemelen öyle düşünerek anlattı size
Aminnn.Allah seni o kocadan kurtarsın inşş
Tez zamanda bir iş bir kapı açsın
Dualarımız seninle tatlım
Ne yaparsa yapsın artık beni ilgilendirmiyor . Gel ye beni :) patates candır.Ya bakimsiz bi adamsa eninde sonunda özüne döner.o kadinla bu kadinla derken biter gider emin ol.bi sure sonra aile yuva kavramlarini arar
Sen hayatini kur keyfine bak ve bu adami bi daha gerekmedikce arama bile.
Ve canim nickini her gordugumde patates cekiyor
Kendimi şuan bir hiç gibi hissediyorum, değersiz hissediyorum sudan Çıkmış balık gibiyim . Anlık ağlama boğazımda yanma oluyor yanlizsam ağlıyorum vsKendinizi nasıl hissediyorsunuz? Merak ediyorum. Aklınıza geldikçe nasıl başa çıkıyorsunuz? Iyi olun güçlü olun.
Kafam çok yoğun aslında, arkadaşım soruyor bu adamı seviyor musun cvp yok. Sevmeyen bu kadar acı yaşar mı bilmem sözde güçlü gibi durmam, hem yaklaşık 1 ay geçmesi hem de yaklaşık 1 yıldır bazı şeyleri hazmetmeye başlamak yani o potansiyel i görmeye başlayınca yakalamak isteği ve sonsuz kurtuluş bunları hazirligim vardı ancak bu kadar tiksinc olacağı aklıma gelmedi.Güçlülük değil bence. Artık o da kabullenmiş ve bilinç altında sevmiyordu kocasını. Zira hiçbir kadın aldatılma karşısında güçlü duramaz. Beklediği birşey olmalı..
Alakasız nesneler bile çağrışım yapıyor, o kadar tanıdık geliyor ki bana. Hele ki cinsellik içeren herhangi bir laf bir nesne beni mahvederdi. Gerçi hala etkisinden çıkmış sayılmam. Sadece değersizlik hissinizi geri planda tutmaya çalışın. En çok o zarar veriyor çünkü. Bu igrencligin sizinle hic bir ilgisi yok. Karşınızdaki pisligin sucu tamamen. O kadar güçlüsünüz ki, hayran kaldım. Konuşmak ısterseniz yazabilirsiniz.Kendimi şuan bir hiç gibi hissediyorum, değersiz hissediyorum sudan Çıkmış balık gibiyim . Anlık ağlama boğazımda yanma oluyor yanlizsam ağlıyorum vs
Ne görürsem dışarda, sağda solda, TV de her an bir laf bir resim vs birşey çağrışım yapıyor
Ama en fazla ne kadar ağlarım en fazla zorlayim 1 yıl sonrası huzur ömür boyu aglamiycam elbet.
Yaa canim benim incelikle cok cok cooook gecmis olsun diyorum ve kendimi suan senin yerien ojydun muthis bi yikilma hissettim. Allah senin karsina cijarmis bunun icin sukret. Onemli olan o insanla yola devam edip etmeyecegin. Bi evladiniz varmis. Senin icin hangisi ii olur bilemem aile yasabtin nedir bilemem ama. Ayni evn icinde yasarsan cok sagliksiz olacak cunku ondan nefret katsayin articak huzursuzluk cikicaj cocugunda var. Muhtemelen onada yansicak. Guven bitmis bi jere ki zaten kac kadinal ldougu belli degil. Allah boyle adamlarin bi taraflarina bi zarar versin gercekten.Uzun kusura bakmayin.
Daha önceden yazmıştım aldatıldım mi falan filan, üzerinden baya zaman geçti .onlar zaten aşkım canım vs msjlari değildi Ama yeni kabul etti ne yapsa yakalamisim.. neyse.
30 Eylül günü dua ettim varsa birşey karsima çıksın diye demekki dilek kapım acıkmış.
Sevgil Google drive teşekkür ederim iyi ki varsın
Google geçmişi inceleniyorum çünkü şüpheleniyorum tavirlarindan, bana bakisindan tuhaflık seziyorum uzun zamandır. Google geçmişinde, drive programını görüyorum diyorum ki umarım açıktır hesap ve evet açık. WhatsApp yazismalari bir kadınla yazışmalar ama ne yazışmalar...
Mesajları okudukça diyorum ki bu kadar yeter hesap verme zamanı (msjlarin bi kısmının resmini çektim) çağırıyorum yanıma anlat diyorum, diyor ki 3 ay önceydi geçmiş gitmiş, lütfen sorma kapıldım vs diyor ...anlıyorum ki duygusal olarak hisler var öpüşmeler vs ..nefes alış verisini g.tunde hissediyorum .
10 gun geçiyor yaklaşık ama ben o günden bugüne sürekli nasil neden yaptin hesaplarını soruyorum kendisine. Ve asıl bomba patlıyor yemin ediyor o zamandan beri görüşmüyorum onunla ...... AMA başka biriyle görüştüm cinsel amaçlı ... sadece cinsel amacliymis kizlar ...önce 4 5 kez dedi sonra zorlayınca" yok yok 6 7 kez birlikte olmuşuzdur arabada" birlikte ama bizim arabada değil (hafifletici sebep) onun arabisinda olduk" nerede olduğunun önemi yok elbet sonuç birlikte olmuşlar. İtiraf sonrasi "Oh be anlattım rahatladim" diyor bilmiyor ki yüreğime kocaman ateş parçası bıraktığını!!! Ertesi gun bilet buluyorum arabada evet bir yere giriş bileti gezi amacli ...yer başka şehir, ben onu evimizde zannederken adam başka şehirde otelde kadinla birlikte 2 gun geçiriyor ben nerdeyim tatilde kızımla birlikte.
İtiraf etti her 2 kadını da ... ikisinin de cep no ve resimleri mevcut ama aradım mi hayır, benim derdim kocam denen haysiyetsizle. Aramam kesinlikle, ikisi de evli olduğunu bildiği halde yanaşmış ve bizim haysiyetsiz de karşılık vermiş suçlu benim KOCAMDİR .
Ne hissediyorum büyük bir acı, kırgınlık, boşa geçen 14 yıl, değersizlik, Nefret kocaman bir hiçlik vs..
Ne diyor; geçti gitti yaptım bir hata! özür dilemek mi asla! özür dilediği bu narsistin nerde görülmüş.
Ne yapacağıma gelince ayrılmak tabi ki bu adilligi tasiyamam, hazmedemem, kabullenemem.
Zor bir dönemden geçiyorum ama iyi olacağım ilk aldatılan değilim son da olmayacağım malesef.
Nasil şüphelendim yillarca kendine bak bakımlı ol dediğim adam beni hiç dinleyip kendine bakma zahmetinde bulunmamışti. Sonra adam spora başladı zayıfladı, kıl tüy almaya başladı, saç spreyleri köpükler parfümler adam bok gibi kendine bakıyor.. sordugumda yapsak suç yapmasak suç savunmasina geçti. Ortada gezen telefon ortada yok tabi,tel şifreli WhatsApp şifreli .
Kadin NET hissediyor bakışlarından duruşundan .Ben çok üstüne gittim mecbur ayrintili anlattı anlat en dibi görüyüm dedim dipten yukarı cikmasini da bilirim dedim.Anlattigina çok pişman.
Tam olarak neden aldattığını bilmemekle birlikte begenilme, başka hevesler peşinde olma( her zaman pilav yemek olmaz dimi) kendini ispat etme cabasi ... Ne demisler kırkından sonra azanı teneşir paklar.
Ya sanada cok gecmis olsun. Cok zor bir durum. Keske aileniz size sahip cikabilseydi. Bi jere gittimi guven sogudumu yuregin artik esjisi gibi olmaz23 gün geçti demiştiniz aynı evin içinde küs gibimisiniz?Sizi çok iyi anlıyorum aslında, ben de aldatıldım ama sizinki kadar ilerletmeden yakaladım, iş yok, para yok, 3 çocuk, annem kabul etmedi, erkek yapar affet dedi, ben de maddi olarak guclendigim zaman bosanacagim diye devam ettim, aradan 4 sene geçti ve hâlâ evliyiz ve hâlâ psikolojim bozuk. Bu süreçte eşim evden işe işten eve Allah var dikkat etti ama o güven bir kere gitti mi daha da düzelmiyor. ..
Şunu merak ettim bütün bunlar başlamadan önce aranız nasıldı sıcak muhabbet var mıydı cinsel hayatınız filan ? Eğer kendisine karşı bi uzaklasmaniz olduysa ki olabilir ne bileyim hasta olursunuz filan maalesef erkekler boş durmaya gelmiyor hemencecik aldatmaya meyilleniyorlar ve şimdi siz bosanacaginizi soyleyince tepkisi noldu ?Uzun kusura bakmayin.
Daha önceden yazmıştım aldatıldım mi falan filan, üzerinden baya zaman geçti .onlar zaten aşkım canım vs msjlari değildi Ama yeni kabul etti ne yapsa yakalamisim.. neyse.
30 Eylül günü dua ettim varsa birşey karsima çıksın diye demekki dilek kapım acıkmış.
Google geçmişi inceleniyorum çünkü şüpheleniyorum tavirlarindan, bana bakisindan tuhaflık seziyorum uzun zamandır. Google geçmişinde, drive programını görüyorum diyorum ki umarım açıktır hesap ve evet açık. WhatsApp yazismalari bir kadınla yazışmalar ama ne yazışmalar...
Mesajları okudukça diyorum ki bu kadar yeter hesap verme zamanı (msjlarin bi kısmının resmini çektim) çağırıyorum yanıma anlat diyorum, diyor ki 3 ay önceydi geçmiş gitmiş, lütfen sorma kapıldım vs diyor ...anlıyorum ki duygusal olarak hisler var öpüşmeler vs ..nefes alış verisini g.tunde hissediyorum .
10 gun geçiyor yaklaşık ama ben o günden bugüne sürekli nasil neden yaptin hesaplarını soruyorum kendisine. Ve asıl bomba patlıyor yemin ediyor o zamandan beri görüşmüyorum onunla ...... AMA başka biriyle görüştüm cinsel amaçlı ... sadece cinsel amacliymis kizlar ...önce 4 5 kez dedi sonra zorlayınca" yok yok 6 7 kez birlikte olmuşuzdur arabada" birlikte ama bizim arabada değil (hafifletici sebep) onun arabisinda olduk" nerede olduğunun önemi yok elbet sonuç birlikte olmuşlar. İtiraf sonrasi "Oh be anlattım rahatladim" diyor bilmiyor ki yüreğime kocaman ateş parçası bıraktığını!!! Ertesi gun bilet buluyorum arabada evet bir yere giriş bileti gezi amacli ...yer başka şehir, ben onu evimizde zannederken adam başka şehirde otelde kadinla birlikte 2 gun geçiriyor ben nerdeyim tatilde kızımla birlikte.
İtiraf etti her 2 kadını da ... ikisinin de cep no ve resimleri mevcut ama aradım mi hayır, benim derdim kocam denen haysiyetsizle. Aramam kesinlikle, ikisi de evli olduğunu bildiği halde yanaşmış ve bizim haysiyetsiz de karşılık vermiş suçlu benim KOCAMDİR .
Ne hissediyorum büyük bir acı, kırgınlık, boşa geçen 14 yıl, değersizlik, Nefret kocaman bir hiçlik vs..
Ne diyor; geçti gitti yaptım bir hata! özür dilemek mi asla! özür dilediği bu narsistin nerde görülmüş.
Ne yapacağıma gelince ayrılmak tabi ki bu adilligi tasiyamam, hazmedemem, kabullenemem.
Zor bir dönemden geçiyorum ama iyi olacağım ilk aldatılan değilim son da olmayacağım malesef.
Nasil şüphelendim yillarca kendine bak bakımlı ol dediğim adam beni hiç dinleyip kendine bakma zahmetinde bulunmamışti. Sonra adam spora başladı zayıfladı, kıl tüy almaya başladı, saç spreyleri köpükler parfümler adam bok gibi kendine bakıyor.. sordugumda yapsak suç yapmasak suç savunmasina geçti. Ortada gezen telefon ortada yok tabi,tel şifreli WhatsApp şifreli .
Kadin NET hissediyor bakışlarından duruşundan .Ben çok üstüne gittim mecbur ayrintili anlattı anlat en dibi görüyüm dedim dipten yukarı cikmasini da bilirim dedim.Anlattigina çok pişman.
Tam olarak neden aldattığını bilmemekle birlikte begenilme, başka hevesler peşinde olma( her zaman pilav yemek olmaz dimi) kendini ispat etme cabasi ... Ne demisler kırkından sonra azanı teneşir paklar.
Elime ne geçecek kadınlara ulaşsam, o kadın olmaz digeri olur öbürü olur olur da olur . Çok teşekkür ederim .Öncelikle cesaretiniz ve zekanız için size hayranım. Sizin gibi akıllı güzel ve kararlı kadınlara bayılıyorum. İnanır mısınız bu forumda neler okudum. Araba almak için kocişkosundan izin almaya çalışan mı dersiniz yoksa aldatan kocasına değilde öteki kıza bedel ödetmeye çalışan mı... Sizinle gurur duyuyorum. Buradaki tüm kadınlar sizinle gurur duyuyor. Eminim kızınız biraz daha büyüyünce de sizinle gurur duyacak. Hayatı boyunca örnek alabileceği güçlü bir kadın olacak önünde. Bence bir annenin kızı için yapabileceği en büyük iyilik budur.
İyi niyetlerim ve dualarım sizinle. Sevgiler.
Boşanmak istemiyor ki şaka gibi ama istemiyor, oh dedim valla git onunla bununla yat kalk sonra ben boşanmak istemiyorum.Şunu merak ettim bütün bunlar başlamadan önce aranız nasıldı sıcak muhabbet var mıydı cinsel hayatınız filan ? Eğer kendisine karşı bi uzaklasmaniz olduysa ki olabilir ne bileyim hasta olursunuz filan maalesef erkekler boş durmaya gelmiyor hemencecik aldatmaya meyilleniyorlar ve şimdi siz bosanacaginizi soyleyince tepkisi noldu ?
Teşekkür ederim nomu:) kolay olmayacak elbet üzülüyorum ama geçecek bunu biliyorum.Bir soru geçti içimden..
Neden bu kadar pislikler?
Eşine sor olur mu?
Çabucak atlatmanı dilerim. Çok üzüldüm..
Geçen 14 seneye yazıkUzun kusura bakmayin.
mecburen kızım için gayet seviyeli konuşmalar.. kızım anlıyor konuyu değil mesafenin farkında çok resmiyim çünkü.Cok üzüldüm size .Ben gidicem bu benim tıkandığı gim yer elin koynuna girmiş defalarca midem almaz hem benim de hakkım adam gibi sevilmek.23 gün geçti demiştiniz aynı evin içinde küs gibimisiniz?Sizi çok iyi anlıyorum aslında, ben de aldatıldım ama sizinki kadar ilerletmeden yakaladım, iş yok, para yok, 3 çocuk, annem kabul etmedi, erkek yapar affet dedi, ben de maddi olarak guclendigim zaman bosanacagim diye devam ettim, aradan 4 sene geçti ve hâlâ evliyiz ve hâlâ psikolojim bozuk. Bu süreçte eşim evden işe işten eve Allah var dikkat etti ama o güven bir kere gitti mi daha da düzelmiyor. ..
Hayatımın geri kalan yolculugunda bu adam olmayacak bu kesin.tesekkur ederim.Yaa canim benim incelikle cok cok cooook gecmis olsun diyorum ve kendimi suan senin yerien ojydun muthis bi yikilma hissettim. Allah senin karsina cijarmis bunun icin sukret. Onemli olan o insanla yola devam edip etmeyecegin. Bi evladiniz varmis. Senin icin hangisi ii olur bilemem aile yasabtin nedir bilemem ama. Ayni evn icinde yasarsan cok sagliksiz olacak cunku ondan nefret katsayin articak huzursuzluk cikicaj cocugunda var. Muhtemelen onada yansicak. Guven bitmis bi jere ki zaten kac kadinal ldougu belli degil. Allah boyle adamlarin bi taraflarina bi zarar versin gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?