Çaresiz hissediyorum kendimi…?

Boklu donunu yıkadığın, koynuna aldığın, sen hamileyken sana ve arkadaşına boynuz takan herif masum zavallı kandırılmış sütten çıkmış ak kaşık diğeri şeytan kötü kadın tûü kaka. Senin nefretin kocana olmalı. Kocan düzgün durdursaydi kimse kimseye zorla bisey yaptıramazdi kandırıldım deyip siyrilmakta moda oldu.

Tavsiye sana

Allah aşkına yuvama kocama bi yorum yapmadan benim sıkıntıma karşın yorum yapsanız herkes ahlak bekçisi kesilmiş benden af dileyen kocam gereken özürü fazlasıyla yapmış affettim ayriyeten karnımda onun çocuğu babasız mı bıraksaydım ben babasız büyüdüm çocuğuma da mı bunu yaşatsaydım tamam aldatılmanın asla bi izahı olmaz ama ben affettim benim affetmem size niye sorun oluyor ben kocama melek de demiyorum sadece içim buruk kaldı bunun için ne yapabilirim bilemedim yazdım…
Melek kocani affetmissin ya seytan kadinida af ets nasil olsa seytanda bir melekti...ben aldatıldım ben af ettim diye yazarsan insnlarda size öyle yorumlar yapar ne demek gerekiyor peki aaaa kemalim yapmaz ama şeytan kadın aklina girdi dimi,bide yeni evliymissin aldatildiginda cokta şey yapma yani artık

Güzel bi

evet affettim ama her koşulda da eşimi takip ediyorum izin de veriyor asla gıkı çıkmıyor sorunda yaşamadık zaten işte dediğim gibi içim buruk kaldı hani olurda bi yerde o şeytan karşıma çıkarsa ne yaparım tutamam kendimi bilmiyorum yani…
Yanındaki şeytanı her gün görüyorsun,ona ne yapıyorsan diğer şeytana da öyle davran.
Aldatılmalarda zaman zaman ayrılmamayı anlayabiliyorum,bu herkesin kendi tercihi ama sizin eşinizi bu kadar masum görmeniz akıl alır gibi değil.Arkadaşının eşine bakan baldızına yengesine herkese bakar.Hayat boyu nasıl yaşayacaksınız

Yaklaşık 1,5 sene oluyor aldatıldım. Evliliğim devam ediyor her şey yolunda Rabbime bin şükür ama içim hep bir buruk ve çaresizim. Kocamı seviyorum yuvamı seviyorum ve kolay kurmadık biz bu yuvayı yani anlam veremiyorum bazı şeylere. Olay şöyle oldu… ben hamileydim o sıralar tüm olaylar ben hamileyken yaşandı yani kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar baya ama bişe yaşamamışlar nerden biliyorsun derseniz ne konuştuysalar hepsini bir bir noktasından virgülüne kadar okudum yaşasaydılar yaşadıklarına dair konuşmaları mutlaka olurdu çünkü neyse bunlar konuşmuşlar baya kocam beni bildiğiniz salak yerine koyup oynatmış onlar evimize geldiklerinde bile konuşup haberleşiyorlarmış anlarsınız işte evime gelip ekmeğimi yiyen kadın kocamla birlikteymiş olaya bakın… ben sanırım 6 7 aylık hamileydim kocam işten geldi uzanıyordu yani bende kocamın telefonunu aldım elime arada bazen alır kurcalarım şakalar yaparak neyse sosyal medya uygulamasına girdim bir baktım bilmediğim bir hesap O AN ANLADIM her şeyi… elimi karnıma koyarak yıkıldığım yerde kalakaldım beklemiyordum asla ondan böyle bişe beklemiyordum ya tamam sorunlarımız vardı ailesel problemler vs vs ama bi şekilde idare ediyorduk iki tarafı da neyse ortalık karıştı anlıcağınız bide şunu fark ettim mesajlarda o şeytan kadınla zaten 1 aydır konuşmuyormuş kesmişler konuşmayı yazma yazma demişler yani birbirlerini çünkü adan zeye okudum herşeylerini sonra işte tabi anlıcağınız aileler girdi hemen devreye kocamın babası annesi kendi oğlunu attı beni tuttu kendi annemler zaten yanımdaydı kocam ise yani gördüğüm kadarıyla çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde intih*r etmek üzereydi hatta yaşadıklarım yetmiyor bide öl*süyle uğraşıcaktım neyse yeminler etti ayaklarıma kapandı bildiğiniz yani aileler zaten arkamdaydı e karnımda da çocuğumuz ŞANS VERDİM başlarda kavgalarımız devam ediyordu tabikide ama o zaten herşeyin farkında olduğu için alttan alıyordu özürler diliyordu her zaman neyse o kadına naptın derseniz eğer aradım açtı o anlık öfke ile kustum küfrettim anlarsınız işte bide yüzüme kapattı oro*pu… e tabi içim rahat etmedi öfkem asla dinmiyordu yine de aradan zaman geçmişti onların konuştuğu hesaptan o şeytanın +18 fotoğrafları vardı onun hesabına mesajla yolladım ve bir güzel saydırdım yuvamdan uzak durması içindi gerçi hepsi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler yaşadım yani o günden beri de asla denk gelmedim o şeytanla…ya ben şunu anlamıyorum aradan dediğim gibi 1,5 sene geçmesine rağmen içimde hala berbat bi öfke var bişeler yapmak istiyorum o şeytana karşı ama o şeytanın kocası da benim kocamın arkadaşı yapsam ka*lı bıç*klı olucak sonu yani ama o kadına ne yapsam da içim rahatlar bilmiyorum akıl verin lütfen içim hep buruk mu kalıcak böyle…
Kadin mi şeytan oluyor simdi? Senin kocan melek dimi. Birde evliliginin devamina sukrediyorsin. Senin gavat kocan elalemin karisini bastan cikarirken melek oluuor ayni suçu isleyen kadin sadece seytan oluyor. Sende yuvasini kurtaran meleke. Ya yuru isine bak.sen kim bilir kac boynuz daha yemissindir yiyeceksinidr de haberin yok. Sen saniyomusun senin esin sadece bununla kaldi.

Aldatılır affedersiniz, bu kendi kararınız bir şey diyemem. Ki aslında affetmemişsiniz de, içten içe bunun acısını yaşıyorsunuz. Bu da normal.

Ama kadını şeytan kocanızı aldatılan saf bir adam gibi anlatmanız komik. Kendinizi çok küçük düşürüyorsunuz bu yorumlarla.

Aldatmak çok ahlak dışı bir davranış zaten ama hamile karısını üstelik yakın arkadaşının karısıyla aldatan adamın da karşıdaki kadının da ahlakına yorum yapmak istemiyorum artık. Sıradan bir aldatmanın da ötesinde kötü bir durum. Bunun farkına varın bir önce.

ne yasiyorsan müstehak sana. diger kadina saydirmissin da kocan cok mu pür u pak? zaten konuda kocam da kocam sözleri havada ucusuyor.
Siz birdaha aldatilmaya hazir olun simdiden. Affedipte düzelen erkek yok, bir kez yapan bir daha yapar. Bu hic sasmaz.

Arkadaşlar amma üstüne gittiniz adam intihar edecekkene tam içindeki şeytanı(yok sabahattin Ali değil bu) öldürmüş. Onun yerine pûrü pak bir nefis konulmuş artık o eski kocası değil. Temizlendi.

Kadın ne yaptı sorarım size

Konu sahibnin yüzüne telefon kapattı

Pis şeytan

(!!!!!!!)

Aldatılır affedersiniz, bu kendi kararınız bir şey diyemem. Ki aslında affetmemişsiniz de, içten içe bunun acısını yaşıyorsunuz. Bu da normal.

Ama kadını şeytan kocanızı aldatılan saf bir adam gibi anlatmanız komik. Kendinizi çok küçük düşürüyorsunuz bu yorumlarla.

Aldatmak çok ahlak dışı bir davranış zaten ama hamile karısını üstelik yakın arkadaşının karısıyla aldatan adamın da karşıdaki kadının da ahlakına yorum yapmak istemiyorum artık. Sıradan bir aldatmanın da ötesinde kötü bir durum. Bunun farkına varın bir önce.
Aldatmak pro Max versiyonu

Ben de evliyken en yakın arkadaşımla aldatıldım kadın evli kocamın arkadaşıydı eşi de. Karıyı dövdüm kocamı boşadım. Bazı haksızlıklar sindirilmez, sindirmeye çalışırsan olan sana olur gene sen, bocalarsın tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu yüklendi bünyene çünkü.

Ben şunu anlamadım hırsızın hiç mi günahı yok yalandan bir intihar etmeye falan kalkışmış oh ne güzel dünya yap yap seviş seviş sonra ben intihar edeceğim geberseydi keşke kuşku içinde yaşayacağını en azından öldü derdin. Kadına şeytan demeniz kocanızı melek yapmaz yalnız kimse yanlışlıkla soyunup sevişmiyor çünkü
helal olsun size. geçmiş olsun mutlu günler dilerim

siz bunun ilk veya son kriz olacağını nereden biliyorsunuz? eski konunuzu okudum şimdi, eşin ailesi problem, eşiniz de size saldırmış, hakaret vs. güvende olmadığınız yerde niye duruyorsunuz? sizin evlenirken maddi gücünüzün olmadığını ve aileniz adamı istemediği için yanınızda durmadıklarını söylemişsiniz. gidecek yeriniz mi yok şuan?

Kadına bişey yapıcan söylicen nolucak çokta umrunda. Kadın kocasının arkadaşıyla kırıştırıcak tıynette seni mi sallar? Biricik kocana değinmiyorum bile affetmişsin. Sende de aldatmayı temize çıkaracak mide varmış arkadaşım ne diyelim? Özür diledi çok pişman canım benim.
Sana hamileyken bunu yapan adam çocuğuna çok mu iyi babalık yapar orasıda meçhul. Yarın öbür gün çocuğun yakalar babasının yediği bir haltı o zaman ayıkla pirincin taşını. Daha evlenirken verdiği sözü tutamayan adam çocuğuna verdiği sözü mü tutar?
Haaa taaa.

Kadın mı yoldan çıkarmış? Sizin eşinizde yoldan çıkmaya baya meraklıymış. Arkadaşının karısı ile birlikte olmakta bambaşka bir şerefsizlik. Umarım adamla görüşmüyorlardır nasıl yüzüne bakabiliyor?
Arkadaşım içim buruk demek istedim banane ondan bundan niye bu kadar duygusuzca konuşuyorsun anlamadım biraz empati…

İçin soğuyacaksa asıl hakedene Evin içindeki şeytana bir şey yap ne yapacaksan. Ama kadını suçlamak en kolayı değil mi? O kadınla mı oturdun nikah masasına. O kadın mı verdi sana sadakat sözünü. Allahım yaa. Ben de aldatıldım anladığım an boşadım. Hiç kadını sorgulama gereği bile duymadım. Kadından bana ne. Koynumdaki öküzü def ettim. (2 çocukla)

Back
X