Yaklaşık 1,5 sene oluyor aldatıldım. Evliliğim devam ediyor her şey yolunda Rabbime bin şükür ama içim hep bir buruk ve çaresizim. Kocamı seviyorum yuvamı seviyorum ve kolay kurmadık biz bu yuvayı yani anlam veremiyorum bazı şeylere. Olay şöyle oldu… ben hamileydim o sıralar tüm olaylar ben hamileyken yaşandı yani kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar baya ama bişe yaşamamışlar nerden biliyorsun derseniz ne konuştuysalar hepsini bir bir noktasından virgülüne kadar okudum yaşasaydılar yaşadıklarına dair konuşmaları mutlaka olurdu çünkü neyse bunlar konuşmuşlar baya kocam beni bildiğiniz salak yerine koyup oynatmış onlar evimize geldiklerinde bile konuşup haberleşiyorlarmış anlarsınız işte evime gelip ekmeğimi yiyen kadın kocamla birlikteymiş olaya bakın… ben sanırım 6 7 aylık hamileydim kocam işten geldi uzanıyordu yani bende kocamın telefonunu aldım elime arada bazen alır kurcalarım şakalar yaparak neyse sosyal medya uygulamasına girdim bir baktım bilmediğim bir hesap O AN ANLADIM her şeyi… elimi karnıma koyarak yıkıldığım yerde kalakaldım beklemiyordum asla ondan böyle bişe beklemiyordum ya tamam sorunlarımız vardı ailesel problemler vs vs ama bi şekilde idare ediyorduk iki tarafı da neyse ortalık karıştı anlıcağınız bide şunu fark ettim mesajlarda o şeytan kadınla zaten 1 aydır konuşmuyormuş kesmişler konuşmayı yazma yazma demişler yani birbirlerini çünkü adan zeye okudum herşeylerini sonra işte tabi anlıcağınız aileler girdi hemen devreye kocamın babası annesi kendi oğlunu attı beni tuttu kendi annemler zaten yanımdaydı kocam ise yani gördüğüm kadarıyla çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde intih*r etmek üzereydi hatta yaşadıklarım yetmiyor bide öl*süyle uğraşıcaktım neyse yeminler etti ayaklarıma kapandı bildiğiniz yani aileler zaten arkamdaydı e karnımda da çocuğumuz ŞANS VERDİM başlarda kavgalarımız devam ediyordu tabikide ama o zaten herşeyin farkında olduğu için alttan alıyordu özürler diliyordu her zaman neyse o kadına naptın derseniz eğer aradım açtı o anlık öfke ile kustum küfrettim anlarsınız işte bide yüzüme kapattı oro*pu… e tabi içim rahat etmedi öfkem asla dinmiyordu yine de aradan zaman geçmişti onların konuştuğu hesaptan o şeytanın +18 fotoğrafları vardı onun hesabına mesajla yolladım ve bir güzel saydırdım yuvamdan uzak durması içindi gerçi hepsi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler yaşadım yani o günden beri de asla denk gelmedim o şeytanla…ya ben şunu anlamıyorum aradan dediğim gibi 1,5 sene geçmesine rağmen içimde hala berbat bi öfke var bişeler yapmak istiyorum o şeytana karşı ama o şeytanın kocası da benim kocamın arkadaşı yapsam ka*lı bıç*klı olucak sonu yani ama o kadına ne yapsam da içim rahatlar bilmiyorum akıl verin lütfen içim hep buruk mu kalıcak böyle…