- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Ah bibi ahHep ayrılıcam diyordun keşke ayrılsaymişsın canım üzüldüm
Amin .cidden ben zorladim anlatsın en ayrıntısına kadar diye, oyle sorular sordum ki baska secenegi kalmadı.umarim hastalık kapmamisimdir.Bir yeri kopsun inşaAllah ucundanda olsa!! Pislik yığını! Bu nasıl bir rahatlık ve yüzsüzlük?! Umarım size hastalık falan bulaşmamıştır. Bundan sonra yolunuz aydın ve neşeli olsun inşaAllah! Bol tazminat ve nafakalı..
Yok o sezonu atlattik bu bu yaz ayında yediğim boynuzlar.Bu adam boşanmak istemiyor konusunda tatile gitmişsin sen ordayken aldatmamıştır inş. Seni hem düzelicek herşey diyip
Amin canım.Allah kendi gibi birini çıkarsın karşısına inşallah...
Kesinlikle duam kabul oldu.Ben bu evliliğin sonuna kadar gitmeyeceğinden emindim.Allah kurtarmış bacım...
Kalbin ne temizmiş ki duaların kabul olmuş...
Olan 14 senene olmuş...
Çok teşekkür ederim.Güzel bir hayat sizi bekliyor.
İnsan, pisliklerinden ve yüklerinden arındıkça hafifler.
Sizin hayatınızdaki o pislik ağırlığınız da eşinizmiş kusura bakmayın.
Çok mutlu olun, şans sizinle olsun.
Teşekkür ederim.Allah sizi şimdiden sonra çokkkk mutlu etsin inşallah yeni hayatınızda mutluluklar
anatsin ki dibi görüyüm istedim .çok acı.Sevişme sayisina kadar soyleyip, arabada oldu filan diye detayli anlatma olayini ben kaldiramaz elime ne geçerse girişirdim adama, bir sinir patlamasina gelirdim heralde.
Keşke sizde bu kadar detay istemeseymissiniz. Aldattigini bilmek yeterince can yakici zaten umarim cabucak toparlanirsiniz. 14 yil... Çok acı.
Amin teşekkür ederim.Allah kendi gibi birini çıkarsın karşısına inşallah...
Evet ara ara ufak çaplı krizler oldu ama krizler bağırarak olmadı kızı. Uyuttuktan sonra en sakin şekliyleAh canım gerçekten çok güçlü bi kadinsin. Öğrendiğinde sinir krizleri gecirip bi patlama yaşamadin mi? Çok sakin karsilamissin gibi geldi bana. İçine atma nolur sonra daha kötü olur.
Emek emektir 2 yıl 14 yil farkeder mi ?Ben de diyordum ki "2 senemi verdiğim ilişkim bitti ühühühühü"
14 yıl... Kocaman 14 yıl..... İnşallah bundan sonraki hayatınız çok güzel olur ♥
Tabi ki bosanacagim ancak önce evire çevire belasını öpeceğim. Maddi güç lazım öncelikle.Bosanacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?