Çaresiz hissediyorum kendimi…?

kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar
Kocanız arkadaşının karısına o gözle bakacak kadar gav** ama şeytan olan sürt*k olan yine kadın ne hikmetse. Kocanız da en az o kadın kadar şeytan hanımefendi. Önce bunun bir farkına varın.

Adamı tanımadan etmeden evlenir evlenmez hamile kalıp bir de baba yapmışsınız. Bu kafayla boşanmamış olmanız zaten şaşırılacak bir şey değil ki.

Tavsiye sana

Allah aşkına yuvama kocama bi yorum yapmadan benim sıkıntıma karşın yorum yapsanız herkes ahlak bekçisi kesilmiş benden af dileyen kocam gereken özürü fazlasıyla yapmış affettim ayriyeten karnımda onun çocuğu babasız mı bıraksaydım ben babasız büyüdüm çocuğuma da mı bunu yaşatsaydım tamam aldatılmanın asla bi izahı olmaz ama ben affettim benim affetmem size niye sorun oluyor ben kocama melek de demiyorum sadece içim buruk kaldı bunun için ne yapabilirim bilemedim yazdım…
Hayatımda “ahlak bekçisi” lafının daha saçma ve alakasız kullanıldığı bir yorum görmemiştim. Burda ahlak bekçisi derken ne demek istiyosunuz? Size ne kocam istediğiyle oynaşır size mi düştü derdi mi demek bu?

Tavsiye sana

Allah aşkına yuvama kocama bi yorum yapmadan benim sıkıntıma karşın yorum yapsanız herkes ahlak bekçisi kesilmiş benden af dileyen kocam gereken özürü fazlasıyla yapmış affettim ayriyeten karnımda onun çocuğu babasız mı bıraksaydım ben babasız büyüdüm çocuğuma da mı bunu yaşatsaydım tamam aldatılmanın asla bi izahı olmaz ama ben affettim benim affetmem size niye sorun oluyor ben kocama melek de demiyorum sadece içim buruk kaldı bunun için ne yapabilirim bilemedim yazdım…
Sen tam tersi kocana melek diyorsun biz bundan bahsediyoruz.. Affetmişsin ok. Bi şans daha vermişsin ok. Bunlara kimse birsey demiyor ama sen tüm suçu o kadına yıkıyorsun.... Neymiş kocanı kandırmış yav tövbe tövbe. Kız bebek mi senin kocan kandırsınlar...Kadına şeytan diyip duruyorsun kocana tek kelime laf yok ikisi birlikte yedi ya bu haltı bacım ikisi de suclu oluyor kadın neyse kocan da o yani...Bunu anlatmaya çalışıyoruz ama sen tutturmuşsun kocam da kocam. Kız anladık he affettin ama kadına bu kadar yüklenemezsin o kadın tek başına yemedi bu haltı kadın şeytansa kocan ne melek mi?

Hayatımda “ahlak bekçisi” lafının daha saçma ve alakasız kullanıldığı bir yorum görmemiştim. Burda ahlak bekçisi derken ne demek istiyosunuz? Size ne kocam istediğiyle oynaşır size mi düştü derdi mi demek bu?
Asla değil öyle bişe asla demem benim kocamın yaptığı oro*pu çocukluğunu da asla övmem sadece burada beni ve çocuğumu kimse düşünmüyor ama düşündükleri tek şey benim bu olanları affetmem elimde değildi kolay şeyler yaşamadım

Birincisi; ilk duyduğunuzda yaygara koparmadığınız için şuan ne yapsanız boş. Geçti borun pazarı.
İkincisi de; hem diyorsunuz içim soğumuyor hem diyorsunuz ki kanlı bıçaklı olacak. Siz ayrılmak istemiyorsunuz ki. Siz istiyorsunuz ki eşiniz bir daha aldatsın. Bırakın ne olacaksa olsun ya ? İçiniz hep buruk kalır çünkü ihaneti affetmişsiniz.
Biliyorum çokta geçti her şey ben o şeref yoksunu kocamı da asla övmüyorum sadece tüm bunlar çocuğum babasız kalmasın diyeydi bilemiyorum anlayın beni…

Tavsiye sana

Şartlar gereği, kafanızdaki algılar sebebiyle evliliğinize devam etmek zorunda kalmışsınız. Affetmemişsiniz, normal bir insan zaten bu yaşananları affedemez. Hissettikleriniz gayet normal. Kocayla davam edip kadına yazdığınız da acizliğinizden başka bir şey değil kusura bakmayın. O kelimeyi sonuna kadar hak ediyor bence ama kocanız yanınızdayken değil.

Çocuğunuza da arkadaşının karısıyla ilişki yaşayacak karakterde bir baba lazımdı zaten, aman eksik olmasın.

Biliyorum çokta geçti her şey ben o şeref yoksunu kocamı da asla övmüyorum sadece tüm bunlar çocuğum babasız kalmasın diyeydi bilemiyorum anlayın beni…
E profilde gebelik testi var hem çocuğu öne atıp hem tekrar bebe yapıyorsun. Boşanan ailenin çocukları babasız kalmıyor da. Benim annem babam ayrı babasız değilim. Kötü ilişkiler için çocuğu kullanmayı bırakın da kocaya koca gözüyle bakın. Kız kardeşin kuzenin komşun vs bu sebepten panik olmuyor musun hiç içine şüphe düşmüyor mu

İçin niye rahat değil ben söyliyim kocan melek o kadın şeytan olduğu için....Şuna bak kocam da kocam başka laf yok önce şu kocişinin ne olduğunun farkına var istersen. Tamam affedersin kendi tercihindir anlarım gayet doğal ama pes bu kadar da değil varsa yoksa şeytan kadın....Kocan ne bacım ?
Güzelim tepkiniz neden bana karşı sert neden empatiyi benim açımdan kurmuyorsunuz çocuğum babasız kalmasın diye affettim çünkü bende babasız büyüdüm acılarım var hep bu konuda …

Tavsiye sana

Hiçbir şey yapamazsınız. Ne yapacaksınız, kadını kocasına ifşa ederseniz zaten kocası gelip kocanıza saldırır büyük ihtimalle. E siz de kocanıza kıyamazsınız zaten.
Ne yapacaksınız başka? Kadını dövecek misiniz mesela? E o zaman da şikayetçi olur, karakolluk olursunuz. Aldatan koca için de içeri girmek istemezdim ben olsam şahsen.
O yüzden affettiyseniz susup devam edeceksiniz. Yapacak hiçbir şey yok.

Arkadaşım içim buruk demek istedim banane ondan bundan niye bu kadar duygusuzca konuşuyorsun anlamadım biraz empati…
Empati demişsiniz ya burda, aldatıldığımda hesap soracağım tek kişi kocam olur çünkü bana sadakat sözü veren kocam herhangi bir kadın değil. Yani kocam pisliğin önde gideniymiş derim.

Son düzenleme:
Güzelim tepkiniz neden bana karşı sert neden empatiyi benim açımdan kurmuyorsunuz çocuğum babasız kalmasın diye affettim çünkü bende babasız büyüdüm acılarım var hep bu konuda …
Çünkü cok haksızca yaklaşıyorsun kadını şeytanlaştırıp kocana laf etmemişsin bu yüzden tepki görüyorsun . Kocanı affetmiş olman onun suçsuz olduğu anlamına gelmiyor. Sen affedince tüm suçu kadına atmışsın resmen şeytan ne ağır bir kelime yazık yani tamam kötü bir kadın ama tüm kötülük onun değil. Elini vicdanına koy tamm canın yanıyor ama haksızlık etmek olur bu kadarı madem kocanı affettin o kadını da bu kadar şeytanlaştırma yani ikisi de aynı halt çünkü.Altını çiziyorum ikiside aynı halt anlatabildim mi Bak mesela kocamı kandırmış demişsin saçmalama o kadar da değil yani resmen kemalim yapmaza bağlamışsın sen.... Haltı kocan da yesin ama kocamı kandırmış şeytan kadın kötü kadın olsun olur mu hiç aklın mantığın alıyor mu? Tekrar söylüyorum kocanı affettin diye tüm suçu kadına atma. Olay bu...Önce bunu aş...Sonra sana gelince tüm suçu kadına atıp kocanı melek ilan etmeseydin konunun başında sana yorumum şöyle olurdu: affetmişsin olabilir doğal ki bana göre her erkek yapar yeter ki fırsat bulsun ama burda daha büyük bir durum var arkadaşının eşiyle aldatmış..Ha orda bi dur işte arkadaşına da ihanet edebilen bir insan sence affedilmeyi hak ediyor mu? Bence esas kim şeytan bi durup düsün canım....

Ya bir de arkadaşının karısıyla olması ekstra sıkıntılı. Ailecek görüşülen ortamdan aldatma çıkması kocanızın suçunu x2 yapıyor maalesef.
Şu saatten sonra çift halinde birileriyle görüşürken içiniz rahat olacak mı? Ben olsam içim hiç rahat olmazdı. Kadınlardan dolayı değil bu arada, kocamdan dolayı.
Bu arada inşallah o adam duymaz diyorum, oldukça riskli bir durum çünkü.

Arkadaşının karissina bakan adamdan da ne baba olur ama ? Kocan o kadından daha şeytan, senin derdin asıl kocanla oldugu için için sogumuyor ve sonsuza dek soğumayacak çünkü hamile karısıni aldatan senin kocan o kadın değil...inşallah kadının kocası da öğrenir adama yazık iki ahlaksızin yaptıklarını, biri arkadaşı biri karısı

Seninle evlenen, sana sadakat sözü veren eşin, o kadın değil. Kocanı affettiysen kadını da affedeceksin. Kimse kimseyi zorla kandıramaz ya hu. Bunu biliyorsun ama hıncını çıkaramadığın için kadına yöneliyorsun. Bu olmaz başkası olur, sen sürekli açık hava cezaevi müdürü gibi yaşayacaksın, kontrol edeceksin. Kocanı affettiysen kadını neden affedemiyorsun bunu kendine sor önce. Bu kim, öfke kocana karşı olmalı. Aklı başında hiçbir kadın senle empati yapamaz kusura bakma.

Back
X