- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Nasıl saglayacaksınız, cekısmelı dava acarak mı? Tazminat alacağınız kesin bunu söyleyebılırım.Tabi ki bosanacagim ancak önce evire çevire belasını öpeceğim. Maddi güç lazım öncelikle.
Ben seçenekleri sundum seçim onun artık anlaşmalıda da cekismelide de onun için pek hayırlı değil.Nasıl saglayacaksınız, cekısmelı dava acarak mı? Tazminat alacağınız kesin bunu söyleyebılırım.
Sürünsün inş maddi manevi tazminat al mutlaka. Elinde bir suru delil var iyi bi avukatla surundurursun.Tabi ki bosanacagim ancak önce evire çevire belasını öpeceğim. Maddi güç lazım öncelikle.
Şimdilik günlerim ağlamakla geçiyor en dibi yaşıyorum kesinlikle ama dipten yukarı çıkarım elbet. Dediğim gibi seçim onun cekismeli uzun ben anlaşmalı isterim tabi cikarlarimi gözeterek. .Çok teşekkür ederim.Sürünsün inş maddi manevi tazminat al mutlaka. Elinde bir suru delil var iyi bi avukatla surundurursun.
Bundan sonra kizinla mutlu huzurlu bi hayat diliyorum..
Bu adam cinselligi sevmezdi sözde, adam başka şehre gitmiş cinsellik için.Bu adam boşanmak istemiyor konusunda tatile gitmişsin sen ordayken aldatmamıştır inş. Seni hem düzelicek herşey diyip
Duygularinizi yaşamaktan cekinmeyin. En dibi gormeden cikamiyo bazen insan. Siz çok güçlü bi kadinsiniz belli ki çok da akillisiniz. En kısa zamanda atlatacaginiza eminim..Şimdilik günlerim ağlamakla geçiyor en dibi yaşıyorum kesinlikle ama dipten yukarı çıkarım elbet. Dediğim gibi seçim onun cekismeli uzun ben anlaşmalı isterim tabi cikarlarimi gözeterek. .Çok teşekkür ederim.
Sen beni tanımadan sinirleniyirsun beni düşün ... Allahım kabul edilir değil ..otelde kadinla sabaha uyan Allah ne verdiyse yasa. Ama hayat böyle büyümeye devam ediyoruz dersler çıkararak.Ç.kü kopsun insallah!!! Pislik adi herif. Cocugundan da mi utanmamis ? Donuna kadar al. Iligine kemigine kadar kurut onu. Ben bile sinirlendim burdan. Allah sana sabir versin.
Sen guclu ve zeki bir kadinsin. Kocansa hem asagilik hem de inanilmaz aptal bir adam. Allah yardimcin olsun insallah ❤
Öyle olur zaten sana yok der bir çok şeyde başkası için saçma sapan şeylerin peşinden koşar tipik erkekBu adam cinselligi sevmezdi sözde, adam başka şehre gitmiş cinsellik için.
Günlerim ağlamakla şimdilik geçiyor amadedigim ve dediğin gibi dibi görmek lazımdı ...kendime silkelenip gelirim elbetDuygularinizi yaşamaktan cekinmeyin. En dibi gormeden cikamiyo bazen insan. Siz çok güçlü bi kadinsiniz belli ki çok da akillisiniz. En kısa zamanda atlatacaginiza eminim..
Kesinlikle hayat enerjimi sömürdu az çok biliyorsun.. Ama yine de kadın kabullenemiyor.Öyle olur zaten sana yok der bir çok şeyde başkası için saçma sapan şeylerin peşinden koşar tipik erkeküzülme artık senin zaten hayat enerjini emiyordu hem güzel bahanen oldu güzelce tazminatını nafakanı alır hayatını yaşarsın artık
Boyle bir pisligi bosamayi kabul ederek ne kadar guclu, zeki ve olgun bir kadin oldugunu gosterdin sen. Simdi o pislik dusunsun. Seni de kizini da kaybetti. Simdi anlamaz belki kizin ama ilerde o adama baba bile demek istemeyecek bundan emin ol. Hep sana destek olacak. Yoldasin olacak.Sen beni tanımadan sinirleniyirsun beni düşün ... Allahım kabul edilir değil ..otelde kadinla sabaha uyan Allah ne verdiyse yasa. Ama hayat böyle büyümeye devam ediyoruz dersler çıkararak.
Çok ama çok teşekkür ederim. 35 yaşındayım benim de sevilmeye kadın olduğumu hissetmeye ihtiyacım vardı ama bu kocam tarafından hiç olmadı ...biter gider .kızımla kocaman bir dünya kurarım kendime.Boyle bir pisligi bosamayi kabul ederek ne kadar guclu, zeki ve olgun bir kadin oldugunu gosterdin sen. Simdi o pislik dusunsun. Seni de kizini da kaybetti. Simdi anlamaz belki kizin ama ilerde o adama baba bile demek istemeyecek bundan emin ol. Hep sana destek olacak. Yoldasin olacak.
Dedigin gibi buyuyoruz. Bedeller odeyerek buyuyoruz. Rabbim evladinla musmutlu gunler gormeyi nasip etsin sana insallah. Sana bol bol dua edecegim.
Daha gencsin. Yine seversin hem de sevilirsin. Hakettigin mutlulugu yine yasarsin. Karsina oyle biri cikar ki butun hakettigin guzellikleri sana 35inden sonra yasatir.Çok ama çok teşekkür ederim. 35 yaşındayım benim de sevilmeye kadın olduğumu hissetmeye ihtiyacım vardı ama bu kocam tarafından hiç olmadı ...biter gider .kızımla kocaman bir dünya kurarım kendime.
Evet gencim inşallah tek isteğim kizimla bir hayat kurmak gerisi nasip .Büyüdüm ya kesinlikle olumlu düşünüyorum olumlu olacak.Daha gencsin. Yine seversin hem de sevilirsin. Hakettigin mutlulugu yine yasarsin. Karsina oyle biri cikar ki butun hakettigin guzellikleri sana 35inden sonra yasatir.
Karamsar olma. Her zaman iyiyi dusun. Biraz klise bir cumle ama "guzel dusun guzel olsun. "
Bir kaç yazışma gördüm konu da açmıştım hatta, net olarak aşk vs gecmiyirdu normal sohbet gibi düşün ama o yola doğru gittiği belliydi o zamandan ..Daha önce benzer şeyler yaşadınız mı? Sakinliğinize çok şaşırdım. Tüm bunlar yaşanırken aynı evde mi kalıyorsunuz hala ? Eşiniz pişkin pişkin her şeyi anlatmış, demek ki ayrılacağınıza ihtimal vermiyor.
Ancak bunlar tatil öncesi başlamış tatilde devam etmiş 2 ayrı beraberlik var . Şimdilik beni suclamiyor susuyor hayretBir narsist aldatıyorsa yine suçlu sizsinizdir. Bekleyin sizi de suçlar yakında. Sen tatile gitmeseydin bırakıp der. Allah bundan sonra mutlu etsin sizi. Bir arkadaşım da aldatılarak ayrıldı daha bugün iyi ki ayrılmışım dedi. Kendinize saygınız olmasına çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?