- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Ben hiç önce ben demedim en başından ama adam hep küstü sürat asti ben küs kalmayı sevmedim hata bende.
Umarım ben kapmamisimdir.
Evet yaşadım bunları, zaten bunlarla birlikte belki yaşadığım şeyi daha kolay atlatiyiorum ya da atlatacagim .
kesinlikle.
Sana da geçmiş olsun.
Ben sadece adi, it vs demek yerine narsist dedim kimse teşhis koymadı. Tahminimce yediğin haltin altında çok ama çok ezildi bu yüzden anlatıp yükünü üzerinden attı.
narsist diye konuşmak yanlış amaBen hiç önce ben demedim en başından ama adam hep küstü sürat asti ben küs kalmayı sevmedim hata bende.
Umarım ben kapmamisimdir.
Evet yaşadım bunları, zaten bunlarla birlikte belki yaşadığım şeyi daha kolay atlatiyiorum ya da atlatacagim .
kesinlikle.
Sana da geçmiş olsun.
Ben sadece adi, it vs demek yerine narsist dedim kimse teşhis koymadı. Tahminimce yediğin haltin altında çok ama çok ezildi bu yüzden anlatıp yükünü üzerinden attı.
Hayır sarhoş değildi .. yaşadığı yük ağır geldi belliki bu yüzden ayrıntı anlattı. Ben zaten ilkini yakalayınca yeterince ağır laflar sarfettim, daha ağır ne diyebilir ki diye anlatmista olabilir.Bir erkek bu kadar detaya girip nasıl anlatır ki, sarhoş muydu ?
Haklısın belirtileri kendimce var olduğunu düşündürüyor bu yüzden söyledim söylemesem de olurmuş. Süt dökmüşnarsist diye konuşmak yanlış ama
Çünkü bu ciddi bir hastalık şizofreni gibi
Sizin kocanız şımarık ne istediğini bilmeyen size saygısı olmayan kaybetme korkusu olmayan belkide maalesef sizi sevmeyen bir adam
O yüzden belirtmek istedi
Pişmanlık duymaması da zaten bunları gösteriyor
Çok teşekkür ederim ben çok merhametli bir insanim ya pişman olsun ama sürünsün istemem.Ne kadar guclu bi kadin oldugunuzu guclu anlatiminizdan anladim oncelikle bunun icin tebrik ederim, anladigim diger bisey de boyle bir adam icin gram uzulmemeniz gerektigini ve ne yapmaniz gerektigini de cok iyi biliyorsunuz. Lutfen ama lutfen zina davasiyla donuna kadar alin bu adamdan. Nafakanizi da catir catir alin. Bundan sonra o parayla gezerken tozarken resimlerinizi atar simdi sana iyi eglenceler dersiniz. Bunu lutfen yapin.
Merhamet onu hak edene verilir lutfen etmeyin size yazik degil mi 14 yil koskaca sizin yikayip utulediginz gomlekle sizi aldatiyor... o kadar sinirim bozuldu ki okurken kendim yasamiscasina beynimden vurulmusa dondum.Haklısın belirtileri kendimce var olduğunu düşündürüyor bu yüzden söyledim söylemesem de olurmuş. Süt dökmüşgibi şuan acinidrma politikası içinde .
Çok teşekkür ederim ben çok merhametli bir insanim ya pişman olsun ama sürünsün istemem.
Kesinlikle sözde ben kızımı büyütürken o sigortami yatiracakti bireysel emeklilik yaptiracakti nerede yapmadı dimdizlak ortadayim resmen. Kızlara sağlam bir ders aşk meşk gelip geçiyor kendi ayakları üzerinde durmalilar.İşte bakın bu konudan genç kızlar ders çıkarmalı
Ekonomik özgürlük ne kadar önemli
Evet bu merhamet yedi bitirdi beni.Merhamet onu hak edene verilir lutfen etmeyin size yazik degil mi 14 yil koskaca sizin yikayip utulediginz gomlekle sizi aldatiyor... o kadar sinirim bozuldu ki okurken kendim yasamiscasina beynimden vurulmusa dondum.
Bence de ayrıntıları öğrenmek ayrı bi travma sebebi. Ama bazen de insanı kamcilayan boşanmak için kesin karar verdiren bu oluyo. En kotusunu yaşıyorsun ve daha kötü ne olabilir ki deyip tekrar hayata tutunuyosun. Tabi konu sahibinin psikologa gitmesi de iyi olur.Geçmiş olsun öncelikle. En zoru da ihanetin ayrıntılarında boğulmak bence. Nerede nasıl kaç kere nasıl biriydi? Bunları duymanın öğrenmenin çok da sağlıklı olmadığını söylemişti psikoloğum. Ben de öğrendim malesef. Ama şimdi bile Aklımda eksik boşluk kalan yerler olduğu için kendi kendime soruyorum sürekli. Umarım bundan sonra herşey sizin için çok daha güzel olur. Bu süreçte etkilenmemek icin imkân varsa destek de alın.
Allah seni o kocadan kurtarsın inşşKesinlikle sözde ben kızımı büyütürken o sigortami yatiracakti bireysel emeklilik yaptiracakti nerede yapmadı dimdizlak ortadayim resmen. Kızlara sağlam bir ders aşk meşk gelip geçiyor kendi ayakları üzerinde durmalilar.
Kızma ama senin çabanla olduğu için sürmüş. Cinseiiliğe düşkün değilim diyen erkeğe güvenmem. Cinsellik için herşeyi yapan nice şerefsizler gördüm. Genelde kadını kendilerinden üstte gördüklerinde ya da egolarının okşanması ve begendiklerini hissetmek için aldatıyorlar. Kendi çıkarını düşün gerisini salla. 35 yaşındasın çok da güzel kadınlığını da sevgiyi de mutluluğu da yaşarsın. Bundan sonraki hayatında mutluluklarÇok teşekkür ederim bu evlilik 12. Yılını doldurdu geçtiğimiz aylarda, inan hep benim cabamla belki 2.yilinda biterdi belki 4 .
Evet kurtuldum diyebiliyorum bende .Ben sadece karakteri gereği bana göstermedigi sevgisini ilgisini bekledim yıllarca, ee gerek yokmuş adam isteyince gösterebiliyormus .
Çok teşekkür ederim.
İlk kez mi aldattıHayır sarhoş değildi .. yaşadığı yük ağır geldi belliki bu yüzden ayrıntı anlattı. Ben zaten ilkini yakalayınca yeterince ağır laflar sarfettim, daha ağır ne diyebilir ki diye anlatmista olabilir.
Ha belki de ayrılmak istiyor belki görüşüyor bilemem iyice igrenclesiyim ki ayrılalım demiş bile olabilir oralar kapalı kutu.
Güçlülük değil bence. Artık o da kabullenmiş ve bilinç altında sevmiyordu kocasını. Zira hiçbir kadın aldatılma karşısında güçlü duramaz. Beklediği birşey olmalı..Ne kadar guclu bi kadin oldugunuzu guclu anlatiminizdan anladim oncelikle bunun icin tebrik ederim, anladigim diger bisey de boyle bir adam icin gram uzulmemeniz gerektigini ve ne yapmaniz gerektigini de cok iyi biliyorsunuz. Lutfen ama lutfen zina davasiyla donuna kadar alin bu adamdan. Nafakanizi da catir catir alin. Bundan sonra o parayla gezerken tozarken resimlerinizi atar simdi sana iyi eglenceler dersiniz. Bunu lutfen yapin.
Evet kesinlikle. Ayrıntıları bildikçe parçaları birleştirmek hatta bazı yerleri kendi hayal dünyamız yardımıyla doldurunca daha da içinden çıkilmaz bir hal oluyor. Ben de bu ihaneti ve boşluk kalan kisimlari doldurmak resmen takinti oldu. Zor bir durum. Umarım bunu yasayan herkes atlatıp çok daha mutlu olurBence de ayrıntıları öğrenmek ayrı bi travma sebebi. Ama bazen de insanı kamcilayan boşanmak için kesin karar verdiren bu oluyo. En kotusunu yaşıyorsun ve daha kötü ne olabilir ki deyip tekrar hayata tutunuyosun. Tabi konu sahibinin psikologa gitmesi de iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?