- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
Kendisi sevisemiyorsa demek uzuldu haspamSelam hanımlar. Benim derdim alt komşum.
Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.
Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.
Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acabadedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.
Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Sessizlik daha iyidir elbet fakat kavga sesine tercih ederim. Savaşmayalım sevişelimGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz siz bu seslerden rahatsız olmazmisiniz
Ritmik yatak sesi peki?Ağrısı vardır belki kadıncağızın
Geçen sene dişimden çok çektim, Hele bir gece halıları tırmaladığımı bilirim inleyerek. Seslere bakarsan aynı ama eylemler farklı
İroniyi görene kadar yavrum sen ne yiyonda bu hale geldin yazacaktım :))çok yaşa emi bencede yasa tasarısı cıkarsınlar bu konuda:))yani salonda yapmazsanız ölmezsiniz heralde, hem hijyenik değil, hem ahlaka aykırı, ben yatak odası dışında sevişilmesine karşıyım. keşke kanunla yasaklansa da herkes yatak odası dışında bir yerde sevişemese.
banyoda yapılması konusunda da komşunuz haklı kesinlikle, sonuçta o sular komşunuzun banyosuna gidiyor.
yatak mı rahatsız problem ne bu adrenalin arayışınızda.
ben olsam komşumun kapısına tatlı alıp gider özür diler, bir daha yatak odası dışında bi yeri kullanmayacağıma söz veririm.
ironidir*
+1Komsularinizin sevisme sesinizi duymasindan cekinmiyor musunuz gercekten yaa, bana cok ayip geliyor, Bagir cagir sevişip komşusuyla asansorde karşılaşanlar nasil utanmiyor, kocalariniz sizin inlemelerinizi başkasının kocalari duyacak diye de mi cekinmiyor pes yani
Ne iğrenç bi komşun varmış.Bence kendi sex yapamıo senı kıslanmış.Ayrıca banyodada yapabılırsın kime ne?İğrenc kadın pislikSelam hanımlar. Benim derdim alt komşum.
Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.
Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.
Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acabadedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.
Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Ben bağırıp çağırdığımı düşünmüyorum açıkçası, sadece seks sırasında olabilecek sesler oluyor onlara da dikkat etmeye çalışıyorum çünkü eşim nolur nolmaz sessiz olalım diyor. Ama sürekli kulağı burada olan bir ruh hastası yüzünden de kendimi suçlu hissedemem kusura bakmasın.Komsularinizin sevisme sesinizi duymasindan cekinmiyor musunuz gercekten yaa, bana cok ayip geliyor, Bagir cagir sevişip komşusuyla asansorde karşılaşanlar nasil utanmiyor, kocalariniz sizin inlemelerinizi başkasının kocalari duyacak diye de mi cekinmiyor pes yani
Duvarlarımız bitişik olan eski komşumun Aliii Aliiih yeteer diye inlemeleri geldi aklıma
Ben de hatırlayınca güldüm tekrar şimdiYaaa gece gece buna acayip hazırlıksız yakalandım patlayarak güldüm ahahahhahahha.
Ben bağırıp çağırdığımı düşünmüyorum açıkçası, sadece seks sırasında olabilecek sesler oluyor onlara da dikkat etmeye çalışıyorum çünkü eşim nolur nolmaz sessiz olalım diyor. Ama sürekli kulağı burada olan bir ruh hastası yüzünden de kendimi suçlu hissedemem kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?