• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rambo Berk'in annesi gibi alt komşu

yani salonda yapmazsanız ölmezsiniz heralde, hem hijyenik değil, hem ahlaka aykırı, ben yatak odası dışında sevişilmesine karşıyım. keşke kanunla yasaklansa da herkes yatak odası dışında bir yerde sevişemese.
banyoda yapılması konusunda da komşunuz haklı kesinlikle, sonuçta o sular komşunuzun banyosuna gidiyor.
yatak mı rahatsız problem ne bu adrenalin arayışınızda.
ben olsam komşumun kapısına tatlı alıp gider özür diler, bir daha yatak odası dışında bi yeri kullanmayacağıma söz veririm.

ironidir*

yorumu yolladiktan sonra gördüm bende :)

Ben komsuyu hakli buldum. Kimse kimsenin seks seslerini duymak zorunda degil. Siz belki kime ne evin her tarafi benim diyorsunuz ki zaten oyle ve komsu da nerde yaptiginizla ilgilenmiyor, sesinizin duyulmasi ile ilgileniyor. İstediginiz yerde yapin ama millete duyurmadan benim tavsiyem yada mustakil eve tasinin. Medeni olmak boyle birsey cunku. En sevdigimiz filmin seks sahnesine ait degil sonucta sizin sevisme sesleriniz. Cikardiginiz hayvani sesleri kimse duymak ve çekmek zorunda degil.
Alt komşu sizsiniz herhalde bu kadar saldırgan yazdığınıza göre. :işsiz:

Defalarca yazdım uyarması değil uyarırkenki hadsiz terbiyesiz tavrından rahatsız oldum ben. Ayrıca nerede yapacağımıza kadar karıştı evet, salonu kullanmazsanız sevinirim dedi. Hayvani sesler falan da çıkarmıyoruz, seks sırasında çıkan insani sesleri çıkarıyoruz ve yüksek sesle olmamasına elimden geldiğince dikkat ediyorum zaten. Oturup bizi dinlemesin o da akşama kadar hey allahım ya.

Nerede birlikte olmanız gerekiyormuş sorsaydın madem :))

Terbiyesizlik etmiş.

Bu arada Rambo Berk'in annesi böyle değildi :)
Ses duyunca hemen atılıyordu ya onda da baya fena bi kulak vardı 😂

Bi yorumda da sesiniz çok gitmiş olabilirmi diye sorulmuş konu sahibi olabilir demiş kadinin tavrini rahatsiz edici olabilir ama dikkat edilmesi gereken konular bi iki kikirdemeye geldigini sanmiyorum
Farkettigim bir diğer yorumda da konu sahibi sofra cirptigi için rahatsız olduğunu belirtmis aynı kadin
Apartmanda yasıyorsak bazı toplumsal normlar vardır buna uymaliyiz
Apartmanda sofra cirpilmaz fazla gürültü yapılmaz benimde kolayima gelir sofrayı aşağı çırpmak ama tezgaha çırpıp sonrada temizliyorum iki yaramaz çocuğum var evde mümkün olduğunca minimum duzeyde ses çıkmasını sagliyorum çünkü kimse bizim gürültümüzü çekmek zorunda degil
Bizim apartmanda sofra çırpılıyor, sorun çırpmamdan dolayı boş kısma ekmekler dökülüp günah olurmuş yoksa ona rahatsızlık vermiyorum. Ayrıca alt komşum gibi apartman kuralları diye diye milletin attığı adıma kadar takip edenler de ruh hastası bence.

Hayretle okudum yorumları pess yani.
Herkes seks yapıyor ama sizin gibi bağıra çağıra alt komşuya duyurup şikayet geldiğinde de kendini haklı görmüyor.edep diyorum adap diyorum.
Asıl o kadının konuşmaları edepsizliğin dik alası bana göre. Adam gibi söylese gıcık olmazdım ki olduğum halde dikkat ediyorum daha da. Ama resmen kocasına kadar katıp bu kadar hırslanması terbiyesizlik.

Hayretle okudum yorumları pess yani.
Herkes seks yapıyor ama sizin gibi bağıra çağıra alt komşuya duyurup şikayet geldiğinde de kendini haklı görmüyor.edep diyorum adap diyorum.
Bana yalan söylüyormuş gibi geldi çünkü.
Siz komşunuzun seks yaptığını duysanız gidip uyarabilir miydiniz ?
Ben uyaramazdım açıkçası.
" kocam duymuş çok kızmış. " kocası kim oluyormuş da kızıyormuş?
Bazı kadınlar kendi fikirlerini başkalarının adını vererek söyler yaa öyle olmuş.

Asıl o kadının konuşmaları edepsizliğin dik alası bana göre. Adam gibi söylese gıcık olmazdım ki olduğum halde dikkat ediyorum daha da. Ama resmen kocasına kadar katıp bu kadar hırslanması terbiyesizlik.
Peki kadın rahatsızlığini ne şekilde dile getirse ona hak verirdiniz? Yani evet kocam duymasaydi ama duymuş vs demesi saçma ama muhtemelen sizin için daha etkili olacagini cekineceginizi düşündüğü icin söylemiş oyle. Apartmanda kimse kimsenin surekli gurulrusunu cekmek zorunda degil. Bu seks sırasında çıkan sesler olur tartışma sesi olur vs. Ille de kıskançlık var demek abes bence.

Hahah ben anlatırdım duydugum için ama banlanırım
Ben şimdiye kadar hiç öyle bir şey duymadım. Sadece banyo havalandirmasindan çocuklar annelerine bağırıyor bazen onu duyuyorum. Bir de üst katta yaşlı bir dede var. Çok fena bağırıyor.
Sevişme sesi gelmedi yani 🤔

Peki kadın rahatsızlığini ne şekilde dile getirse ona hak verirdiniz? Yani evet kocam duymasaydi ama duymuş vs demesi saçma ama muhtemelen sizin için daha etkili olacagini cekineceginizi düşündüğü icin söylemiş oyle. Apartmanda kimse kimsenin surekli gurulrusunu cekmek zorunda degil. Bu seks sırasında çıkan sesler olur tartışma sesi olur vs. Ille de kıskançlık var demek abes bence.
Uzatmadan sadece ses geliyor dikkat eder misiniz dese tamam zaten niye uzatıyor? Ne demek kocam kızdı falan kim oluyor kocası keşke o an sert tepki verseydim pişmanım gerçekten.

Uzatmadan sadece ses geliyor dikkat eder misiniz dese tamam zaten niye uzatıyor? Ne demek kocam kızdı falan kim oluyor kocası keşke o an sert tepki verseydim pişmanım gerçekten.
Fazla yüz bulmuş sizden ondan. Daha once de baska sebeplerle geldiyse terslenmediyse uyarısını kısa kesmek yerin e uzatmis. Daha etkili olacağını düşünmüş ama saçma olmus tabii. Gereksiz bulmakta haklisiniz ama gürültü yapmakta haksız:)

Ay bi de düzgünce söylese gerçekten yardımcı olurdum resmen hırslanmış gelmiş kocası benim sesimi duydu diye çünkü abartılı bir hıncı vardı.

Belki eşi sinirlenmemiştir, sitem etmiştir buna. "Bak millet hayatını yaşıyor, biz hiç böyle güzel şeyler yapmıyoruz" demiştir, kadın da sinirle kapınıza dayanmıştır 😁

Bir daha bu şekilde gelirse tersleyin bence.
Tamam rahatsız olabilirler ama böyle mi söylenir bu?

Bacım benim bir üst komşu var abartısız 15 dk boyunca inliyor. 😂
Konu sahibine gelince de nasıl bir ses çıkardınız bilemicem ama daha dikkatli olun. Bu sesten müzdarip biri olarak söylüyorum cidden mide bulandırıcı oluyor.

Ağrısı vardır belki kadıncağızın 😂

Geçen sene dişimden çok çektim, Hele bir gece halıları tırmaladığımı bilirim inleyerek. Seslere bakarsan aynı ama eylemler farklı 😂😂

Bizim apartmanda sofra çırpılıyor, sorun çırpmamdan dolayı boş kısma ekmekler dökülüp günah olurmuş yoksa ona rahatsızlık vermiyorum. Ayrıca alt komşum gibi apartman kuralları diye diye milletin attığı adıma kadar takip edenler de ruh hastası bence.
Apartman kuralları milletin attığı adımı takip etmek degil tabi ki öyle durumlarda onu ilgilendirmediği söyleyip tersleyebilirsiniz
Çırpılan parçalar evine düşüyor olabilir diye öyle yazdim kimsenin günahı sevabı kimseyi baglamaz

Bana yalan söylüyormuş gibi geldi çünkü.
Siz komşunuzun seks yaptığını duysanız gidip uyarabilir miydiniz ?
Ben uyaramazdım açıkçası.
" kocam duymuş çok kızmış. " kocası kim oluyormuş da kızıyormuş?
Bazı kadınlar kendi fikirlerini başkalarının adını vererek söyler yaa öyle olmuş.
Kocam duydu kızdıya hiç girmedim orası da ayrı bir saçmalık.

Back