Kesinlikle abartıyorsunuz demedim zaten, olabilir mi acaba sesi oldugundan daha fazla algılamanız diye düşündüm. Yani apartmanda yaşamanın zor yanları var. Bu da onlardan biri. Tabiiki kimse bir başkasının evinde olan belirli bi sesi her gün ve belirli saatlerinde hep duymak istemez. O konuda kesinlikle katılıyorum size ama işte duvarlarda maalesef o kadar ince vede amcada muhtemelen ses tonunu ayarlayamamis. Umarım vede eminim bu sorunu aranizda cozmeniz cok zaman almayacak. Amca nin sozlerinden iyi niyetli vede çözüm bulmaya niyetli biri oldugu anlaşılıyor. Ha size yine uymaz gece 24 te ses duymak, soylersiniz. Sizde sinava çalışıyorsunuz hassas bi donemdesiniz. Kendinizi gereksiz yere de germeyin yani haddinden fazla anlayis gostermek zorundada değilsiniz. Hic olmadi gozleriylede okuyabilir insan bunun dinen bi mahsuru yok sanirim.Evet psikoterapiye gidiyorum , bazı seslere karşı oluşan kaygı konusunda ilaç da kullanmaya başladım. Ama tabiki dediğiniz gibi bu konuda biraz hassas olmam bu durumu abarttığım anlamına gelmiyor. Sürekli olmadığında ben de umursamıyordum. Bir düzene girince sorun oluyor. Kendisine açıkladıktan sonra tekrar karşılaştığımızda o sırada mola versen ben de okusam o şekil olmaz mı demesi de ilginç.Ben kimsenin hayatına karışamam diye düşündüm kendimi suçlu hissettim. Ben de "normal ses tonunda okuduğunuzu söylüyorsunuz , bağırmadan okuyorsanız sorun yok yani benim için" dedim en son. Bilemiyorum yani.
Kendi halinde bir insanım böyle kaos filan sevmiyorum hiç. Bazı insanlar neler neler yaşıyor komşularıyla, ben sırf bu konuda uyardım diye bile gerildim. Herkesle iyi olucaz diye bir şey de yok gerçi
Her zaman insanin yaşadığı zorluktan bahsetmesi karşı tarafa daha çok empati kurmasına da olanak sağlar diye düşünüyorum yani amcaya tabir caizse gıcıklık olsun diye yapmıyorsunuz bunu. Tamamen sınav çalışmanıza odaklanmak adına yapıyorsunuz vede eminim ki amca da bunu anlayacaklar. Durumunuzu gerekirse bir daha vede bi tik daha detayli anlatirsiniz. Umarım yakında çözersiniz.