Belki gündüz birlikte olduğumuzda denk gelmiştir ya da izinli falandır.Eşi gececi ise nasıl duymuş ?
Hayır bir de bu odada olmasın lütfen bir daha diyor, onların yatak odasına denk geliyormuş bizim salon. Kadın evimizde seks yapabileceğimiz sınırları çiziyor resmenOlur bi daha sevişmeyiz deseydin keşkedeli midir nedir..
Hayır bir de bu odada olmasın lütfen bir daha diyor, onların yatak odasına denk geliyormuş bizim salon. Kadın evimizde seks yapabileceğimiz sınırları çiziyor resmen
Ben gerçekten başka insanlara rahatsızlık vermekten çekinen biriyim, bu yüzden yardımcı olmaya çalışırım ama bu kadar saçmalayacağını tahmin edemedim.Sız neden aldınız ya
Sıyırmış komşuyla uğraşmak zor gerçekten. Apartmanın altında boş alan var oraya sofra silkeliyorum bazen, ekmekler oraya düşünce günah oluyor diye geliyor kapıma. Yahu orası ayak altı bile değil, ne güzel kuşlar yer işte ama hep sonradan aklıma geliyor cevaplar o an nazik davranıyorum gereksiz derecede.Bence kadın kafadan çatlak.
Muhatap olmayın.
Benim komşu da cama vuran yağmur damlalarının sesini yağmur değil de cama sopayla vuruyorum sanmış güya.
Zaten hiçbir samimiyetim yok, dedikoducu terbiyesiz bir kadın. Sadece arada şikayete geliyor gül yüzünü gösteriyor maalesefNeden üzülmüşler karıkoca onu anlamadım kendileri sex yapamadıkları için mi? Ben olsam asla konusturmazdim bu konuda dikkat ederim falanda demezdim densizlik yapmış bir samimiyeti kesip meraba meraba bu kadar
İçten gıcık oldum ama bir yandan rahatsızlık verdiğim için mahcup oldum. O da mahcubiyetimden faydalanıp haddini aştı işte.Siz neden alttan aldınız?
Yani hem kızıp hem nasıl alttan aldınız merak ettim şahsen?
Tabi ki birilerinin sevişme nidalarını duymak rahatsız edicidir de, bu yüzyüze söylenmez.
Kimin evin neresinde ne yaptığı kişiyi bağlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?