Ne arsızlar yahu. Katlanmak zorunda değilsiniz polise şikayet edin, ev sahibiyle konuşun.selam hanımlar artık gerçekten buraya cinnetin eşiğinde yazıyorum
5 ay önce tayin olduk annemle aynı sitenin içinde karşı bloğuna taşındım bebeğimde olduğu için bizim için çok iyi oldu yakın olmak
Geldiğimizden beri üst komşu denilen bela yüzünden psikolojimiz bozuldu, 3 çocuğu var 5-9-11 yaşları çocuklara dur demeden eğitmeden büyütmüş,gece 1 e kadar sesleri asla bitmiyor, ellerindeki eşyayı sürekli tak tak yerlere vuruyorlar ,evde top oynuyorlar , tepinme , koltukların üzerine çıkıp sırayla atlama, boğuşma çığlık çığlığa bağırarak koşup atlama , güm güm kapıları tekrar tekrar çarpma , ne ararsanız var , çocuktur tabiki oynar koşar ama sabah 8,5 gibi başlıyorlar gece 1 e kadar çocuklar asla durmuyor, kadında 12.30 a kadar bekleyip o saatte bulaşık yıkayıp temizlik yapıyor eşya çekiliyor takır tıkır sesler dolap çekmece kapakları sesleri asla bitmiyor lavoba banyo tuvalet yıkıyor ,1,30 a kadar bu şekilde bazen de elektrikli süpürge açıyor .
apartman grubundan yazdık,eşim kocasını aradı telefonu kapatır kapatmaz yine aynı devam ediyorlar , bebeğimizin de olduğunu söyledik , hani hiç çekinme utanma yok , bağırıp dur dediğini bile duymuyoruz asla her ses geliyor duyulur yani , defalarca böyle uyardık en son cinnet geçirip tavana vurdum eşimle evde tartışınca biraz sesleri kesildi
ertesi gün kadın konuşmaya bize geldi , sen takıntılısın galiba bebeğin uyanacak diye diyor ????
içeriye aldım güzelce konuştum gürültünüz çok gelmese kimse yüz göz olmaz ama bizi de anlayın hiç durmuyor dedim sürekli eşya çekiyorsunuz diyorum ben temizlik yapıyorum mecbur diyor , benim çocuğum yaramaz yapacak bişey yok senden önceki de çok sorun yaptı ,hatta çocuğumla kendi konuştu yine değişmedi ben sana bunu söylemeye geldim diyor , yani bana bir daha sakın rahatsız olma biz böyleyiz çekmek zorundasına getirdi lafı , geçen gün duvara vurunca misafirleri gece 12 de kalkmak zorunda kalmış ayıp oldu diyor ????ben dedim bize de ayıp oluyor ama hiç onu sorun etmiyorsunuz.. işine gelmiyor , arada enerjisini atmak için em azından siteye çıkarsanız dedim , yazdan beri çocuklar siteye inmiyor çünkü küfür öğrenirmiş götüremezmiş , sadece komşu çocuklarını topluyor 5-6 çocuk tepemde tepiniyor Özgür bir şekilde .
.en son numarasını verdiğinde ben bir gün aradım “x hanım rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama gerçekten çok gürültü gelmese aramazdım ama çok ses geliyor sesiz olur musunuz saat gece 11 diyorum , ben buraya kira ödüyorum çekmek zorundasın hadi yürü işine gelirse diye azarlıyor , illa kötü mü olalım polis mi gelsin dedim istediğini yap hadi işine bak diyor , eşim kocasını aradı ,senin karın bizi tehdit ediyor diyo ??? Çocuğumuzu gel sen eğit , öldürecek halim yok diyor !!!
Yani ne yaparsak yapalım olmuyor , geçen gün 1 de süpürge açınca tavana vurdum ikaz amaçlı tepinmeye başladı kadın , ben de tavana vurmaktan hoşlanmıyorum ama iletişim fayda etmiyor , polis çağırmak istiyorum ama uyarıp gidecek evi başıma yıkacak , bebeğimin doğuştan bir rahatsızlığı var çok ciddi bir ameliyat geçirebilir kontrollere gidip geliyoruz zaten zorlu bir süreçteyim , zaten uykusuzum bunların yüzünden de asla uyuyamıyorum , gerçekten canımızdan bezdik ,lojman çıkarsa taşınma durumumuz var o da biraz süreç alacak evin her dakikası bana işkence gibi , gerçekten katil olmamak için zor tutuyorum kendimi , cevapları o derece cinnet geçirtiyor .. 1,30 dan önce asla uyuyamıyoruz ,lütfen bu şekilde olup çözüm bulan , polisle ceza yazdırabilen varsa cevaplar mısınız kafam kaldırmıyor gerçekten bunalıma girdim , sabahtan beri çocuklar evi başıma yıkıyor gündüz ses yapabilir ama bu kadar değil ya cidden kul hakkı ya.. savcılığa versem takipsizlik çıksa o zaman da yapacak bişeyimiz kalmayacak .. şimdi ne yaparsak yapalım umursamadan devam ediyorlar yani ..
Ben kendi komşumdan şikayetçiydim sizin komşunuza kıyasla çok iyiymiş