- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
Ay bi de düzgünce söylese gerçekten yardımcı olurdum resmen hırslanmış gelmiş kocası benim sesimi duydu diye çünkü abartılı bir hıncı vardı.Hahaha delinin zoruna bak. "Olur bacım, bir dahakine kocanın vardiya çizelgesini getir bize, biz sevişme saatlerimizi ona göre ayarlarız" deseydiniz.
Ben de he he deyip geçiyorum.Sıyırmış komşuyla uğraşmak zor gerçekten. Apartmanın altında boş alan var oraya sofra silkeliyorum bazen, ekmekler oraya düşünce günah oluyor diye geliyor kapıma. Yahu orası ayak altı bile değil, ne güzel kuşlar yer işte ama hep sonradan aklıma geliyor cevaplar o an nazik davranıyorum gereksiz derecede.
Valla bilmiyorum biz onun gibi oturup akşama kadar ses kovalamıyoruz. Kocası zaten evde pek olmuyor, uyumaya geliyor gibi bir şey. Bi de "dua ediyordum eşim duymasın diye duymuş maalesef." deyişi var ki yemin ederim sanki ayartmaya çalışıyormuş gibi utandım.A aa,her seferinde insanlar beni şaşırtmayı başarıyor. Deli gibi yapmış kendini kadın.
Siz de deseydiniz ki "eşinizin cinsellik yaşanmasına öfkeli olması normal, çünkü sizin sesiniz hiç gelmiyor. Bir sıkıntınız olmasa bu kağıt gibi duvarlardan mutlaka sesiniz gelirdi"
Böylelerine çirkinleşmek lazım.
Ay bi de düzgünce söylese gerçekten yardımcı olurdum resmen hırslanmış gelmiş kocası benim sesimi duydu diye çünkü abartılı bir hıncı vardı.
Valla bilmiyorum biz onun gibi oturup akşama kadar ses kovalamıyoruz. Kocası zaten evde pek olmuyor, uyumaya geliyor gibi bir şey. Bi de "dua ediyordum eşim duymasın diye duymuş maalesef." deyişi var ki yemin ederim sanki ayartmaya çalışıyormuş gibi utandım.
Aynısından bende de var bir tane o da alt komşu.Dürbüncünün önde gideni.Gelenin gidenin yolunu kesip kime çıkıyorsun diye sorar dedikodu filan hepsi aynı ya.Her apartmanda bir tane oluyor demek ki.Ağzına laf vermemek için daha dikkatli olmayı deneyin diyeceğim ama takıntı yaptıysa sizi illa ki bir şey bulacaktır.Selam hanımlar. Benim derdim alt komşum.
Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.
Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.
Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acabadedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.
Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Kadim sorunlu olabilir tamam ama kimse kimsenin sevişme seslerini duymak istemez haklı olarak bu konuda dikkat edilmeliSelam hanımlar. Benim derdim alt komşum.
Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.
Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.
Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acabadedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.
Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.
Kadim sorunlu olabilir tamam ama kimse kimsenin sevişme seslerini duymak istemez haklı olarak bu konuda dikkat edilmeli
Olabilir bilemem ama öyle bile olsa uyarma şeklinden rahatsız oldum resmen hırslanıp gelmiş manyak.Gerçekten sesiniz çok gitmiş olabilir mi?
Tamam ama uyarma şekli çok rahatsız ediciydi, hırslanıp gelmiş kocası duydu diye sanki bilerek yaptık.Kadim sorunlu olabilir tamam ama kimse kimsenin sevişme seslerini duymak istemez haklı olarak bu konuda dikkat edilmeli
Kıskançlıktan tamamen. Böyle tipler kendi yapamadıkları mutluluk verici aktiviteler sebebiyle başkalarını kıskanırlar.Tamam ama uyarma şekli çok rahatsız ediciydi, hırslanıp gelmiş kocası duydu diye sanki bilerek yaptık.
Ben kıskançlıkla alakası oldugunu dusunmuyorum...Kıskançlıktan tamamen. Böyle tipler kendi yapamadıkları mutluluk verici aktiviteler sbebeiyle başkalarını kıskanırlar.
Niye kızmış?Çok kızdı duyunca. "
Ben neyi nasıl duyduğunu hala anlayamadımBelki gündüz birlikte olduğumuzda denk gelmiştir ya da izinli falandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?