Rambo Berk'in annesi gibi alt komşu

Kadın sadece ses geliyor dikkat eder misiniz dese yeterli zaten ben öyle uzatacak bir insan değilim, biliyor bunu. Ama yok kocam kızdı bilmemne demesi terbiyesizlik bence sanki adam öldürdük. Eğer birkaç kere şikayet edip biz dikkat etmesek kızmaya hakkı olurdu ama ilk defa geldi neye kızıyor beyefendi hayırdır? Ben kadının eşinin tepkisini bile kendisinin abarttığını düşünüyorum ya neyse.

Ama kocasını tanıyor musunuz ki ?
belki de git söyle yoksa ben söylerim bu nedir falan demiştir de, kadın mecbur erkekler muhattap olmasın diye böyle demiştir. Ben öyle düşündüm. Çünkü cidden hangi odada yaptığınızı bildiğinize göre illaki duymuşlardır.

Ayrıca bi çıtırtıya kapınıza gelse sorunlu derdim de, ilk defa geldiğine göre mecbur kalmış diye düşündüm ben. Gürültü dese muhtemelen normal gürültü anlardınız, ben de gidip gürültünüz geliyor dersem tam olarak neyi kastettiğimi anlamaz açık konuşmam gerekir diye düşündüğümden söyleyememiştim komşuma ordan biliyorum

"Merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Nasıl söyleyeceğimi bilemedim ama malum duvarların, döşemelerin ses yalıtımı iyi değil. Sizden bize ses geliyor. Arada "mahrem" sesler de geliyor. Daha dikkatli olursanız sevinirim."

Şu cümleler ile komşu hanımın cümleleri arasındaki farkı anlamak çok zor olmasa gerek.
"Kocam duydu kızdı, banyoda yapmayın, salonda yapmayın" vs biri şu cümlelerle kapınıza gelse eminim çok kibar davranırdınız

“Ses bizden gelmedi başka komşular da var onlardan gelmiş olabilir. Ayrıca bize de bazen sesler geliyor ben hiç sizden olacağını düşünmedim. Bence siz iyice bir dinleyin ayrıca apartman hayatında elbet ses vs olacaktır çok rahatsız olursanız bence siz müstakil bir ev bakın ya hatta ben de sorayım isterseniz müstakil ev sizin için.” deyin. Terbiyesiz Kadın. Nefret ediyorum böyle insanlardan.

Konu sahibi cikardigi sesleri biliyor ve abartili bir ses yok diyor. Kadin siradan bir komsu degil her seye kulak kabartan dedikoducu komsu tiplerinden. Soyleme uslubundan da belli zaten her sey. Bu yuzden yorumlar dogal olarak boyle geliyor yani cok sasirmaniza gerek yok

Kadın kötü niyetli olduğu için de böyle düşünüyorum. Çünkü ilk taşındığımız günler eşimle tartışmıştık birkaç kere, bunları duymuş. O günden beri aylar geçti hala dedikodumuzu yapıyor tartıştılar diye. Ki bizim tartışmamız beş dakika sürer maksimum, öyle saatlerce tartışmadık ama bu kadarcık şeyi bile abartarak anlatan dedikoducu iğrenç bir kadın. Keşke sert çıksayım hadsiz tavrına, bir daha gelirse bu kadar yumuşak davranmayı düşünmüyorum zaten.

Ama bu çok farklı bir olay.
yani her evde tartışma olur, gün gelir kötü de tartışır insan. Sen gidip anlatmıyorsan onun ne haddine millete tartıştığını söylemesi? Bu senin kulağına kimden geldiyse yerinde olsam gürültü mevzusundan daha da önce bunun için haddini bildiririm. Çünkü evindeki şeyi duyup anlatandan da, anlattığı kişiden de hayır gelmez. Sen komple uzak dur bu kişilerden

Hanım efendi evet konu sahibi çıkardığı sesleri biliyor ve kendisi de sesiniz çok gidiyor olabilir mi dendiğine olabilir diyor. Siz niye hemen savunmaya geçtiniz :)
Ayrıca demin yazdığı kavgalarını duyup başkalarına anlatma meselesine kadar bence gayet normal bir komşuydu kendisi.

Savunmaya gectim cunku kimse konu sahibinin dediklerini anlamadan kendi komsularina gore yorum yapiyor fenalik geldi :)
Yoo konunun iceriginde var zaten komsunun nasil biri oldugu :) daha ilk satirlarda yaziyor surekli bizi dinliyor bazi taleplerle geliyor, “geçen yine geldi” diyerek olaydan bahsetmis demek ki daha oncelerinde de gurultuyle ve ya baska seylerle alakali kapiya geldigi olmus. Konu sahibi komsu boyle bir komsu diyo yorumlarda herkes yoo oyle bir komsu degil siz ses yapiyorsunuz diyor :)
Ayrica komsu banyodan da duydugunu iddia ediyor konu sahibi hayir banyoda sevismedik diyor zaten burdan da her sey acik ama kimse neden anlamak istemiyor bilemedim
Muneccim degilsek eger aksini iddia edemeyiz degil mi konu sahibinin anlattiklarina inanarak yorum yapmak zorundayiz
Konu sahibi biz zaten cok dikkat ediyoruz dedikce aman siz de ciglik cigliga sevismeyin diye yorumlarda carlaniyor, herkes sevisme sesini duydugu komsusunun hincini cikarircasina saldiriyor konuyu okumadan :)

Evet yazmış sürekli bizi dinliyor diye ama kavgalarımızı dinleyip bizi anlatıyor diye yeni yazdığı için sürekli dinlediğini nerden bildiğini de yeni anlamış oldum :) ilk Defa gürültü için gelmiş ya, daha önce de oraya örtü silkeleme demiş. Bu ikisi bana gayet normal geldi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…