Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Ben esimi kandirdim valla benim hamileliklerde oda benle beraber aldi simdi beraber verecegiz kilolari :KK19: odullerimde aralik 1 de 55 kilo olursam var ama olmam lazim ya dun xl tisortler olmadi bana :mad::mad::mad:
Olursun canim, beraber o kiloda oluruz insallah hem de araliktan bile once :KK66:

kac kilo vermistiniz. Yas kac bu arada
O zaman 79dan 74e inmistim ama oncesinde de 85tim.
Geçen kiş ise 88.5 kiloya ciktim, sonra ayca kaya'nin sayarak yeme sistemiyle 10 kilo verdim cok şükür. O ara diyetten sıkıldım biraz saldim kendimi ama ramazanda yine toparlayacagim insallah.

Hanımlar bende aranıza katılmak isterim zira şu aralar birinin elimden tutmasına ihtiyacım var
27 yaşındayım kızım 2 yaş oldu ve ben on kiloyu hala veremedim
şuan 66 kiloyum ilk hedef 60 sonra 55 umarım olur ramazanda 4 gitse süper olur ramazanda gr veremeyen biri olarak
Busene diyetisyene gittim iş yerinde beraber diyet yaptık 2 verdim sonraki ay 2 aldım ınş bu sefer olur istikrar yok maalesef
spor ne yapacaksiniz evde en kolay ne yapılır kaslar da çok güçsüz

Hanımlar bende aranıza katılmak isterim zira şu aralar birinin elimden tutmasına ihtiyacım var
27 yaşındayım kızım 2 yaş oldu ve ben on kiloyu hala veremedim
şuan 66 kiloyum ilk hedef 60 sonra 55 umarım olur ramazanda 4 gitse süper olur ramazanda gr veremeyen biri olarak
Busene diyetisyene gittim iş yerinde beraber diyet yaptık 2 verdim sonraki ay 2 aldım ınş bu sefer olur istikrar yok maalesef
spor ne yapacaksiniz evde en kolay ne yapılır kaslar da çok güçsüz
Hos geldin canim. Allah bagislasin yavrunu. Verirsin insallah, cok fazlaligin yok, bu guzel bir avantaj.
Evde Leslie sanson ile walk at home yani evde yuruyus yapabilirsin.
Yorgun oldugunda ebru salliyla pilates yapabilirsin, masaj gibi oluyor bence.
Youtube'dan bulabilirsin videolari.

Günaydınnn Sevgili Arkadaşlarim,

Öyleyse ilk bildirim benden gelsin!
Demliçaykeyfi: boyum 160, kilom 78,7 ve hedefim bu Ramazan sonunda 74,7 kiloyu görmek.
Vücut ölçülerimi de aldim, not defterime yazdim, kilo verdigimde 1 ay sonunda tekrar ölçerek neremden kaç cm ilceldigimi görmek istiyorum. Bunu kendim icin yaptim, size de hatirlatma olsun diye yazdim.

Spor olarak disarda yuruyus ve evde pilates yapmayi dusunuyorum. Vücut ölçulerim bana sıkılaşman lazim mesaji verdi...

LaMEBz.jpg

Tarti fotografi paylaşmak isteyen arkadaşlar için kendim nasil resim ekledigimi anlatayim, belki birine bir faydasi olur.
Öncelikle yüklemek istedigim resmi hizliresim.com sitesine yüklüyorum.

Orada birkaç paylaşma adresi çikiyor. Ben doğrudan erişim adresini kopyaliyorum.

Geliyorum burada mesaj yazma bölümüne, yukarida B I U gibi simgelerin oldugu çubuktan gülen yüzün yanindaki resim adresi ekleme simgesini tiklatiyorum ve

İlk başta kopyaladigim resmin dogrudan paylasim bağlantisini buraya yapiştiriyorum.

Günaydınnn Sevgili Arkadaşlarim,

Öyleyse ilk bildirim benden gelsin!
Demliçaykeyfi: boyum 160, kilom 78,7 ve hedefim bu Ramazan sonunda 74,7 kiloyu görmek.
Vücut ölçülerimi de aldim, not defterime yazdim, kilo verdigimde 1 ay sonunda tekrar ölçerek neremden kaç cm ilceldigimi görmek istiyorum. Bunu kendim icin yaptim, size de hatirlatma olsun diye yazdim.

Spor olarak disarda yuruyus ve evde pilates yapmayi dusunuyorum. Vücut ölçulerim bana sıkılaşman lazim mesaji verdi...
Bende esime her acidan fotolarimi cektirdim sonra ayni kiyafetle cektirip kıyaslayacam

X