-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Olursun canim, beraber o kiloda oluruz insallah hem de araliktan bile onceBen esimi kandirdim valla benim hamileliklerde oda benle beraber aldi simdi beraber verecegiz kilolariodullerimde aralik 1 de 55 kilo olursam var ama olmam lazim ya dun xl tisortler olmadi bana
Tamamdir canim, çok güzel. Fazla kilon da yok, kolayca ulasirsin hedefine insallahMErhabalar, bende katılacağım boyum 160 kilom da 63 55 kiloya inmek istiyorum ama 1 ayda 8 kilo fazla olur herhalde 3 4 kilo versem benim için yeterlidir. yani hedef 59
Ben en son 78,9 kiloydum, değişmediyse (yarin tartilacagim) 74,9 hedeflerim canim.İnşallah
siz kaç kilo vermeyi hedefliyosunuz
O zaman 79dan 74e inmistim ama oncesinde de 85tim.kac kilo vermistiniz. Yas kac bu arada
Hos geldin canim. Allah bagislasin yavrunu. Verirsin insallah, cok fazlaligin yok, bu guzel bir avantaj.Hanımlar bende aranıza katılmak isterim zira şu aralar birinin elimden tutmasına ihtiyacım var
27 yaşındayım kızım 2 yaş oldu ve ben on kiloyu hala veremedim
şuan 66 kiloyum ilk hedef 60 sonra 55 umarım olur ramazanda 4 gitse süper olur ramazanda gr veremeyen biri olarak
Busene diyetisyene gittim iş yerinde beraber diyet yaptık 2 verdim sonraki ay 2 aldım ınş bu sefer olur istikrar yok maalesef
spor ne yapacaksiniz evde en kolay ne yapılır kaslar da çok güçsüz
Bende esime her acidan fotolarimi cektirdim sonra ayni kiyafetle cektirip kıyaslayacamGünaydınnn Sevgili Arkadaşlarim,
Öyleyse ilk bildirim benden gelsin!
Demliçaykeyfi: boyum 160, kilom 78,7 ve hedefim bu Ramazan sonunda 74,7 kiloyu görmek.
Vücut ölçülerimi de aldim, not defterime yazdim, kilo verdigimde 1 ay sonunda tekrar ölçerek neremden kaç cm ilceldigimi görmek istiyorum. Bunu kendim icin yaptim, size de hatirlatma olsun diye yazdim.
Spor olarak disarda yuruyus ve evde pilates yapmayi dusunuyorum. Vücut ölçulerim bana sıkılaşman lazim mesaji verdi...