- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Ayy ben bu mesaji simdi gordumçok motive edici konuşuyorsun canım çok teşekkürler...
ben de inanıyorum bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben bu mesaji simdi gordumçok motive edici konuşuyorsun canım çok teşekkürler...
ben de inanıyorum bizlere
Ayy kizlar temizlige bir basladim, aslinda bir odayi supurecektim derken tum evi supurmus silmis bulundum
Guzel kalori yakmisimdir insallah
Yaa hangi sebze yemeklerini yapsak?
Yesil fasulye ve semizotu var aklimda.
Ben de severim canim. İspanak da severim ama yikamaktan nefret ederim . Cok zoruma gidiyorsemizotuna bayılırım...
Ben de severim canim. İspanak da severim ama yikamaktan nefret ederim . Cok zoruma gidiyor
Benim favorimde taze fasulye ile bamya mantar sotede guzel olabilir semiz otunu nasıl yapıyorsunuz ben sadece cacık gibi bşde salatasını yapıyorum
Canim bugune karismayalim biz, afiyet olsun =))) ben de itiraf ediyorum pazar gunu acik bufe kahvaltiya gittik ama gunun kalaninda sadece salata yedimKızlar esime diyorum ki aksam dondurma yiyelim yarın diyete baslayacam oda diyor senin su diyet oncesi gunlerin olmasa zaten suanda iki kilo eksik olurdun
Semizotunun soganla salcayla yemegini yapiyorum canimBenim favorimde taze fasulye ile bamya mantar sotede guzel olabilir semiz otunu nasıl yapıyorsunuz ben sadece cacık gibi bşde salatasını yapıyorum
Mutlaka deniyeyim o zaman saol canımcanım aynen ıspanak yemeği gibi de yapılıyor, şahane oluyor. tavsiye ederim
Maydanozu aldigimda hepsini yikayip kurutup oyle kullaniyorum eger usenmezsem.aynen aynen
tüm yeşillikler öyle benim için
ama şimdilerde şöyle yapıyorum, bayağı rahat oluyor;
2 demet nane, 2 demet maydanozu yıkamadan ayıklıyorum, saplarını ayırıyorum.
büyük tupper kabına alta ve üste havlu kağıt olacak şekilde koyuyorum.
kahvaltıda direkt yıkayıp tüketiyorum, salata için kullanacağım zaman da tek tek dizmeden avuçla alıp yıkayıp ince ince kıyıyorum, iyi oluyo...
niye hiç bilinmeyen bişeymiş gibi bunu bu kadar uzun anlattım ki...
Üye | Hedef kilo | 17.06.2015 Başlangıç | 25.06.2015 | 02.07.2015 | 09.07.2015 | 16.07.2015 |
Gül | 60 | 70 | ||||
Lale | 60 | 75 | ||||
Zambak | 65 | 80 | ||||
Sümbül | 55 | 67 | ||||
Açelya | 50 | 60 |
Kizlar tablo denemesi yaptim, yarin bildirimleriniz geldiginde usttekine benzer bir tablomuz olacak konunun ilk sayfasinda insallah. Boylece takibi kolay olur.
Canım ben 74_75 arasiyim normalde hedef kiloma.1 ay icin 70 derdim ama ramazan oldugu icin o kadar verbilirmiyim acaba? Evet tabloda guzel olcak insallah hersey guzel olacak.Kizlar tablo denemesi yaptim, yarin bildirimleriniz geldiginde usttekine benzer bir tablomuz olacak konunun ilk sayfasinda insallah. Boylece takibi kolay olur.
saglikla zayiflayalim insallah. Yarin ekleriz tablomuza. Boyun uzunmuş tatlim, masallah, ben 160ım.Canim kilom sanırım 98 boyum 170 yarın net kilomu bildiririm tablo çok güzel olmuş eline sağlık
Evet canim, ramazandaki hedefimize ulaşalim sonra yeni hedef belirleriz.canım hedef olarak ramazan sonundaki hedefimizi yazacağız di mi
Sen hedefini istedigin gibi belirle canim, hatta bence 69,9 belirleyebilirsin, ben diyetisyene gittigimde mesela 75 degil 74,9 hedef koyardi, daha cazip oluyorCanım ben 74_75 arasiyim normalde hedef kiloma.1 ay icin 70 derdim ama ramazan oldugu icin o kadar verbilirmiyim acaba? Evet tabloda guzel olcak insallah hersey guzel olacak.
Bende esime dedim ramazan sonu hedefim 69 diye oda 2 kilo ver ben seni ayakta alkisliyayim ramazan da kilo vermek daha zor diyo ayyy benim esim bugun hep olumsuz konuus normalde hep destek olur neyse onuda kandirdim pazartesi oda dikkat etmeye baslayacak evde biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar dimi ☺☺saglikla zayiflayalim insallah. Yarin ekleriz tablomuza. Boyun uzunmuş tatlim, masallah, ben 160ım.
Evet canim, ramazandaki hedefimize ulaşalim sonra yeni hedef belirleriz.
Sen hedefini istedigin gibi belirle canim, hatta bence 69,9 belirleyebilirsin, ben diyetisyene gittigimde mesela 75 degil 74,9 hedef koyardi, daha cazip oluyor
Canim gece yemek yendigi icin oyle demistir ama ramazanda da verilir. Geçen sene ben abur cuburu kesmiştim, yemegi normal yedim ramazanda ve kilo vermiştim. Ben de eşimi teşvik etmeye calisiyorum boyu 1.79 kilosu 88. Boyuna gore fazla kilosu olmadigini dusundugu icin dikkat etmiyor.Bende esime dedim ramazan sonu hedefim 69 diye oda 2 kilo ver ben seni ayakta alkisliyayim ramazan da kilo vermek daha zor diyo ayyy benim esim bugun hep olumsuz konuus normalde hep destek olur neyse onuda kandirdim pazartesi oda dikkat etmeye baslayacak evde biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar dimi ☺☺
Ben esimi kandirdim valla benim hamileliklerde oda benle beraber aldi simdi beraber verecegiz kilolari odullerimde aralik 1 de 55 kilo olursam var ama olmam lazim ya dun xl tisortler olmadi banaCanim gece yemek yendigi icin oyle demistir ama ramazanda da verilir. Geçen sene ben abur cuburu kesmiştim, yemegi normal yedim ramazanda ve kilo vermiştim. Ben de eşimi teşvik etmeye calisiyorum boyu 1.79 kilosu 88. Boyuna gore fazla kilosu olmadigini dusundugu icin dikkat etmiyor.
Sen de 2 kilo verirsem odul istiyorum de