- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Günaydin canim. gel, hos geldin. Hele bir ramazanda hedeflerimize ulaşalim, sonra da gunduz yeme duzenimizi oturtmak için çalisiriz. Sen kac kilosunGünaydın kızlar madem öyle diyorsunuz bende katilmak isterim.
Yalnız kalmak derken hani kilonuzu verdikten sonra topigi bırakırsınız demek istedim
merabalar hanımlar...
bugün kilom 86,800
geçen hafta salı günü 85,000 iken nasıl bu hale geldim ben yaaa...
eli kulağında olan reglime bağlamak istiyorum biraz da, umarım öyledir...
şu anki ödemi ve fazlalığı saymak istemiyor, kendimi hayalen de olsa 85 kabul edip ramazanda da sağlamından bi 5 kilo verip bayram günü 80,000 olup çifte bayram yaşamak istiyorum inşallah....
İnsallah ulasiriz canim. Evet hepiniz sag olun, hep birlikte basaralim insallah. Ramazanda buralar şenlensinOooo topik guzelleşmiş kalabalıklaşmış ne güzel inşallah hepimiz ulaşırız istedigimiz kiloyademlicaykeyfi hani bu liste yapanlar var ya sende yapabilirmisin bize eslik eden arkadaslar kilolari hedeflerini falan.yazsak ne kadar surede tartilacaksak.artik oraya yazsak falan hem hep gozumuzun onunde olur hemde gordukce belki aska geliriz
Canim menun fazla degil. Benim aklimdakine de cok benziyor. İnan bana kontrol edilemeyecek bir kilon da yok. Ben daha once de dedigim gibi 88.5dan indim. 1 kilo fazlasi olan 1 kiloyu, 5 olan 5i, 10 olan 10u versin. Yeter ki önlemini alamayacagimiz kadar salmayalim kendimizi.bu yüzden de ramazan için de şöyle bir program düşünüyorum...
sahur
*1 haşlanmış yumurta kesin olacak, çok tok tutuyor (arada sahanda da olabilir)
*2 kk peynir (her türlüsü olabilir)
*1 en fazla 2 dilim ekmek (beyaz ekmek olmayacak, tam buğday, çavdar, esmer ekmek )
*5 zeytin/ 10 çiğ badem-fındık/ 2 ceviz/ 1tk yağ (sıvı/tereyağı ob)
*bol domates, salatalık, yeşillik
*1 porsiyon meyve/ 1tk reçel-bal-pekmez
iftara Allah kerim diyorum..
*şerbetli tatlı hiç yemeyeceğim, sütlü tatlıları hele güllaç'ı tövbe affedemem
ama hafta da en fazla 3 kez diyorum bunlara da
*2 dilim ekmek hakkı (çorba, pilav, makarna buradan düşülecek...)
*bol su, ayran, sade soda
*1 porsiyon da ana yemek (artık sebze, et ne varsa)
*1 porsiyon da meyve
(tabi aynı gün hem 2 dilim ekmek hakkını, hem sütlü tatlıyı, hem de meyveyi tüketmeyecek, birini yediysem öbürlerinden düşeceğim.)
ben normalde çok yiyen biri olduğum için bu menüyle kilo verebileceğimi düşünüyorum.
*SPOR olarak da (umarım yapabilirim) 2 mile walk at home ve 1500-2000 ip atlama... (haftada en az 4 kez)
benim o 5 kiloyu kesin vermem lazım...
Canim menun fazla degil. Benim aklimdakine de cok benziyor. İnan bana kontrol edilemeyecek bir kilon da yok. Ben daha once de dedigim gibi 88.5dan indim. 1 kilo fazlasi olan 1 kiloyu, 5 olan 5i, 10 olan 10u versin. Yeter ki önlemini alamayacagimiz kadar salmayalim kendimizi.
Her sey guzel olacak ben inaniyorum hepimize
Valla begendim menunu kopye cekeriz artikbu yüzden de ramazan için de şöyle bir program düşünüyorum...
sahur
*1 haşlanmış yumurta kesin olacak, çok tok tutuyor (arada sahanda da olabilir)
*2 kk peynir (her türlüsü olabilir)
*1 en fazla 2 dilim ekmek (beyaz ekmek olmayacak, tam buğday, çavdar, esmer ekmek )
*5 zeytin/ 10 çiğ badem-fındık/ 2 ceviz/ 1tk yağ (sıvı/tereyağı ob)
*bol domates, salatalık, yeşillik
*1 porsiyon meyve/ 1tk reçel-bal-pekmez
iftara Allah kerim diyorum..
*şerbetli tatlı hiç yemeyeceğim, sütlü tatlıları hele güllaç'ı tövbe affedemem
ama hafta da en fazla 3 kez diyorum bunlara da
*2 dilim ekmek hakkı (çorba, pilav, makarna buradan düşülecek...)
*bol su, ayran, sade soda
*1 porsiyon da ana yemek (artık sebze, et ne varsa)
*1 porsiyon da meyve
(tabi aynı gün hem 2 dilim ekmek hakkını, hem sütlü tatlıyı, hem de meyveyi tüketmeyecek, birini yediysem öbürlerinden düşeceğim.)
ben normalde çok yiyen biri olduğum için bu menüyle kilo verebileceğimi düşünüyorum.
*SPOR olarak da (umarım yapabilirim) 2 mile walk at home ve 1500-2000 ip atlama... (haftada en az 4 kez)
benim o 5 kiloyu kesin vermem lazım...
Valla begendim menunu kopye cekeriz artik
Tamam canim yarin bildirim yapalim tarti gunlerini bide ne kadar surede tartilacaz onlari belirledinmiİnsallah ulasiriz canim. Evet hepiniz sag olun, hep birlikte basaralim insallah. Ramazanda buralar şenlensin
Liste yapacagim insallah canim. Çarsamba gunu ilk listemizi hazirlarim. Konuya baştan beri yazanlara ozel mesaj atacagim, yarin herkes kilo bildirimi ve ramazan icin vermek istedigi hedefi yazar ve liste hazirlarim.
Şuan onümuzde ramazan oldugu için ilk once ona odaklanalim, sonra devami gelir insallah.
Canim, takvime baktim da, ilk bildirimi yarin sabah aç karna yapalim yaniTa
Tamam canim yarin bildirim yapalim tarti gunlerini bide ne kadar surede tartilacaz onlari belirledinmi
Canim odem vardir,yeşil cay icebilirsin. Reglin bitip ikinci hafta bildirim yapinca aradaki farki gorursun tatlimmerabalar hanımlar...
bugün kilom 86,800
şu anki ödemi ve fazlalığı saymak istemiyor, kendimi hayalen de olsa 85 kabul edip ramazanda da sağlamından bi 5 kilo verip bayram günü 80,000 olup çifte bayram yaşamak istiyorum inşallah....
Canim ne.guzel iste haftaya tartida eksi cikmayi garantiledin haftaya kadar ödemler inermerabalar hanımlar...
bugün kilom 86,800
Bana uyar canım haftada bir tartılmak iyi öyle hergün tartılınca benim canım sıkılyoCanim, takvime baktim da, ilk bildirimi yarin sabah aç karna yapalim yani
17.06.2015 başlangıç
25.06.2015 perşembe ilk hafta
02.07.2015 persembe ikinci hafta
09.07.2015 persembe ucuncu hafta
16.07.2015 persembe dorduncu hafta ve 17si bayram =)
Sizce bu sekilde iyi midir? Bayram sabahi herkesin telaşi olur diye ramazanin son gunu son bildirimimizi yaparak çifte bayram yapariz insallah.
Canim odem vardir,yeşil cay icebilirsin. Reglin bitip ikinci hafta bildirim yapinca aradaki farki gorursun tatlim
Canim sen arzu edersen iki kere tartilabilirsin ama topicte isterseniz belli bir gun olsun, boylece 4 hafta ve 4 gun bildirim yapilmis olur.inşallah canım ya...
canım sizlere de uyarsa haftada iki kez tartılsak???
mesela pazartesi ve cuma nasıl olur???
daha kontrollü oluruz gibi geldi.
bi de iftar öncesi tartılıp bildirim yapsak? sabah sahur sonrası fazla çıkabiliriz, bi de ben çalışıyorum ama geç uyananlar da vardır.
iftar öncesinde sıvı kaybı da olur ama bize de iyi moral olur..
pardon ya çok şey istedim di mi...
bunlar benim fikrim tabi, sizler ne derseniz uyarım ben.
Canim sen arzu edersen iki kere tartilabilirsin ama topicte isterseniz belli bir gun olsun, boylece 4 hafta ve 4 gun bildirim yapilmis olur.
İlk bildirim yarin, yani oruclu olmadigimiz gun oldugu icin sabah dedim canim ama ramazanda dedigin gibi iftardan once olmasi mantikli.
Fikirler, oneriler hepsi cok degerli. Kiymet verip geldiginiz icin cok tesekkur ederim.
Canim ben ayça kaya'ya sormuştum instagram'dan, dedi ki 3 tahil, 2 et, 1 yogurt yaniKızlar iftarda nasıl beslenmek lazım sizce çünkü iftar çok geç vakitte midem de çok hassastır benim hem kilo vermek hem de midemi korumak istiyorum