• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Aman boşver gitsin de yavaş gitsin.Sonucta bir günde almadık bu kiloları.Sabir edicez.Gidicekler insalllah
Inşallah evet bir günde almadim ama bir ayda aldım 68 dim bir ayda baktım 71 72 olmuşum kaç aydında uğraşıyorum daha veremedim 70 görmemiştim 100 grm bile olsa oda iyi

Tartılmaya vakit bulamadım iftardan önce ya ama benim midem baya küçülmüş hiç yiyemiyorum doğru düzgün
Aynen valla bende yiyemiyorum hiç canım bişey istemiyor iyi gidiyor çok şükür en azında istediğim kiloya gelene kadar böyle olsun

Keşke bende versem kıtlıktan cikmis gibi yedigim için 1 kiloya yakin artistayim henuz ramazanin basi olmasina ragmen 😂

niyeben... niyeben... Medusan Medusan kizlar contractubex i genel cerraha yazdirinca ucretsiz mi oluyor ne kadar ucret odediniz acaba
Canım ücretsiz değil de cüzi bir miktar ödersin. Doktor yazınca ilaçlara da ödüyoruz ya bir miktar. Onun gibi
8-9 yıl öncesi aile hekimi bile yazıyordu. Ben o zamanlar büyük boy krem 80 lira iken doktor yazdı diye 11 liraya almıştım.
Sonradan yazmamaya başladı aile hekimi. Ancak genel cerrah yazar dediler. Durum değişti mi şu an bilmiyorum. Belki cildiye doktoru da yazıyodur. Sormak lazım.
Bugün eşime sordurdum eczaneye 120 ml yani büyük boy contratubeks 120 demişler. Küçük boyu yokmuş eczanede. O da herhalde bir 50 liradır. Ben bursadayım fiyatlar böyle. İlden işe değişebilir. Doktor yazarsa 20-25 e gelir herhalde

Merhaba herkese hayirli ramazanlar.
Gecen sene ramazanda basladim bende 69 dan 62ye dustum yazin.ama kisin aldim yine.
Su an 65 civariyimdir.yarin tartilirim.
Sizle kolaylasir diye dusunuyorum.
Olabildigince oruc tutuyorum bazen rahatsizlanip tutamadigim oluyor.aksam okuyayim yazdiklarinzii yazarim bende.

Dün ezogelin çorbası kabak yemeği(detoks kabak var ya ondan) ve dondurma yedim iftarda
geceye doğru 2 bardak yeşil çay
sahurda soğanlı yumurta peynir zeytin ekmek yok

Merhaba herkese hayirli ramazanlar.
Gecen sene ramazanda basladim bende 69 dan 62ye dustum yazin.ama kisin aldim yine.
Su an 65 civariyimdir.yarin tartilirim.
Sizle kolaylasir diye dusunuyorum.
Olabildigince oruc tutuyorum bazen rahatsizlanip tutamadigim oluyor.aksam okuyayim yazdiklarinzii yazarim bende.
Geçen sene iyi vermişsin bu senede verirsin inşlah

Dün ezogelin çorbası kabak yemeği(detoks kabak var ya ondan) ve dondurma yedim iftarda
geceye doğru 2 bardak yeşil çay
sahurda soğanlı yumurta peynir zeytin ekmek yok
Dün ben ızgara tavuk salata yedim sahura kalmadım hastaydık oğlumla ay yaştayken insanın canı bişey istemiyor zaten

Bu sabah 69 lu rakamları gördüm ben de. 71 le başlamıştım. Sabah mı tartılmak iyi yoksa iftar öncesi mi bilemedim. Siz nasıl yapıyorsunuz

Back