• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Gerçi Ramazan dolayısıyla bugün iftardan hemen önce tartılacağım.

Merhaba hanımlar. Ben de bir süredir 4. Gruptayım ama burayı da Ramazan boyunca takip etmek istiyorum kabul ederseniz. Başlangıç kilom 23 Nisan 72.5, Geçen Cuma kilom 69. Hedef 57 Cuma’dan Cuma’ya kilomu yazmak istiyorum ama yediklerimi ve muhabbetimizi paylaşmak istiyorum
Hoşgeldin Canım sen kaç kalori alıyorsun ayrıca iyi dayanıyormuşsun ben günde 3 kez bile tartıya çıkıyorum bazen bir hafta hiç bekleyemem

Senle aynı gidiyoruz canım ya. Bende 77.6 çıktım bugün
Aynen ya bakalım Ramazan sonunda kaç kg vercez zahide yetişteki hoca günlük 1000 kalori alırsanız Ramazan’da 7 kg falan verisiniz diyor acaba gerçekten 7 kg gidermi

Kızlar tam iftarı yarıladık kapı çaldı üst komşum mantı yapmış off hem de nasıl güzel. Ben yarısını yedim yaff. Offf offff offffff. Kendimi affedemiyorum

Aynen ya bakalım Ramazan sonunda kaç kg vercez zahide yetişteki hoca günlük 1000 kalori alırsanız Ramazan’da 7 kg falan verisiniz diyor acaba gerçekten 7 kg gidermi
[/QUOTE]
Bence gider. Ben günlük 1300 civarı yiyorum haftada 800 gr gidiyor 300 kalori eksik olduğunu düşünürsen bence gider

Hoşgeldin Canım sen kaç kalori alıyorsun ayrıca iyi dayanıyormuşsun ben günde 3 kez bile tartıya çıkıyorum bazen bir hafta hiç bekleyemem
Hoşbulduk. Arada da tartılıyorum ama yazmıyorum çünkü bazen bir ileri bir geri gidiyor. Belli pazar Perşembe yazarım daha iyi olur. Ben hesapladım 700 ile 1000 arası değişti üç gündür.

Bence gider. Ben günlük 1300 civarı yiyorum haftada 800 gr gidiyor 300 kalori eksik olduğunu düşünürsen bence gider
[/QUOTE]
Mevcut kilo, boy ve aktivite etkilidir verilecek kiloda. Ben geçen sene sadece iftarda ortalama bin kalori alarak 5 kilo vermiştim. Boyum 1.70 65 ten 60 a düşmüştüm. Sadece iftarda yiyerek.

Valla ben sadece iftarda yiyorum .Sahurum yok aldığım kalori hafta da bir gün sadece 1100 oluyor çok nadir.Haftalik kalori raporumda günlük kalırım 600 yada 700 .İftar öncesi 40 dakika yürüyüş biraz eliptik yapıyorum.İftara yakın tartiliyorum ve 66.8 geldim .Biraz yavaş gidiyor.Bende anlamış değilim.Belki çok eski bir kilo sonuçta 10 yıllık kiloyu vermeye çalışıyorum.Ondan geç gidiyor olabilir.Ramazan boyunca sizinleyim.😂😂

Kızlar tam iftarı yarıladık kapı çaldı üst komşum mantı yapmış off hem de nasıl güzel. Ben yarısını yedim yaff. Offf offff offffff. Kendimi affedemiyorum
Annemde güllaç ekmek kadayıfı normal kadatıf Kardeşim de baklava almış madodan bugün hepsinin şekeri düştü sanırım bende en masum olan güllaçtan yedim valla vicdanım hiç rahat değil ama tatlı yiyeceğimi bildiğimden hiç ekmek yemedim çorba mantar yedim öyle ekmeksiz iftardan önceden 40 dk yürüyüş yaptım sahuru hafif geçiririm inşlah

Mevcut kilo, boy ve aktivite etkilidir verilecek kiloda. Ben geçen sene sadece iftarda ortalama bin kalori alarak 5 kilo vermiştim. Boyum 1.70 65 ten 60 a düşmüştüm. Sadece iftarda yiyerek.
[/QUOTE]
Ay bu ayın sonunda 74 falan olsam ne güzel olur ya inşşah gider benim bebek olunca 5 dk yerimde oturmuyorum

Tamamen gecti mi iz benim de baya hafifledi ama yine duruyor hafif kizarik ve saga dogru biraz kabarik onceden sol taraf da kabarikti orasi tamamen indi sag taraf dugum yeri zaten en cok da orasi agridi sanirim oglumun pozisonu kafa tarafi da o tarafa dogruydu ondan

Benim izim boynumda, troid ameliyatı olmuştum .göz önünde bir bölge olduğu için bu kremi kullanmıştım .kızarıklık ve şişlik yok şu anda dümdüz yakından bakınca cok belirgin olmayan bir iz var tabi

Valla ben sadece iftarda yiyorum .Sahurum yok aldığım kalori hafta da bir gün sadece 1100 oluyor çok nadir.Haftalik kalori raporumda günlük kalırım 600 yada 700 .İftar öncesi 40 dakika yürüyüş biraz eliptik yapıyorum.İftara yakın tartiliyorum ve 66.8 geldim .Biraz yavaş gidiyor.Bende anlamış değilim.Belki çok eski bir kilo sonuçta 10 yıllık kiloyu vermeye çalışıyorum.Ondan geç gidiyor olabilir.Ramazan boyunca sizinleyim.😂😂
Benim de evlendikten sonra bi 10 kilo aldım onun gitmesi lazım Doğum kilomu hemen vermiştim ama daha önceden yerleşen killlar gitmiyor zor gidiyor

Benim izim boynumda, troid ameliyatı olmuştum .göz önünde bir bölge olduğu için bu kremi kullanmıştım .kızarıklık ve şişlik yok şu anda dümdüz yakından bakınca cok belirgin olmayan bir iz var tabi
Geçmiş olsun sanada canım bu kremi araştırdım baya etkiliymiş millet yüzüne falan sürüyormuş sivilce lekeleri için falan alayın bi kenarda kalsın

Screenshot_20190510-004739_YAZIO.jpg hayırlı geceler hanımlar bu günkü kalori listem bol eksiler herkese pazartesi mi tartı günü

Back