• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Hanımlar, Oruç tutarken iyi kilo veriyordum sonra oruç tutamadım arada bir hafta ama çok dikkatliydim ve az da olsa spor yaptım. Malesef buna rağmen hiç veremedim. Almadım da ama dikkat ettiğim halde veremiyorum. İli gündür tutmaya başladım yne ve çok az bir değişim var. Ramazan’da kilo verme yavaşlama tecrübesi yaşayan var mı? Nasıl aştınız.

Bu 76 da ne varsa bende takılı kaldım. Bugün iftardan önce 76.2 yidim en dip noktam ama ah şu kabızlık mahvediyor beni. Rutinim yok ne yazıkki. 4 gün 5 güne kadar çıkıyor doğal olarak kilo gitmiyor
Canım gecen hafta bende öyleydim çok kötü oluyor insan ben çözümü iftardan bir saat sonra yatmaya yakın 4 5 kaşık yoğurt toz tarçın tiz zencefil toz zerdeçal hepsinden yarim çay kaşığı toplam bir tatlı kaşığı karıştırıp yiyorum üstünede 2 3 bardak su iciyorum o çok iyi geliyor hemde yağ yakıyormuş ödem atıcı daha iki gündür kullanıyorum bakalım güzel sonuc alırsam yazarim

Ay canım seninki gene masum kalır bugün de iftar yemeğine gittik dışardançornadan içmedim gelen ana yemekten ekmeksiz yedim ama üstüne gene tatlı yedim bu tatlı krizleri neden oluyor acaba insülin direncim mi var merak ediyorum
Tatlı krizleri bence ramazan dan. Zira ben ramazandan önce 1 ay rejimde 5 kilo verdim kriz falan gelmedi. Ama iftarda tutamıyorum kendimi

Benim de regl bitti kızlar.tekrar başladım tutmaya. 68de takıldım. Bir türlü göremedim 67 kiloyu ama 71 le başlamıştım yine iyi diyorum. Bitene kadar görürüm inşallah

Benim de regl bitti kızlar.tekrar başladım tutmaya. 68de takıldım. Bir türlü göremedim 67 kiloyu ama 71 le başlamıştım yine iyi diyorum. Bitene kadar görürüm inşallah
Ay canım bizim tartı bozuldu ben göremiyorum kilomu eşim şehir duşundan geldi ha bire yiyorum bakalım

Back