• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Selam kızlar ben artık kilo vermek istiyorum bugün yarın diye diye hep bir erteleme yaş oldu 25 bir bebeğim var 10 aylık daha çok gencim bu kilolarla yaşamak istemiyorum ben bugün başlıyorum Allah izin verirse hergün yediklerimi yazıcam bakalım kaç kilo vermiş olcam bayrama kadar sabah tartıldım tam 80.3 kg geldim beraber diyet yapmak isteyen varsa katılabilir
Canım bende katılıyorum yalnız beynimize şöyle kotlasak biz zaten kilo veriyoruz diyet yapıyoruz dersk daha çok alırz sadece sağlklı besleniyorz diyelim :) çnkü şekil a da ben yet deyince alıyorum kilo veriyorum sağlklı bslniyrm dedim zaman gerçekten kilo verme oluyor

Geçmiş olsun sanada canım bu kremi araştırdım baya etkiliymiş millet yüzüne falan sürüyormuş sivilce lekeleri için falan alayın bi kenarda kalsın

Evet güzel krem. Ama Sadece genel cerrah yazabiliyor diye biliyorum. Onun dışında eczanelerde yüz lira civarı büyük boyu, küçük boy daha azdır

Kızlar merhaba,
5 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve 700 gr verebildim.
57.5'ten 56.8'e düştüm. Darısı sizlerin de başına. ^_^
Bakalım 1 ay kadar sağlıklı beslenebilirsem bunu yaşam stili haline getirmeye çalışacağım.
Sizlerde durum ne?

Canım bende katılıyorum yalnız beynimize şöyle kotlasak biz zaten kilo veriyoruz diyet yapıyoruz dersk daha çok alırz sadece sağlklı besleniyorz diyelim :) çnkü şekil a da ben yet deyince alıyorum kilo veriyorum sağlklı bslniyrm dedim zaman gerçekten kilo verme oluyor
Aynen bunu duymuştum bende sağlıklı beslenelim demek lazımmış

Kızlar merhaba,
5 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve 700 gr verebildim.
57.5'ten 56.8'e düştüm. Darısı sizlerin de başına. ^_^
Bakalım 1 ay kadar sağlıklı beslenebilirsem bunu yaşam stili haline getirmeye çalışacağım.
Sizlerde durum ne?
Ben 3 kilo civarı verdim tabi çok koşturuyorum bebeğim var normalde hayatta veremezsin

Kızlar bugün tartıda 77.5 gördüm pazartesi 80.3 tüm herhalde haftasonu çok kaçırmazsam 77 tam görürüm bugün Doğum günüm eşim uzaktaydı 3 haffadır akşam uçakla gelip geri dönecek kesin haftasonuna plan yaptı iftara falan gideriz kesin ve ben orda yerim kendimi biliyorum neyse yürüyüş yapıp düzeltmeye çalışcaz artık gelen kiloları

Hoşgeldin canım tabiki katılabilrsin :KK25:
hemencik tanıtayım kendimi 20 yaşındayım 100 kiloyum ismimin altına da yazıverdim her hafta cuma tartılmayı düşünüyorum 1 haftada fark eder mi bilmiyorum çok heyecanlıyım güncel kilo olarak not düşmek istiyorum :KK71:

doğum günün kutlu olsun nice senelere :KK16::KK200:
Çok teşekür ederim canım ayrıca kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor iftar ve sahurda az yemeye çalış zaten mide küçülüyor aç gözlü olup tabağını bitirmeye çalışma ben bazen yapıyorum gece de kesin sahur yap az pide peynir salatalık domates ve yumurtayla baya sağlıklı bir şekilde kilo verirsin hatta kilolu olanlar için iki dilim pide yiyebilir diyorlar

Aaa iiimiş bende zaten çok kilolu değilim 22 yaşındayım boyum 165 10 aylık bebeğim var 83 le doğuma girdim ve hiç diyet yapmadan sadece sağlıksız beslenmekten aşırı kilo verdim bebekten dolayı kahvalti düzenim olmadı akşam saatine kadar bişey yemezdim iştahtan kesildim. Kii bebeğim sütümü tutmadı oyuzden yemege önem vermedim şuan 60 kiloyum oruçta tuttugum için daha bı zayıfladim iiiimm böyle yani ☺️

Aaa iiimiş bende zaten çok kilolu değilim 22 yaşındayım boyum 165 10 aylık bebeğim var 83 le doğuma girdim ve hiç diyet yapmadan sadece sağlıksız beslenmekten aşırı kilo verdim bebekten dolayı kahvalti düzenim olmadı akşam saatine kadar bişey yemezdim iştahtan kesildim. Kii bebeğim sütümü tutmadı oyuzden yemege önem vermedim şuan 60 kiloyum oruçta tuttugum için daha bı zayıfladim iiiimm böyle yani ☺
Oo baya kilo vermişsin canım bende 96 ile Doğuma girdim 83 kiloya inmiştim şimdi 77.5 im 68 olsam başka bişey istemiyorum

Back