İyi yaptın teşekkür ederim ona da bakayım bi alacak zaman.Evde azimli olamıyorum bu yüzden spor salonuyla devam ediyorum ama arkadasım bu makineyi aldı memnun.Eliptik görünce paylasayim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptın teşekkür ederim ona da bakayım bi alacak zaman.Evde azimli olamıyorum bu yüzden spor salonuyla devam ediyorum ama arkadasım bu makineyi aldı memnun.Eliptik görünce paylasayim dedim
en güzeli yavaş vermek. hem kalıcı olur. az olsun senin olsun. kabızlık için de çok çekmiş biri olarak en etkilisi bol su içmek. bundan daha etkilisini bulamadım.Diyetime devam ediyorum biraz kabızlık ve grip var o yüzden tam anlayamıyorum indim mi inmedim mi.
Ama normal menülere devam ediyorum.
Dün çok boğazım ağrıdı bi çay kaşığı sürme çikolatayı emerek yedim.
Bunun dışında kaçamak yapmadım.Ama benim listem biraz dolu yani yavaş verecek şekilde kalori kısıyorum.
21 Ekin pzt tartılmayı düşünüyorum.
Ay o kadar çok su içiyorum ki maşallah diyim hep bi tuvalet macerası.en güzeli yavaş vermek. hem kalıcı olur. az olsun senin olsun. kabızlık için de çok çekmiş biri olarak en etkilisi bol su içmek. bundan daha etkilisini bulamadım.
18 günde tam 2 kilo vermişim.2 kilo 15.000 kalori yaklaşık.24.09.2024--------- 77.1
07.10.2024--------- 75.5
12.10.2024--------- 75.1
21.10.2024---------
06.11.2024---------
20.11.2024---------
02.12.2024---------
Normalde ayın 21 ini beklicektim ama bugün dayanamayıp tartıldım.
Pzt den bugüne -400 daha gitmiş.
Hemde bu hafta içi ödül tatlısı yedim ve eşim bi gün pizza almıştı öğün olarak onu yedim.Bir gün de ciğer yedim dışarda hatta.Ama hep tabağımı dengeleyerek gittim.Bu hafta hiç diyet yaptığımı anlamadan -400 görmüş oldum 5 günde.
Şu gribi atlatayım önümüzdeki hafta perşembe cuma 2 gün 1200 kalori denemeyi düşünüyorum en bazalde giderek direk cumartesi eksi görme hedefiyle
Bildiğiniz güzel detokslar var mı kızlar iki günlük birini seçerim belki
Cuma veya cumartesi tartılcam inşallahNerelerdesin canım? Nasıl gidiyor?
Sen neler yaptınNerelerdesin canım? Nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Sağlığına da dikkat etmeyi ihmal etmeCuma veya cumartesi tartılcam inşallah
Bariz bi kaçamak yapmadım.öğün dengelemeye devam ediyorum.Ama bu hafta işle ilgili yoğunluklarım vardı.Spor hiç yapamadım.
Bide öğünler dışardan falan oldu kaloriye dikkat ettim ama gizli kaloriler kaçmış olabilir salata sosu makarna sosu vs gibi evde dikkat ettiğim.
Bakalım görücez cumartesi tartı sonucunu.
Aslında perşembe cuma detoks yapsam bile yeter.
Aaa bide 3 gündür antibiyotik kullanıyorum onu unutmuşum bile hastayım da bayağı.
Ama yine de 74.9 falan görsem harika olcak sanki ya.
İyi yaptın dürtmekle mervecim.
Ben iki gün bi ekstra dikkat edeyim ya
Ben de pazartesi başladım yüksek bir kiloyla. Bugün tartıldığımda 75 çıktım. Aynı kiloda olduğumuz için birlikte yarışabilirizSen neler yaptın
Ayyy tamı tamına aynıyız.Böyle olunca çok motive oluruz.Ben de pazartesi başladım yüksek bir kiloyla. Bugün tartıldığımda 75 çıktım. Aynı kiloda olduğumuz için birlikte yarışabiliriz
Ben unutmazsam veya başka yerde olmazsam her gün tartılıyorum. Her gün tartılmak moralimi bozmuyor.Ayyy tamı tamına aynıyız.Böyle olunca çok motive oluruz.
Cuma mı tartılalım cumartesi mi.
Önce hemen 2-3 günlük bi hedef koymuş olalım mı ne dersin.
O zaman yarın bi tartılalım.hem bende haftayı nasıl geçirmişim görmüş olayım vakit kaybetmeden hemen başlamış olayım.Ben unutmazsam veya başka yerde olmazsam her gün tartılıyorum. Her gün tartılmak moralimi bozmuyor.
Ortak tartı günümüz cuma olabilir.
Birbirimizi kilo açısından geçmeye çalışalım. Hedefi sen belirle istersen. Net bir hedef mi koyacağız 74.9 gibi veya 74 leri görmek gibi bir hedef mi?
Birde sen tam 75.0 mısın?Ben de pazartesi başladım yüksek bir kiloyla. Bugün tartıldığımda 75 çıktım. Aynı kiloda olduğumuz için birlikte yarışabiliriz
Pazartesi 76.6 ydım, Salı ve çarşamba 75, bugün de 74.7 geldim.Birde sen tam 75.0 mısın?
Ben pztsi 75.3 gelmiştim
Evet ekside yarışabiliriz. Yarın başlayalım o zaman.O zaman yarın bi tartılalım.hem bende haftayı nasıl geçirmişim görmüş olayım vakit kaybetmeden hemen başlamış olayım.
Kilo hedefi değilde her cuma birbirimizi geçme ekside gibi desek nasıl olur.
Ben çok hızlı veremiyorum yoğun bi hayatım var aşırı kalori kısamıyorum.
Senin durumun nasıl