- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 45
- Konu Sahibi Dimplesbaby
Bayanlar bende katılabilir miyim boyum 1.55 kilom 70.5 aylardır 69 u ucundan görüp hoop tekrar 70 oluyorum. Bir türlü yemeyi birakamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki katılabilirsin canım valla ekmek şeker yiyorsan bırak daha kolay gidiylrBayanlar bende katılabilir miyim boyum 1.55 kilom 70.5 aylardır 69 u ucundan görüp hoop tekrar 70 oluyorum. Bir türlü yemeyi birakamadim
Merhaba canım bende akşam fasulye yemeği 3 kaşık pilav salaya yedim günü kapadık bakalımarkadşlar bence motive amaçlı yazayım,ramazanda oruç diyeti yapmaya calısıyorum bu aksam menümde ;
1 kase az çorba
6-7 k taze fasulye,cacık cok az da bulgur pılavı olacak gece yatmadan oncede aktıvıaya keten tohumu ve yaş kayısı ekleyıp yyecegım acıkcası kabızlık sorunu cıddı derecede var ramazan dolayısıyla
Benim de iyi gidiyor canım 76 ları gördüm çok şükür şuan Doğumdan önceki kilomunda altındayım regli oldum ama aralıklı oruç tutuyorum öğlen 12 den önce bişey yemiyorum gene inşlah Ramazan bitene kadar bir 72 leri görürsem haziran sonunda 68 e falan inerim ben daha başka bişeh istemiyorum ya zaten 68 kilo ben 38 beden oluyorum tam iyi oluyor banaNasıl gidiyor kızlar.Benim su anda fena gitmiyor.Ramazanda biraz düzen bozuldu ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum.800 yada 900 kaloride bırakıyorum.Birde yarın öbür gün regli olucam onun şişkinliği derken .67 leri gösterdi terazi.Ama yinede iyi gidiyor çok şükür
Merhaba canım bende ocakta başlamıştım 83.6 ile sonra 77 gördüm şubatta Mart’ta annemler geldim Mart’tan beri 3 kilo almıştım geri 80.3 olmuştum ramazanda başladım bugün 76.3 gördüm şükür Ramazan bitene kadar inanıyorum 72 görürüm valla 68 de ben 38 beden oluyorum Özge ulusoy 1.72 boy 60 kg mış 0 beden düşün ben zaten o kadar zayıf olamam da en azından 68 hedefim şuan için ben herhün bebeğimi alıp dışarda yarım saat 40 dk kadar yürüyüşler yapıyorum hafif yemeye çalışıyorum göbeğim biraz indi 4 kg gidinceKızlar selam. Ramazanda asla kilo veremem diyordum ama bende vermişim çok şükür. 174 boyum var. 1 nisanda 83 kg olarak başladım serüvene. Dün tartıda 76 lı rakamları gördüm. Spor çok önemli ama ramazan nedeniyle pek yapamıyorum. Şuan adet oldum o yüzden bu hafta elimden geldiğince evde leslie yapıcam. Konu sahibi ile aynı Durumdayız boy ve killo olarak. Benim de hedefim 38 bedene düşmek. Şuan için hala 42 bedene girebiliyorum. 68 kg da 38 gerçekten olur mu ki? Hedefim 64 65 kg Bu arada
Aynen adet zamanı çok şişkinlik oluyor ananas yemek şişkinliği alıyormuşBen en 69 a düştüm kızlar. 71 le başlamıştım. Adet olacağım şişkinlik var tabi biraz da
Özge Ulusoy 178 boya 57 kg.Merhaba canım bende ocakta başlamıştım 83.6 ile sonra 77 gördüm şubatta Mart’ta annemler geldim Mart’tan beri 3 kilo almıştım geri 80.3 olmuştum ramazanda başladım bugün 76.3 gördüm şükür Ramazan bitene kadar inanıyorum 72 görürüm valla 68 de ben 38 beden oluyorum Özge ulusoy 1.72 boy 60 kg mış 0 beden düşün ben zaten o kadar zayıf olamam da en azından 68 hedefim şuan için ben herhün bebeğimi alıp dışarda yarım saat 40 dk kadar yürüyüşler yapıyorum hafif yemeye çalışıyorum göbeğim biraz indi 4 kg gidince
O kiloya düşmem imkansız zaten öyle sopa gibi olmakta istemem 68 olsam şükretcemÖzge Ulusoy 178 boya 57 kg.
Ben de istemem çok zayıf ya.. Sadece. Öyle diyince söylim dedim çünkü 170boy 60kg 38 40 beden arası oluyor daO kiloya düşmem imkansız zaten öyle sopa gibi olmakta istemem 68 olsam şükretcem
Valla ben 172 yim 70 kiloyken 40 beden oluyor sanırım 65 falan 38 olur banaBen de istemem çok zayıf ya.. Sadece. Öyle diyince söylim dedim çünkü 170boy 60kg 38 40 beden arası oluyor da
Etiniz sıkı demek kiValla ben 172 yim 70 kiloyken 40 beden oluyor sanırım 65 falan 38 olur bana
Sürekli yürüyüş yapmaya çalışıyorum bakalım diyet yaparken hep bi spor yapmaya çalıştımEtiniz sıkı demek ki
İnşlah olursun canımAh ben Bi 38 olsam. 65 kilo olunca 38 beden olabilirim diye düşünüyorum