• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Slm kızlar Bende ramazan da kilo vermek isteyenlerden biriyim Ben sahurda haşlanmış yumurta yiyorum çok az da ekmek iftar da hiç ekmek yemiyorum 1.60 boyum 72 kilom inşallah gider ya bazı arkadaşlar iftardan önce yürüdüklerini yazmışlar kızlar daha fazla yemenizi sağlamaz mı ben bir ara diyetisyene gitmiştim orucunu açtıktan. bir saat sonra yarim saat yürüyüş yap demişti o zaman çok güzel kilo vermiştim inşallah bu ramazanda da veririz
Ben orucumu açınca kendimi çok iyi hissetmiyorum.Yorgunluk cokuyor.Ama iftara bir saat kalasiya 30 dakika yürüyüş yapıyorum.Birazda eliptik çok az sonra bir duş valla kendimi çok iyi hissediyorum.

Kaç aylıktı bebeğin canım benim 10 aylık oğlum hergün uyumaya yakın dışarı çıkarıyorum uyuyana kadar yürüyüş yapıyoruz geliyoruz bide streç film takıyorum belime baya terletiyor

4 buçuk aylık aslında ben çıkarım da eşimi de ikna etmem gerekiyor bir ağırlık çöküyor ikimize iftardan sonra fena.. onu kırmamız lazım

Sahurda bir yumurta çeyrek ekmek salatalık domates peynir yedim.Bu sabah 70.4 cıktım. Uykusuzluğa dayanmak zor. Sanırım yiyip yatacağız artık.

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca belirtmek isterim. Uzmanlar diyetisyenler doktorlar yani bu alanda kim yetkili ise sahur mutlaka yapılmalı diyor. Sahuru asla atlamayın. Eğer tek öğüne düşerseniz vucut kıtlık sendromuna girip daha fazla yağ depoluyormuş ve metabolizma hızı düşüyormuş. Ben sahur yapıyorum mutlaka. Günlük 1300 1400 kaloriyi almıyorum. Hedefim ramazanda 5 kg verebilmek. İnşallah olur

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca belirtmek isterim. Uzmanlar diyetisyenler doktorlar yani bu alanda kim yetkili ise sahur mutlaka yapılmalı diyor. Sahuru asla atlamayın. Eğer tek öğüne düşerseniz vucut kıtlık sendromuna girip daha fazla yağ depoluyormuş ve metabolizma hızı düşüyormuş. Ben sahur yapıyorum mutlaka. Günlük 1300 1400 kaloriyi almıyorum. Hedefim ramazanda 5 kg verebilmek. İnşallah olur
Ben 3 kilo versem daha ne.Ben sadece iftardan iftara yiyorum.Ac değilim mesela Zaten tekim erken yatıyorum.En geç 12 yani sahur yapmıyorum.

Kızlar küçük bebeğim olduğu için sürekli giremiyorum ben dün sahurda fazla kaçırdım kalan köfteleri yuttum valla ama sabah tartıldım 78.3 tam 2 kg gitmiş ama 75 e inmeden inanmıyorum kg verdiğime ilk kilolar vücuttaki Sudan gidiyor bu arada aynen sahur mutlaka yapmak lazım tabi tuzsuz peynirle bol salata domates yumurta en ideali

Canım nasıl yapacağımı bilmiyorum o cetveli öğrenip yapıcam sahur çok önemli arkadaşım diyetisten mutlaka sahur yapılmalı ve suyu bir anda tüketmemek lazımmış iftardan sahura 10 bardak su içmek gerekiyor muş

Örnek olarak menüm bu. Sahur ve iftar

Eklentiler

• Screenshot_20190508-211135.jpg
    Screenshot_20190508-211135.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 65
Valla hiç az deiil. Normalde 1300 1400 kalori alıyordum ama yiyemiyorum ramazanda. İstesem de yiyemiyorum. Şuan tıka basa tokum

Tamam süper aynıyız bence 2cm in lafı olmaz. Birlikte devam edelim destekleyelim birbirimizi. Benim hedef 65... ya aslında 38 bedene girsem bana yeter. 65 kg ile 38 beden olabilir miyim ne dersin?

Tamam süper aynıyız bence 2cm in lafı olmaz. Birlikte devam edelim destekleyelim birbirimizi. Benim hedef 65... ya aslında 38 bedene girsem bana yeter. 65 kg ile 38 beden olabilir miyim ne dersin?
Kesinlikle olursun ben 75 ken 40 beden giyiyordum 10 kilo az olduğunu düşünsene zaten şu özge Ulusoy mesela aynı boydayız o 60 kiloymuş be kadar zayıf duruyor ben 78 kiloyum diyorum kimse inanmıyor boy olduğundan kurtarıyoruz biraz yoksa 78 kg bayan için çok

Evet haklısın çok fazla Bi kilo. Ben 31 martta başladım. İlk tartı 83.7 ydi düşün. Bugün iftar öncesi 77.5 çıktım. 46 beden giyiyordum şuan 42 oluyor. Ama 42 de fazla. Bide benim yaş 37 metabolizma malesef yavaşlıyor. Siz daha şanslısınız

Ramazandan önce leslie yapıyordum ama şuara biraz sekteye uğradı. Yorgun oluyorum ramazanda yapamıyorum. Bayram sonrasına kadar yapamıcam gibi duruyor

Evet haklısın çok fazla Bi kilo. Ben 31 martta başladım. İlk tartı 83.7 ydi düşün. Bugün iftar öncesi 77.5 çıktım. 46 beden giyiyordum şuan 42 oluyor. Ama 42 de fazla. Bide benim yaş 37 metabolizma malesef yavaşlıyor. Siz daha şanslısınız
Bende bu yaşta böyle kilolunkalmak istemiyorum gerçekten hiç bir zaman zapzayıf olamadım 38 neden olsam yeter gerçekten bende İsveç diyeti yapmıştım 83 den 77 gördüm ama annemlere geldim 2 aydır ha bire yiyoruz 3 kilo almışım geri İsveç diyeti sonrası koruyabilseydim çok güzel olcaktı

Back