- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 158
- 44
- Konu Sahibi Dimplesbaby
Ramazan da arkadaşlara eşlik etmek istedim.Kız ne geziyorsun
Burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan da arkadaşlara eşlik etmek istedim.Kız ne geziyorsun
Burada
Selam aleyküm hangi uygulamayı kullaniyorsunuz hepsi bir arada yapmamak iyimisÖrnek olarak menüm bu. Sahur ve iftar
Evet yazıcam inşallah bakalım hedeflerimize ulaşabilcekmiyizHoşgeldin canım sende inşlah veririz hep birlikte her yediğini yaz buraya o zaman insan daha vicdan yapıyor sanki
Tatlıyı ve ekmeği hepten bırakıp da dene. Bende senin gibi diyodum az yiyorum kilo veremiyorum diyodum. Halbuki ekmekle tatliyi da yiyodum az da olsa. onlar kilo verdirmiyoBugün 4 gün hiç gram vermemişim önceki günler anca bukadar yemiştim iftardan sonra yürüyüşte yapıyorum ama hiç vermemişim acaba bir yerde sorunmu var nerdeyse iki aydır uğraşıyorum hayla yerinde sayıyorum moralim bozuldu valla
Uzun zamandır aynı şekilde besleniyorsan değişiklik yap canım yeşil mercimekli bol bir salata yapıp yiyebilirsin çok tok tutuyorHayırlı günler hanımlar dünkü litsemEki Görüntüle 2266810 Eki Görüntüle 2266811
www.diyetarkadasim.comSelam aleyküm hangi uygulamayı kullaniyorsunuz hepsi bir arada yapmamak iyimis
işte ekmeği tamamen kesemiyorum çünkü bu sefer hiç doymuyorum ve daha fazla kalori almış oluyorumTatlıyı ve ekmeği hepten bırakıp da dene. Bende senin gibi diyodum az yiyorum kilo veremiyorum diyodum. Halbuki ekmekle tatliyi da yiyodum az da olsa. onlar kilo verdirmiyo
aynı beslenmiyorum sadece kalori hesabı olarak aynı yani yukarıya çıkmıyorumUzun zamandır aynı şekilde besleniyorsan değişiklik yap canım yeşil mercimekli bol bir salata yapıp yiyebilirsin çok tok tutuyor
Teşekküller canim
Ekmek tatlı ,pirinç , makarna,bunlar kilo verene kadar tamamen kesilmeli.Hatta su içtiğimiz şekersiz neskafe bile .Ben bunların hepsini tamamen bıraktım.Ayrica iftar öncesi 40 dk yürüyüş yapıyorum.Sadece iftardan iftara yiyorum .Asla açlık hissetmiyorum.Sende hissetmezsin emin ol.İfrarda aldığım kalori en fazla 600 kalori.Bugün 4 gün hiç gram vermemişim önceki günler anca bukadar yemiştim iftardan sonra yürüyüşte yapıyorum ama hiç vermemişim acaba bir yerde sorunmu var nerdeyse iki aydır uğraşıyorum hayla yerinde sayıyorum moralim bozuldu valla
İyi geldimi canım reçeteyle mi satılıyor ne kadar bende alayım bana hiç yazmadılar sormak ta aklıma gelmedi
Ben de ameliyat izimde kullandım contratubex. Çok çok iyi bir krem. Onun sayesinde geçti izim. Çok hafif görünüyor
AbowwwwRamazan da arkadaşlara eşlik etmek istedim.
Benim yara izim de hiçbirşey kullanmama rağmen baya düzeldi ama çatlaklar çatlak olmanın dışında sanki yırtık gibi olmuş benim artık ona ikinci çocuktan sonra lazer yaptırcam kremle geçmesi imkansız herhaldeValla yazdıgi halde 120 130 gibi bi rakam odedik diye hatirliyorum yani karsilamiyor sanirim. Evet baya iyi yani dikislerim disardan iyi duruyor bir de catlaklara da kullandim sanki onlari da hafifletti gibi baya uzun gidiyor ama fiyatina gore bence edin oyle bir krem kullan
Ekmek çok az tüketirim tamamen bırakamam bu sefer doymuyorum daha çok yemek yiyorum pirinç yemiyorum makarnada bulgur yerim onu yedi mi ekmek hiç yemiyorum nescafe şekersiz bile içmiyorum türk kahvesi sade içerim bende iftarda 600 700 değişiyor herseyden azar azar yerim tatlıyı çok az bir çatal meselaEkmek tatlı ,pirinç , makarna,bunlar kilo verene kadar tamamen kesilmeli.Hatta su içtiğimiz şekersiz neskafe bile .Ben bunların hepsini tamamen bıraktım.Ayrica iftar öncesi 40 dk yürüyüş yapıyorum.Sadece iftardan iftara yiyorum .Asla açlık hissetmiyorum.Sende hissetmezsin emin ol.İfrarda aldığım kalori en fazla 600 kalori.
Bendede var o dediğiniz derin çatlaklar bende öyle düşünüyorum allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz ondansonra tek çare o galibaBenim yara izim de hiçbirşey kullanmama rağmen baya düzeldi ama çatlaklar çatlak olmanın dışında sanki yırtık gibi olmuş benim artık ona ikinci çocuktan sonra lazer yaptırcam kremle geçmesi imkansız herhalde