RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bir evde bayan için en önemli yer mutfak zaten
yerleşte özlem fotoları koyarsın cici mutfağın

.canım scorpimm geçmiş olsun. ALLAHIM bi daha yaşatmasın.. ama dr dediği gibi hamile kalabiliosun çok şükür..ben dış gebelik olcaını sanmıyorum..optum seni..

hayırlı ugurlu olsun bebişin canım. ALLAHIM tamamına erdirsin inşaAllah

İşte bu da son halimiz

geçmiş olsun canımmm.. biraz zaman biraz ilaç hooppp geçivermiş bulantılar..bu genital nup geçen seferkine dogru havaya kalkmış gibi duruo..eğer oyleyse erkek denir.. rainbowcum ve rean yorumlamış zaten bu yonde.. demekki doktorların cinsiyet soyleme konusunda beklemekle wardır bi bildikleri canım, ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun

aynı donemde aynı batmalardan bende de war.. bende merak ettim şimdi.. herkeste mi warki acaba?

Amann cmtesi çalışmak yarımgünde olsa günü kaybeder.Allah kolaylık versin canım.
Nispet yapmak gibi olmasın :) ben evdeyim bugün sokağa adımımı atmayacağım

ooo seaside gelmiş hoş gelmişsin canımmm, gerçi bu hafta bende yogunluktan pek giremedim ama.. nasılsın canım, işler güçler keyfin nasıl ?

günaydın kızlar....
hafta sonu ama bana uyku yok ilaç içmeye kalktım merhaba diyeyim dedim....iyi hafta sonları

kızlar çok fenayım grip oluyom galiba parmak uçlarım bile ağrıor,boğazım yanıyor kuru kuru öksürüyorum.başım filan sersem gibi gözlerimi zor açıyorum

savaşşş sen nasıl oldun canım....

Şimdiden güle güle oturun özommm.çok yorma kendini yavaş yavaş yerleşirsin nasılsaa

Sağol canımm.evet bazen izleyici bazen oyuncu oluyoruz hayat içinde.herşey bizler için.acı davar..umut ta var..mutluluk ta var..
Öyle garip işte napalım çok şükür deyip geçiyoruz.inşallah hepimize saşlıklı uzun ömürlü bebişler versin rabbim

Suveyda ablasi

1001 Ayetel kursi

rainbow 100

Nehar 101

Suveyda 100

Kalan 700

günaydın kızlar....
hafta sonu ama bana uyku yok ilaç içmeye kalktım merhaba diyeyim dedim....iyi hafta sonları
sanana canım.

geçmiş olsun.Allah şifa versin.

İnşallah canım sağolasın.doktorum da kimyasala benziyo dedi ama yine de tedbirliyiz bakalım bugün bhcg yaptırıcam inşallah düşüyordur.sancım yok kuşum evet acayip sancı ve bel ağrısı yaparmış.
Ben sanırım 2 ay önce de kimyasal yaşadım kuzum.o yerleşmenin olacağı günlerde hayatımda hiç yaşamadığım sancılar yaşadım.bu ay hamilelikte yaşadığım gibiydi.sonra 3 güne regl oldum.hatta annem o zaman demşşti yerleşmeye çalışıyo dikkat et kendine diye.sanırım o da kimyasaldı.
Şubatı boş geçip martta başlarız inşallah yeniden tatlım artık hayırlısı ne zaman sa o zaman gelsi bebiş

Sağol canım benimm . Elimden başka bişey gelmiyo ki napim tatlım olanı değiştirmeye kimin gücü yeterki .içimde bi burukluk var ama eşime bile belli etmemeye çalışıyorum.o da aynı şekilde bana:26:

Scorpiii boş geç mutlaka ve değerinin sıfırlandığına emin ol ben şimdi telf girdim sana özelden anlatmak isterim.. Çünkü bende bi kaç kere geçirdim kimyasal ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…