- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.201
ayyy canolaaaaaaarr yorgunluktan bittiiiiiiiiimmmGardrop gitti. saolsun bi arkadaşımızın küçük minibüsü vardı, giysilerimizin çoğunu ve tabiki çeyizimi götürdük. Kapitonelerini yıkamıştım, dolabı sildim güzelce yerleştirdim, yarın da mutfağın çoğunu götürcez. ama yeni evimin mutfağı çoooook güzel
kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
Kızlar doktor vajinal ultrasonla baktı sağ yumurtalıktan çatlamış dedi ama keseyi göremedi.bhcgye baktırdı 83 çıtı(dün 35di).şu anlık sağlıklı gebelik gibi dedi.tansiyon hapımı değiştirdi.corasprine devam ve kan sulandırıcı iğneden clexean0.4lük başladı.ilk iğneyi bana vurdurdu.hatta bu defa seni sağlıkla doğurtturacam deyip bebeğe göbek adı ne koycaz dedi.bende erkek olursa senin adını koyarız ozaman dedim.o da yok kleksan koyacaz dedi.hangi takımın futbolcusu o dedim.güldü ne futbolcusu vurunduğun iğnenin adı dedi.benim doktor biraz çatlakta.
iğneye rapor çıkarmadı ama.bi bebeğimiz rüştünü ispat etsin dedi.eşimde o ne demek dedi.yani 12.haftayı bir geçelim bakalım dedi.10-15 gün sonra tekrar gel keseye bakalım dedi.öyle işte canlar.her şey yolunda şimdilik.ilk iğnemi vururken çok yavaştım herhalde 5 güne acemiliğim gider.
Selam kızlar. Ben 2-3 gün giremedim sanırım. Çarşamba günü yine acildeydim, bitmeyen mide bulantım yüzünden. 2 serum daha yedim ama pek değişen bişe olmadı. Sadece eve gelip biraz uyuduktan sonra kendimi daha iyi hissettim.
Perşembe günüm de tamamen yatarak ve mide bulantıma direnerek geçti.
Dün de doktor kontrolüm vardı. Benim hesaplamama göre 13+4 düm ama doktor 12+5 dedi. Arada böle 1 hafta falan oynamalar oluyormuş. Epey şekillenmiş, büyümüş. Doktor ultrasonda bakarken hopladı 2 kere teyzeleriÇok güzeldi onun hoplayışını görmek. ALLAH herkese nasip etsin inşallah. Doktorum geçmeyen mide bulantım için Zofran adlı ilacı verdi ve bu ilaç sayesinde gözümü açtım çok şükür. 1 tane içer içmez kendime geldim, ALLAH razı olsun sizden dedim doktoruma. Sonrasında ikili testlerim yapıldı, toksoplazmaya dair olumsuz bir durum yok, idrarda keton çıkmış biraz. Su kaybım var demekki, bol sıvı tüketmem gerekiyormuş. Tahlillerimin bir tanesi haftaya kaldı, sonucu haftaya öğrenicez. Umarım bir sıkıntı yoktur. Ense kalınlığı 2.4 çıktı, normal dedi doktor. Benim havadislerim bu kadar. bir de karnım biraz biraz kendini göstermeye başladı gibi. Dikkat ediyorum, elimle de karnımda gezinince anlıyorum sol tarafımda şişkinlik var alt karın denen yerde, üst kısım içe batıyor yine. O ellediğim yerlerde bebişim. Acaba sol tarafta olmasının bir anlamı var mııı :26::26: Bunlar dışında uyku düzenim berbat, gördüğünüz üzere bu saatte ayaktayım. Kontrole gidicem diye heyecandan gözümü gözüme kırpmamıştım gece ve hiç uyumadan doktora gittim. Anneme geçtim çıkışta ve gece 12 gb evimize geldik. Bi rezene çayı yapıp hemen yattım deli gibi uykum vardı. Veee sonuç gece 2 de gözlerim çakmak gibi uyandım Sanki 10 saat uyku uyumuşum da tüm uykumu almışım gibi resmen uyuyamadım, kalktım oturdum bende. Neden uyuyamıyorum anlamıyorum ama düzenim uyku konusunda çok bozuk. O kadar uykum olduğu halde 2 saat uyuyup da hemen uyanmanın ve uyandıktan sonra bir daha uyuyamamamın sebebini anlamış değilim..Benim gibi olan var mı acaba ve neden olur bilgisi olan var mı ? Nerdeyse uyku hapı içicem o duruma geldim. Çok uyusam anlarım ama hiç uyumadığım bir gecenin peşine bu neyin nesi çözebilmiş değilim. Kalkıp geçmişi okudum bende, 3 gün giremedim epey gelişmeler yaşanmış...
Scorpim canım umarım yaşadığın ilk ve son üzüntün bu olur. ALLAH sana tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.. Üzülme en azından hamile kalabiliyorsun, bir sorun yok, için biraz da olsa rahat etmiştir yine de.. En kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz inşallah ve burda senin için de halaylar çekilecek..
elif canım tebrik ederim, ALLAH sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Minicik bi varlıkla birlikte, daha nice güzel anlara gebesin şimdi. Çok sevindim canım..
Başka aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Ne çok yazdım yaw kolum yoruldu
merhaba kızlar ...rochok şüphesimi varmış eşinden inşallah yanılıyordur ama bilemiycem şimdi ne yaşadıklarını.
gece benim kırmızılar geldineyseki gecikmedi tam vaktinde geldi yoksa yine randevum sekteye uğrayacaktı.p.tesi dr.a gideceğiz bakalım sonuç ne olcak.bu ay takip yaptıramam ama en azından hormonlara bakılsın sıkıntı yoksa eşimde tekrar semen testi vercek.bakalım bu dr. nasıl çıkacak...bugün gün var kızımla gideceğiz yarında sınavda görevliyim.
son haftamız cumada gidiyoruz annemlere
rochok belki bilirsin cnm sağlıkçısın ya....2 aydır yumurtlama döneminden sonra sağ tarafımda batma oluyor sürekli oturuken çok fazla hissediyorum regliye 3-4 gün kala geçiyor.neden olurki :26:
rainbow ekim annesi olursun inşşallah cnm .
Amann cmtesi çalışmak yarımgünde olsa günü kaybeder.Allah kolaylık versin canım.
Nispet yapmak gibi olmasın :) ben evdeyim bugün sokağa adımımı atmayacağım
hayırlı ugurlu olsun bebişin canım. ALLAHIM tamamına erdirsin inşaAllah
aynı donemde aynı batmalardan bende de war.. bende merak ettim şimdi.. herkeste mi warki acaba?
.canım scorpimm geçmiş olsun. ALLAHIM bi daha yaşatmasın.. ama dr dediği gibi hamile kalabiliosun çok şükür..ben dış gebelik olcaını sanmıyorum..optum seni..
ayyy canolaaaaaaarr yorgunluktan bittiiiiiiiiimmmGardrop gitti. saolsun bi arkadaşımızın küçük minibüsü vardı, giysilerimizin çoğunu ve tabiki çeyizimi götürdük. Kapitonelerini yıkamıştım, dolabı sildim güzelce yerleştirdim, yarın da mutfağın çoğunu götürcez. ama yeni evimin mutfağı çoooook güzel
saoalsın cnm..Allah dualarını kabul etsin...başın saolsun..
benim annem derki, kötü şeyler zannederiz ki bizim başımıza gelmez kapı komşumuz başına gelir..her şey herkesin başına gelebilir..yaşam yaşamak böle bir şey..
İnş tez vakitte sağlıklı bir bebişin olur..hepimizin olur..
Suveyda ablasi
1001 Ayetel kursi
rainbow 100
Nehar 101
Suveyda 100
Kalan 700
sanana canım.günaydın kızlar....
hafta sonu ama bana uyku yok ilaç içmeye kalktım merhaba diyeyim dedim....iyi hafta sonları
kızlar çok fenayım grip oluyom galiba parmak uçlarım bile ağrıor,boğazım yanıyor kuru kuru öksürüyorum.başım filan sersem gibi gözlerimi zor açıyorum
savaşşş sen nasıl oldun canım....
scorpiii seninki kımyasal inş..bnm içim öle dio..dış gebelık olsa şiddetli sancı cekerdın belın çok ağrırdı..yok demi öle agrıların senin..kimyasal gecırenler cok cbk hamiş kalıoo önumuzdekı ay gelır bebeişşşşşşşşşş (
aminn bnm tewekkul sahıbı arkadasmmmmm..
scorpimmm cnm arkadaşım çok geçmiş olsun.sen böyle güçlü olup Allaha dayandıktan sonra yüzünü en kısa zamanda güldürecektir inş rabbim cnm maşaAllah sana
yehan cnm çok geçmiş olsun bak direk solda hissediyorum dedin ya aklım onda kaldı,kız solda erkek sağda olur derleer ama kişiye göre değişir tabi.bende baştan beri sağda hissediyorum. bbirkaç hafta sonra yazarız inş.
ablacımmmm özledim seni
rean cnm iyi olduğunuza çok sevindimmmmm
Scorpiii boş geç mutlaka ve değerinin sıfırlandığına emin ol ben şimdi telf girdim sana özelden anlatmak isterim.. Çünkü bende bi kaç kere geçirdim kimyasal ...İnşallah canım sağolasın.doktorum da kimyasala benziyo dedi ama yine de tedbirliyiz bakalım bugün bhcg yaptırıcam inşallah düşüyordur.sancım yok kuşum evet acayip sancı ve bel ağrısı yaparmış.
Ben sanırım 2 ay önce de kimyasal yaşadım kuzum.o yerleşmenin olacağı günlerde hayatımda hiç yaşamadığım sancılar yaşadım.bu ay hamilelikte yaşadığım gibiydi.sonra 3 güne regl oldum.hatta annem o zaman demşşti yerleşmeye çalışıyo dikkat et kendine diye.sanırım o da kimyasaldı.
Şubatı boş geçip martta başlarız inşallah yeniden tatlım artık hayırlısı ne zaman sa o zaman gelsi bebiş
Scorpiii boş geç mutlaka ve değerinin sıfırlandığına emin ol ben şimdi telf girdim sana özelden anlatmak isterim.. Çünkü bende bi kaç kere geçirdim kimyasal ...