BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

bende 13 martta negatif sonuç aldım :KK43:
3 adet dondurulmuşum var onlarla kendime moral veriyorum ama tedaviye başlama konusunda kararsızım daha doğrusu zamanı hakkında sizce en uygun zaman ne zaman olur bi fikir verirseniz çok memnun olurum.

bende 13 martta negatif sonuç aldım :KK43:
3 adet dondurulmuşum var onlarla kendime moral veriyorum ama tedaviye başlama konusunda kararsızım daha doğrusu zamanı hakkında sizce en uygun zaman ne zaman olur bi fikir verirseniz çok memnun olurum.
canım çok üzüldüm, insallah pozitif habeirini verincede seviniriz. ben ilk tranfserimi ocak ayında yaptırmıştım negatifi de ocakta aldım tabiki, doktorum 1 adet geçsin gel dedi ,, ama okadar zordu ki negatifi kabullenmek atlatmak, ancak 2 adet atlatıp 3. adetimde başlayabildim yeni tedaviye, gerçi ona da umutsuzca gitmiştim, haziranda kardeşimin düğünü olacktı, nisanda negatifi alınca düğün koşuşturmacasında daha çabuk atlatırım dedim amaaaaaaaa kızım öyle tutunmuş ki bana tek kardeşimin düğününde köşe yastığı gibi oturdum bütün hazırlıklarda ve düğünde:) tamamen psikolojini hazır hissettiğinde başlamalısın bence

canım çok üzüldüm, insallah pozitif habeirini verincede seviniriz. ben ilk tranfserimi ocak ayında yaptırmıştım negatifi de ocakta aldım tabiki, doktorum 1 adet geçsin gel dedi ,, ama okadar zordu ki negatifi kabullenmek atlatmak, ancak 2 adet atlatıp 3. adetimde başlayabildim yeni tedaviye, gerçi ona da umutsuzca gitmiştim, haziranda kardeşimin düğünü olacktı, nisanda negatifi alınca düğün koşuşturmacasında daha çabuk atlatırım dedim amaaaaaaaa kızım öyle tutunmuş ki bana tek kardeşimin düğününde köşe yastığı gibi oturdum bütün hazırlıklarda ve düğünde:) tamamen psikolojini hazır hissettiğinde başlamalısın bence

teşekkür ederim cavabın için.
evet negatifi kabullenmek çok zor gerçekten bu arada senide tebrik ederim.
ben eylülde başlarım diye düşünüyorum sonuçta transferden önce bi takım tedaviler varmış birazda onlardan bahsedermisin neler yapıyorlar gerçi ben ege üniversitesinde yaptırıcam ama hemen hemen aynı olur tedavi şeklide sanırım.

teşekkür ederim cavabın için.
evet negatifi kabullenmek çok zor gerçekten bu arada senide tebrik ederim.
ben eylülde başlarım diye düşünüyorum sonuçta transferden önce bi takım tedaviler varmış birazda onlardan bahsedermisin neler yapıyorlar gerçi ben ege üniversitesinde yaptırıcam ama hemen hemen aynı olur tedavi şeklide sanırım.
dondurulmuş embriyo transferi diğerine olayla daha rahat, 2 günde bir yumurta takibi iğneler yok en azından, adetin 2. günü estrofeme başlıyorsun benim toplam 2 kere rahim kalınlığıma bakıldı ve 2. kontrolde transfer tarihi verildi, transferden 5 gün önce progestan ve diğer ilaçları verdi doktorum her doktor aynımı bilemiyorum, transferden sonrası aynı, insallah sende yavrunu kucağına alırsın da unutursun bugünleri gerçekten bir sürü sıkıntı yaşanıyor tüp bebek tedavisi dışında anne olamayacağını öğrendiğin andan bebeğini kucağına alana kadar ama ben geride bıraktığım 3 seneyi unuttum, insallah sanada yaşadıklarını unutturacak yavrun tez zamanda gelir

buz bebişlerim benide bekliyorlar :KK4: bu benim toplam 5. tüp bebek 2. buz bebişlerim mayıs ayında transferim yapılacak bol şanslar hepimize:emir_bebek:

buz bebişlerim benide bekliyorlar :KK4: bu benim toplam 5. tüp bebek 2. buz bebişlerim mayıs ayında transferim yapılacak bol şanslar hepimize:emir_bebek:
bu son tedavi olsun canım insallah, hayırlısıyla yavrularına kavuşursun da bizim gibi aşı telaşına düşersin, dün 4. ay aşımızı olduk , inan tedavi dönemini hamilelik dönemini unutturdu bu sıpacık:emir_bebek:

bu son tedavi olsun canım insallah, hayırlısıyla yavrularına kavuşursun da bizim gibi aşı telaşına düşersin, dün 4. ay aşımızı olduk , inan tedavi dönemini hamilelik dönemini unutturdu bu sıpacık:emir_bebek:

teşekkür ederim lilyum :nazar: allah nazarlardan korusun işllh

şaka gibi... burası benim için çok kıymetli... uzun zamandır bakamamıştım.. şimdi kızlarım 1 yaşında sizleri çok seviyorum ve bütün dualarıma katıyorum..biz iyiyz bu konu hiç kapanmasın hep güzel haberlerle devam etsin. buz bebekler candır❤️

rabbim herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    376,8 KB · Görüntüleme: 140
  • image.jpg
    image.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 151
rabbim herkese nasip etsin inşallah
canıııııııım seni okadar merak ettimki anlatamam. Rabbim yavrularına uzun ömür sağlık sıhhat nasip etsin insallah. kızlarına bayıldım... benim kızımın adı da zeynep teyzesi. Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu dediğin gibi

canıııııııım seni okadar merak ettimki anlatamam. Rabbim yavrularına uzun ömür sağlık sıhhat nasip etsin insallah. kızlarına bayıldım... benim kızımın adı da zeynep teyzesi. Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu dediğin gibi
Kizlarrr selammmm dondurulmus transferim oldu benim:) estrofem kullandim halende kullaniyorum ne kadae kullandiniz sizler daha test tarihime var. Pozitif olincada kullaniloyor mu bu ilac tsk cvp icin sevgilerrr

Kizlarrr selammmm dondurulmus transferim oldu benim:) estrofem kullandim halende kullaniyorum ne kadae kullandiniz sizler daha test tarihime var. Pozitif olincada kullaniloyor mu bu ilac tsk cvp icin sevgilerrr
canım hayırlı olsun, insallah kucağında mutlu son olur:) estrofemi pozitifi alınca kesmiştik biz , hadi güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar transfer sonrası 10. gün betahcgleriniz ne cıktı yazsanızaaaa birde estrofeme ne kadar devam ettiniz sevgilerrrr

arkadaşlar merhaba.. ben de dondurulmuş embriyolarla yola devam edicem.. estrofemle başladım.. bugün 7. gün 6 gün daha estrofem kullanıcam.. devamını bilmiyorum yaşayıp görücez.. inş. bebişlerimizi kucağımıza alırız en yakın zamanda..

benimde yarın 15. günüm tedavimin ve yarın ilk ultrason kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak .geçen ay rahim kalınlığı ince oldugundan tedavim iptal olmuştu bu yüzden tedirginim biraz

Bahcecide ilk tedavimm. Rezerv az. Yas 36. Opum persembeydi. Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi

bende ilk tüp bebek denememde boş gebelikle sonuçlandı 2-3 ay sonra dondurulmuş ebriyo transfer oldu m 2 tane yine tutmadı şimdi 3. yü denedim 13 şubatta 5. gün embriyosu transfer edildi 22 şubat test tarihim dua edin arklar inş pozitif olur

X