RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Çok sevindim canım, inşallah sağlıkla babişlerini kucağına alırsın :KK16: Kolay değil iki tane birden taşımak, canından can vermek tabii...
Her ay bir şey çıkıyor, kıymetli günleri değerlendiremiyoruz canım :KK43:
İnşallah en kısa zamanda olur. Çok öptüm, iyi bak kendine ve bebişlerine :KK54:

hayırlısı odur.böyle düşünmen lazım.
herşeyin bir zamanı var inan.
şimdi kendi kendine diyebilirsin "senin tuzun kuru tabi, ondan böyle konuşuyorsun."
ama inan öyle değil, en az sizin kadar çok istiyorum herkesin gönlündekine kavuşmasını.
ama öncelikle hayırlısını dilemek gerekli.
bende öptüm.sağolasın: )

scorpimmm cnm arkadaşım çok geçmiş olsun.sen böyle güçlü olup Allaha dayandıktan sonra yüzünü en kısa zamanda güldürecektir inş rabbim cnm maşaAllah sana :nazar:

yehan cnm çok geçmiş olsun bak direk solda hissediyorum dedin ya aklım onda kaldı,kız solda erkek sağda olur derleer ama kişiye göre değişir tabi.bende baştan beri sağda hissediyorum. bbirkaç hafta sonra yazarız inş. :KK66:

ablacımmmm özledim seni :KK16:

rean cnm iyi olduğunuza çok sevindimmmmm :KK54:

kızlar ev eşyalarım yavaş yavaş gidiyo. çok yoruldum dünden beri:KK50: bu ara giremeyebilirim fazla.öptüm hepinizi :KK16:

scorpiii seninki kımyasal inş..bnm içim öle dio..dış gebelık olsa şiddetli sancı cekerdın belın çok ağrırdı..yok demi öle agrıların senin..kimyasal gecırenler cok cbk hamiş kalıoo önumuzdekı ay gelır bebeişşşşşşşşşş (:-)
aminn bnm tewekkul sahıbı arkadasmmmmm..
:nazar::nazar:

selam habibteler nasilsinizzz...ayyy dolma oydummm 40 tane simdi otrdum dahaa..daha dolduracam icini...buyrun birlikte yiyelimmmm habibtelerimmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

selam habibteler nasilsinizzz...ayyy dolma oydummm 40 tane simdi otrdum dahaa..daha dolduracam icini...buyrun birlikte yiyelimmmm habibtelerimmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

afiyet olsun, oyulan dolma :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:içli köfte mi ben anlamadım ben oyulan dolma bilmiyorum habiptem sen ne yaptın:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

afiyet olsun, oyulan dolma :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:içli köfte mi ben anlamadım ben oyulan dolma bilmiyorum habiptem sen ne yaptın:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

ayyyy yerim senii ben dolma oydummm icini doldurmadim dahaaa...dolma yapacam yaniiii...isiririm seni guldurdun beni habibtemmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın arkadaşlar
Biranda bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
bugün nöbetçiyim,bir hastam var onada üzüldüm kendisine bişe sormadım ama devreden arkadaş söyledi,önceki gün sezeryan olmuş,eşi yanında yok, çocuk benden değil diyomuş ş....
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
canım hemşire misin doktor mu?

İşte bu da son halimiz :21::21::21:

Yehan maşallah kuzucuğun büyümüş:nazar::nazar::nazar:Benim içimden kız geçiyor demiştim ama ultrason resmini görünce erkek diyesim geldi:emir_bebek::emir_bebek:Herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim canım.Bulantında ilaç sayesinde geçmiş maşallah hep böyle devam etsin inşallah:KK16:

kızlar ev eşyalarım yavaş yavaş gidiyo. çok yoruldum dünden beri:KK50: bu ara giremeyebilirim fazla.öptüm hepinizi :KK16:

kolay gelsin cnm evine yerleş içine sinsin yorgunluğun geçecektir.kışın taşınması daha zor ama.allah yardımcın olsun tabi kocacında
biz evimize ekimde taşınmıştık ama nasıl yağmur yağıyordu allahtan sarıyorlar eşyalarıda eşyalar ıslanmamıştı.

Allah kabuletsin niyetini canimm.benimicin buyuk mutluluk arkadaslarima dua etmek.
Sagol tatlim inan ben de bu kadar güclü oldugumu bilmiyordum.şükretmeyi ben abimi kaybedince tam anlaamiyla ogrendim.onu bizdn alirken bana bi ders verdi sanki Rabbim.herzaman sükret tevekkül et.benden daha acisini yasayanlar var.bunu hicc aklimdan cikarmiyorum.ne gelirse Allahtan..

saoalsın cnm..Allah dualarını kabul etsin...başın saolsun..
benim annem derki, kötü şeyler zannederiz ki bizim başımıza gelmez kapı komşumuz başına gelir..her şey herkesin başına gelebilir..yaşam yaşamak böle bir şey..
İnş tez vakitte sağlıklı bir bebişin olur..hepimizin olur..

ayyy canolaaaaaaarr yorgunluktan bittiiiiiiiiimmm:KK50: Gardrop gitti. saolsun bi arkadaşımızın küçük minibüsü vardı, giysilerimizin çoğunu ve tabiki çeyizimi götürdük. Kapitonelerini yıkamıştım, dolabı sildim güzelce yerleştirdim, yarın da mutfağın çoğunu götürcez. ama yeni evimin mutfağı çoooook güzel :KK52:

X