- 3 Ocak 2011
- 6.286
- 16.333
- 39
Hayır biliyordum yumurtlama günümü canım ogünü değerlendirdikovulasyon günü takibi vesaire yaptınız mı, içinde az sayıda olduğu için merak ediyorum nasıl kullanınca en mantıklı olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır biliyordum yumurtlama günümü canım ogünü değerlendirdikovulasyon günü takibi vesaire yaptınız mı, içinde az sayıda olduğu için merak ediyorum nasıl kullanınca en mantıklı olur :)
ovulasyon gununu takiben 3 gun preseed kullandim. hamileyim. jelin faydasi var mi yok mu bilmiyorum cunku oncesinde korunuyorduk zaten.
Bu jeli nerden aldınız sanırım kullandınız sonuç aldınızKullanirsiniz. Benim aldığım 8 liydi hepsi Sıkılmiyor ben de kalanını yumurtlama dışında da kullandım. 1 kutu üç ay gider. Bir de mesela bende kuruluk yok ama yine de tahriş sonrasında azda olsa acı oluyordu onlarda olmadı o yüzden ben artık normal zamanda da kullanırım. Bebek için değilde sadece kayganlastirici olarak kullanınca coook uzun gider çok az yetiyor bebek için daha çok kullanılıyor ama ben yaptıysam herkes yapar. Ovulasyon testi de kullanırsanız çok iyi olur
Selam jel hakkında bilgi verirmisin bana nerden aldınızBu jelle hamile kaldım doğum yaptım sağlıklı bir hamilelik geçirdim kızım 1yaşında
Ben Bursa’dan tanıdık bir eczacıdan almıştım canım zaten kutusunda nasıl kullanılacağı yazıyor ne öğrenmek istiyorsan soru sorabilirsinSelam jel hakkında bilgi verirmisin bana nerden aldınız
Bende kullanmak istiyorum çatlama iğnesi oldum bu ay ana sanırım yine olmadı.ararştırırken yazınızı gördüm.eczaneler de oluyor değil mi bu jelBen Bursa’dan tanıdık bir eczacıdan almıştım canım zaten kutusunda nasıl kullanılacağı yazıyor ne öğrenmek istiyorsan soru sorabilirsin
Her eczanede olur mu bilmiyorum canım olmadı getirttirirsin eczacına sorman gerekBende kullanmak istiyorum çatlama iğnesi oldum bu ay ana sanırım yine olmadı.ararştırırken yazınızı gördüm.eczaneler de oluyor değil mi bu jel
internette resmi satış sayfası var ordan aldım ama sitenin adını hatırlamıyorum şimdiBu jeli nerden aldınız sanırım kullandınız sonuç aldınız
Bise sorcam bu jeli kullandıktan sonra iliski sirasinda bu sivi geliyor mu kokusu var mi .esim den gizli kullansam macunu anlaşılır mı. o içimde bise varken ilişkiye girmez çünkü.yada iliski sonrasi sjksam bi etkisi olur mu
TakipteyimSebepsiz infertilife var.Bu ay prefert kullandım ovulasyon testi ile takip edip. Aynı zamanda çörekotu-bal-tarçın kürü yaptıım ve günde bir bardak testere dişli aslan pençesi çayı içtim.Şimdi beklemedeyim. Sonucu paylaşacağım.
Daha önce denediniz miBen de bu ay yine prefert ile deniyorum.
Daha önce denediniz mi
Insallah Rabbim kucağını hayırla doldursun olumlu sonuç alırsan bizi de bilgilendirir misinEvet denemiştim ama maalesef olmamıştı. Çalışmalar 1 seneyi geçtiği için de doktorum laparoskopik histereskopi istemişti ve sonuçlarım temiz çıkmıştı. Ameliyat sonrası rahmi dinlendirirken sonra bu ay başlayabildik tekrardan. Önümüzdeki 2 ay boyunca gebelik oluşmazsa da aşılama yaptıracağım.
Çok teşekkür ederim, tabi ki mutlaka yazarım. İçinizi ferah tutun etrafımdaki birçok arkadaşım ne problemlerle hamile kaldılar, o sebeple biz zamanı gelmemiş daha diyerek moralimizi yüksek tutalım:)Insallah Rabbim kucağını hayırla doldursun olumlu sonuç alırsan bizi de bilgilendirir misin
Bizim hız sıkıntılı bende denemeyi düşünüyorum
Kesinlikle öyleÇok teşekkür ederim, tabi ki mutlaka yazarım. İçinizi ferah tutun etrafımdaki birçok arkadaşım ne problemlerle hamile kaldılar, o sebeple biz zamanı gelmemiş daha diyerek moralimizi yüksek tutalım:)