- 13 Aralık 2012
- 2.372
- 1.131
evet malesef bir sen bir ben takip ediyoruz topiği. nasılsın canım yolunda mı herşey? ismi hazırmı?yıne gerılere dusmusuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet malesef bir sen bir ben takip ediyoruz topiği. nasılsın canım yolunda mı herşey? ismi hazırmı?yıne gerılere dusmusuz :)
evet malesef bir sen bir ben takip ediyoruz topiği. nasılsın canım yolunda mı herşey? ismi hazırmı?
canım hayırlı olsun tedavin, insallah 40 hafta sonra yavruna kavuşursun:) doktorun yönlendirmedimi seni? ama ben aynı anda almadım, hemşire öyle tarif etmişti, kafanda kaldıysa çekinme ara benceKızlar merhaba
Bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Drum estrofem verdi, ilk 4 gün birer adet, sonraki 4 gün 2 adet.. aynı anda mı alsam ikisini birden? siz nasıl yaptınız
maşallah sübhanallah, adıyla sağlıklı uzun yaşasın insallah valla heyecan normal ama sen 37. haftadan sonraki heyecanı gör:) ondan önceki sabırsızlık aslında heyecan zaman çok yaklaştığında hatta doğumdan 1-2 gün önce başlıyormuşali denız çok sukur ıyıyız acıcık kaldı heyecanlıyız
canım hayırlı olsun tedavin, insallah 40 hafta sonra yavruna kavuşursun:) doktorun yönlendirmedimi seni? ama ben aynı anda almadım, hemşire öyle tarif etmişti, kafanda kaldıysa çekinme ara bence
canım ben 2 kere rahim kalınlığı için gittim, 2. gidişimde zaten transfer tarihi verdi doktorum. en son gittiğimde 8 di 3 gün sonraya transfer tarihi vermişti, herkese göre değişebiliyor. insallah bu sefer yavrun sana sımsıkı tutunurCok tesekkurler canim.. Allah hepimizin dileklerini kabul etsin ins.
Dr la konustum sabah aksam al dedi. Bu arada 8. Gun endometrium kalinligi 4,5mm.. daha once bi kurtaj oldum. Rahim inceligi var. Dr normal dedi ama ben pek emin olamadim. Sizin nasildi?
Cvbin icin cok sagoll tatlim...
Kızlar merhaba
Bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Drum estrofem verdi, ilk 4 gün birer adet, sonraki 4 gün 2 adet.. aynı anda mı alsam ikisini birden? siz nasıl yaptınız
canım hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini de paylaşırsınKızlarrr benide yazınn benideee 26 martta dondurulmuş embriyo transferimi yaptırdım. 1 tane transfer yapıldı. Sonucunu merakla bekliyorum.
canım ben 2 kere rahim kalınlığı için gittim, 2. gidişimde zaten transfer tarihi verdi doktorum. en son gittiğimde 8 di 3 gün sonraya transfer tarihi vermişti, herkese göre değişebiliyor. insallah bu sefer yavrun sana sımsıkı tutunur
insallah canım benim, bazıları bilmişlik gibi yorumlasa da , aynı şeyi yaşayandan daha çok şey tecrübe ediyorsun. ben hep söylüyorum bu forum sayesinde okadar çok şey öğrendimki.G090 güzeller güzeli annenin topiğine bayadır uğramıyorum
Hayırlısıyla bu sefer bebişim tutunursa senden çok şey öğrenicem
kızlar bugün transferimin yıldönümü, geçen sene 8 nisanda transferim olmuştu, gerçi topiğe kimse uğramıyor eskilerden ama ben yine de paylaşmak istedim. çok farklı duygular içindeyim, 1 sene önce bugün yavrum bana sımsıkı tutunmuş gerçi ben 18 nisanda umutsuzca yaptırdığım kan testinde öğrendim kızımın benimle olduğunu, 39 hafta boyunca hep tedirginlikle geçen hamilelikten sonra kızımı doktorun kucağında görünce "ohhh" cektim ama herşeye her sıkıntıya değen bu duyguyu Allah herkese nasip etsin
Arkadaşlar dondurulmuş embriyolar ile anne olma serüvenimize başlarken birbirimize destek olup, listemizi süsleyelim... Rabbim sağlıklı evlatlarla kucağımızı doldursun....
SIRA NİCK YAŞ DENEME MERKEZ DURUM 1 G090 32 2 Centrum Clinic Nihayet mucizem gerçekleşti 2 [Piti88 24 1 Bahçeci Fulya buz meleğinden ayrılmak zorunda kaldı, ama doğal yolla hamile kaldı 3 Elifinie 24 1 Alman hastanesi Maşallah topiğimizin uğuru hamiş:124::124: 4 Gokcebuket 27 3 Koü bebişler gelmek için nazlandı, bir dahaki tedavinde dualarımız seninle 5 Nhaly 30 2 Bahçeci Fulya 1 Haziranda güzel haberi bekliyoruz 6 Sabriya 33 4 Yeşilköy international tüp kardeş yolda:) 7 Unyeliarzu 34 2 Bahceci Fulya Arzu nun arzusu gerçek oldu HAMİİİŞ 8 Bebegimizolsun 20 1 Özel Ege dualarımız birdahaki tedavinde seninle 9 Snemkk 35 2 Bahçeci Fulya oooh ohhhh maşallah bir hamiş daha 10 Nillina 33 2 Bahçeci Umut Hamişler kervanına katıldı 11 Ftm82 ... 2 ... Bebişler nazlanıyor gelmek için dualarımız birdahaki tedavinde seninle 12 Beren660 24 2 Acıbadem Transfer 15 nisanda 13 Bunvp ... ... ... Yeni tedaviyi bekliyor 14 Hazeran 38 3 İstanbul Tüp bebek minikleri ile başladığı yolculuğu malesef devam etmedidualarımız birdahaki tedavinde seninle 15 Tusemim ... 2 ... Tedaviye başladı 16 Mslgnc 31 5 Ankara Tüp Bebek Minik nazlanıyor gelmek için dualarımız birdahaki tedavinde seninle 17 Atlanta ... ... Fatih Uzun zaman sonra bir hamiş haberi daha alabildik nihayet 18 Gunesbebek ... ... ... Yaşasıııın hamile 19 Ygenc ... ... ... 10 Haziranda tedaviye başladı 20 Arjin1977 ... ... ... Maşallah hamiş 21 Clementine79 ... 2 ... 19 Haziranda tedaviye başladı, 6-7 Temmuzda transfer 22 Jasmin40 ... ... ... Tedaviye başlayacak. 23 Serenay34 32 ... Emsey Aylar sonra bir hamiş daha:119: 24 Ahnur ... 4 ... Güzel haberi bekliyoruz 25 Csrmrt ... 2 ... Güzel haberi bekliyoruz 26 Atik 31 2 İstanbul Cerrahi Hast. Tedaviye başlayacak 27 Nfy_9185 ... 1 ... Transfer 30 Eylülde 28 Ozlem248 ... 2 Bahceci Tedaviye başlayacak 29 Sultan33 ... ... ... Transfer 20 Eylülde, güzel haberi bekliyoruz 30 Rose_esmer ... ... ... Maşallah hamiş 31 Cupcakelove ... 2 ... Transfer 6 Aralıkta 32 Atik 31 2 İst Cerrahi 2014 Ocak ta tedaviye başlayacak 33 Elifooooo ... ... Gen-Art 30 Kasımda Tedaviye başlayacak 34 Sushii ... ... ... 26 martta transfer yapıldı güzel haberi bekliyoruz 35 Masal10 ... ... ... 3 nisanda transfer yapılacak dualarımız senınle
çoook teşekkür ederim canım anladım tabi ama mümkün değil çok güzel dileklerde bulunmuşsun insallah benim de sana ve yavruna böyle dileklerde bulunacağım güne az kaldı:) öpüldün teyzecik buarada listeyi senin adını süslemek için değiştireceğim o güzel haberi aldığımdaNe kadar güzel yazmışsın okurken çok etkilendim :85:
Allahım kızına ve tabi ailesine sizlere uzun ömürler versin güzeller güzeli kızın sevdiği insanlarla büyüsün hiç ağlamasın hep mutlu olsun iyi insanlar karşısına çıksın kısacası yüzü hep gülsün
En kısa zamanda şaşıracağın çooooook güzel bi haber alırsın inşallahhh Anladın sen
çoook teşekkür ederim canım anladım tabi ama mümkün değil çok güzel dileklerde bulunmuşsun insallah benim de sana ve yavruna böyle dileklerde bulunacağım güne az kaldı:) öpüldün teyzecik buarada listeyi senin adını süslemek için değiştireceğim o güzel haberi aldığımda