BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Kızlar merhaba
Bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Drum estrofem verdi, ilk 4 gün birer adet, sonraki 4 gün 2 adet.. aynı anda mı alsam ikisini birden? siz nasıl yaptınız

Kızlar merhaba
Bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Drum estrofem verdi, ilk 4 gün birer adet, sonraki 4 gün 2 adet.. aynı anda mı alsam ikisini birden? siz nasıl yaptınız
canım hayırlı olsun tedavin, insallah 40 hafta sonra yavruna kavuşursun:) doktorun yönlendirmedimi seni? ama ben aynı anda almadım, hemşire öyle tarif etmişti, kafanda kaldıysa çekinme ara bence

ali denız çok sukur ıyıyız acıcık kaldı heyecanlıyız
maşallah sübhanallah, adıyla sağlıklı uzun yaşasın insallah:nazar: valla heyecan normal ama sen 37. haftadan sonraki heyecanı gör:) ondan önceki sabırsızlık aslında heyecan zaman çok yaklaştığında hatta doğumdan 1-2 gün önce başlıyormuş

canım hayırlı olsun tedavin, insallah 40 hafta sonra yavruna kavuşursun:) doktorun yönlendirmedimi seni? ama ben aynı anda almadım, hemşire öyle tarif etmişti, kafanda kaldıysa çekinme ara bence

Cok tesekkurler canim.. Allah hepimizin dileklerini kabul etsin ins.
Dr la konustum sabah aksam al dedi. Bu arada 8. Gun endometrium kalinligi 4,5mm.. daha once bi kurtaj oldum. Rahim inceligi var. Dr normal dedi ama ben pek emin olamadim. Sizin nasildi?

Cvbin icin cok sagoll tatlim...

Cok tesekkurler canim.. Allah hepimizin dileklerini kabul etsin ins.
Dr la konustum sabah aksam al dedi. Bu arada 8. Gun endometrium kalinligi 4,5mm.. daha once bi kurtaj oldum. Rahim inceligi var. Dr normal dedi ama ben pek emin olamadim. Sizin nasildi?

Cvbin icin cok sagoll tatlim...
canım ben 2 kere rahim kalınlığı için gittim, 2. gidişimde zaten transfer tarihi verdi doktorum. en son gittiğimde 8 di 3 gün sonraya transfer tarihi vermişti, herkese göre değişebiliyor. insallah bu sefer yavrun sana sımsıkı tutunur

Kızlarrr benide yazınn benideee :KK8: 26 martta dondurulmuş embriyo transferimi yaptırdım. 1 tane transfer yapıldı. Sonucunu merakla bekliyorum. :KK9:

Kızlar merhaba

ben bir süre bir arada aldım. Sonra sabah akşam tok karnına aldım

Kızlarrr benide yazınn benideee :KK8: 26 martta dondurulmuş embriyo transferimi yaptırdım. 1 tane transfer yapıldı. Sonucunu merakla bekliyorum. :KK9:
canım hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini de paylaşırsın:KK49:

Kizlar ben geldim:-) persembe gunu donmus transferim olcak rabbim busefer vercek insallah.

canım cok az kalmıs yavrunla bulusmana. ben transfer gununu ertesı gunu hatırladıkca duygusallasıyorum. meger yavrum bana tutunmus haberım yokmus 10 gun sonra ogrendık test ıle:KK76:

canım ben 2 kere rahim kalınlığı için gittim, 2. gidişimde zaten transfer tarihi verdi doktorum. en son gittiğimde 8 di 3 gün sonraya transfer tarihi vermişti, herkese göre değişebiliyor. insallah bu sefer yavrun sana sımsıkı tutunur

Amin canım, çok teşekkürler..

G090 güzeller güzeli annenin topiğine bayadır uğramıyorum :KK50:
Hayırlısıyla bu sefer bebişim tutunursa senden çok şey öğrenicem :KK16:

G090 güzeller güzeli annenin topiğine bayadır uğramıyorum :KK50:
Hayırlısıyla bu sefer bebişim tutunursa senden çok şey öğrenicem :KK16:
insallah canım benim, bazıları bilmişlik gibi yorumlasa da , aynı şeyi yaşayandan daha çok şey tecrübe ediyorsun. ben hep söylüyorum bu forum sayesinde okadar çok şey öğrendimki.

kızlar bugün transferimin yıldönümü, geçen sene 8 nisanda transferim olmuştu, gerçi topiğe kimse uğramıyor eskilerden ama ben yine de paylaşmak istedim. çok farklı duygular içindeyim, 1 sene önce bugün yavrum bana sımsıkı tutunmuş gerçi ben 18 nisanda umutsuzca yaptırdığım kan testinde öğrendim kızımın benimle olduğunu, 39 hafta boyunca hep tedirginlikle geçen hamilelikten sonra kızımı doktorun kucağında görünce "ohhh" cektim ama herşeye her sıkıntıya değen bu duyguyu Allah herkese nasip etsin

kızlar bugün transferimin yıldönümü, geçen sene 8 nisanda transferim olmuştu, gerçi topiğe kimse uğramıyor eskilerden ama ben yine de paylaşmak istedim. çok farklı duygular içindeyim, 1 sene önce bugün yavrum bana sımsıkı tutunmuş gerçi ben 18 nisanda umutsuzca yaptırdığım kan testinde öğrendim kızımın benimle olduğunu, 39 hafta boyunca hep tedirginlikle geçen hamilelikten sonra kızımı doktorun kucağında görünce "ohhh" cektim ama herşeye her sıkıntıya değen bu duyguyu Allah herkese nasip etsin

Ne kadar güzel yazmışsın okurken çok etkilendim :85:
Allahım kızına ve tabi ailesine sizlere uzun ömürler versin güzeller güzeli kızın sevdiği insanlarla büyüsün hiç ağlamasın hep mutlu olsun iyi insanlar karşısına çıksın kısacası yüzü hep gülsün :KK16:
En kısa zamanda şaşıracağın çooooook güzel bi haber alırsın inşallahhh :emir_bebek: Anladın sen :KK1:

Son düzenleme:
Arkadaşlar dondurulmuş embriyolar ile anne olma serüvenimize başlarken birbirimize destek olup, listemizi süsleyelim... Rabbim sağlıklı evlatlarla kucağımızı doldursun....:emir_bebek:

SIRA NİCK YAŞDENEMEMERKEZDURUM
1G090322Centrum Clinic:nazar: Nihayet mucizem gerçekleşti :KK49::nazar::emir_bebek::KK74::21:
2[Piti88241Bahçeci Fulyabuz meleğinden ayrılmak zorunda kaldı, ama doğal yolla hamile kaldı:KK9::nazar::KK49::emir_bebek::KK76:
3Elifinie24 1Alman hastanesi:nazar:Maşallah:nazar: topiğimizin uğuru hamiş:124::KK49::emir_bebek::124:
4Gokcebuket273Koübebişler gelmek için nazlandı, bir dahaki tedavinde dualarımız seninle:KK43: :nazar:
5Nhaly302Bahçeci Fulya:nazar:1 Haziranda güzel haberi bekliyoruz:nazar:
6Sabriya334Yeşilköy international :KK49::emir_bebek::KK9::nazar:tüp kardeş yolda:):nazar:
7Unyeliarzu342Bahceci Fulya:nazar:Arzu nun arzusu gerçek oldu HAMİİİŞ:nazar::KK49::emir_bebek::21:
8Bebegimizolsun201Özel Egedualarımız birdahaki tedavinde seninle:nazar:
9Snemkk352Bahçeci Fulya:nazar:oooh ohhhh maşallah bir hamiş daha:nazar::KK49::emir_bebek::21:
10Nillina332Bahçeci Umut:nazar:Hamişler kervanına katıldı:nazar::emir_bebek::KK49::KK9:
11Ftm82...2...Bebişler nazlanıyor gelmek için:KK43: dualarımız birdahaki tedavinde seninle:KK43::nazar:
12Beren660242AcıbademTransfer 15 nisanda:nazar:
13Bunvp.........Yeni tedaviyi bekliyor:nazar:
14Hazeran383İstanbul Tüp bebek minikleri ile başladığı yolculuğu malesef devam etmedi:KK43:dualarımız birdahaki tedavinde seninle:KK43::nazar:
15Tusemim...2...Tedaviye başladı :nazar:
16Mslgnc315Ankara Tüp BebekMinik nazlanıyor gelmek için:KK43: dualarımız birdahaki tedavinde seninle:KK43::nazar:
17Atlanta......Fatih:nazar:Uzun zaman sonra bir hamiş haberi daha alabildik nihayet:nazar::emir_bebek::KK49::KK9:
18Gunesbebek.........:nazar: Yaşasıııın hamile:KK49::emir_bebek::21::KK36:
19Ygenc.........:nazar:10 Haziranda tedaviye başladı:nazar:
20Arjin1977.........:nazar:Maşallah hamiş :nazar::emir_bebek::KK49::KK9:
21Clementine79...2...:nazar:19 Haziranda tedaviye başladı, 6-7 Temmuzda transfer :nazar:
22Jasmin40.........:nazar:Tedaviye başlayacak.
23Serenay3432...Emsey:nazar:Aylar sonra bir hamiş daha:nazar::emir_bebek::119::KK49:
24Ahnur...4...:nazar:Güzel haberi bekliyoruz:nazar:
25Csrmrt...2...:nazar:Güzel haberi bekliyoruz:nazar:
26Atik312İstanbul Cerrahi Hast.:nazar:Tedaviye başlayacak:nazar:
27Nfy_9185...1...:nazar:Transfer 30 Eylülde:nazar:
28Ozlem248...2Bahceci:nazar:Tedaviye başlayacak:nazar:
29Sultan33.........:nazar:Transfer 20 Eylülde, güzel haberi bekliyoruz :nazar:
30Rose_esmer.........:nazar:Maşallah hamiş :nazar::emir_bebek::KK49::KK9:
31Cupcakelove...2...:nazar:Transfer 6 Aralıkta:nazar:
32Atik312İst Cerrahi:nazar:2014 Ocak ta tedaviye başlayacak:nazar:
33Elifooooo......Gen-Art:nazar:30 Kasımda Tedaviye başlayacak:nazar:
34Sushii.........:nazar:26 martta transfer yapıldı güzel haberi bekliyoruz:nazar:
35Masal10.........:nazar:3 nisanda transfer yapılacak dualarımız senınle:nazar:

Benim adım varmış burda şimdi farkettim :KK1:
Durum kısmına "hamile" yazılır inşallahhhhh:KK16:

Ne kadar güzel yazmışsın okurken çok etkilendim :85:
Allahım kızına ve tabi ailesine sizlere uzun ömürler versin güzeller güzeli kızın sevdiği insanlarla büyüsün hiç ağlamasın hep mutlu olsun iyi insanlar karşısına çıksın kısacası yüzü hep gülsün :KK16:
En kısa zamanda şaşıracağın çooooook güzel bi haber alırsın inşallahhh :emir_bebek: Anladın sen :KK1:
çoook teşekkür ederim canım anladım tabi ama mümkün değil:KK3: çok güzel dileklerde bulunmuşsun insallah benim de sana ve yavruna böyle dileklerde bulunacağım güne az kaldı:) öpüldün teyzecik:KK54: buarada listeyi senin adını süslemek için değiştireceğim o güzel haberi aldığımda:KK9:

çoook teşekkür ederim canım anladım tabi ama mümkün değil:KK3: çok güzel dileklerde bulunmuşsun insallah benim de sana ve yavruna böyle dileklerde bulunacağım güne az kaldı:) öpüldün teyzecik:KK54: buarada listeyi senin adını süslemek için değiştireceğim o güzel haberi aldığımda:KK9:

Teyzsi onu kocaman öper :KK54:
O gün biran önce gelse keşke :KK52::KK52:

X