RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Erkekler duygularini belli eetmeselerde galiba bizden yogun yasiyorlar
bu aksam hem esi.e hemde sana ii gelir ve yarina yeni umutlarla bbaslarsin ins
nefes aldığımız sürece umut vardır tatlımm..evet erkekler bizden daha zor atlatıyo aslındaa..ama lafa gelince olsunnn,hayırlısı olsunn,iyine yaparız napalım, falan diyolar da içlerinde fırtına kopuyo tabii

ağla canım ağla bazen ağlayabilmek bile bir lükstür

İyi akşamlar kızlar forum takipten scorpi nin mesajına denk geldim geçmiş olsun demeye geldim. Scorpi dilerim çabucak toparlanır yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Sıkma canını lütfen

Ve ablacım sayfalar arasında gezinirken tesadüfen hamilelik cetvelini gördüm dönüp dönüp bakıyorum abla hamile miymiş ya diyorum ben bunu nasıl kaçırdım Çok sevindim ya kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah sana ve bebeğine hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin rabbim

Ve beni tanıyan tanımayan herkese selam olsun. Hamile arkadaşlarım kendinize çok iyi bakın maşallah hepinize Bebek bekleyen arkadaşlarım rabbim yüzünüzü hayırlısıyla en kısa zamanda güldürsün inşallah

Özlemmmmmm senin haberini bekliyorum o zaman da gelicem buraya

selam kızlar hepinize iyi akşamlar
yaklaşık on gündür çok yoğundum onun için giremedim, ama artık hergün girebilirim inşallah

FirRcigim cnm insAllah hamileyimdir cnm o kadar istiyorum ki bunu su an ezan okuyor ve ben buradaki tum dostlar
in hamile kalmasini saglikli hayirli evlatlar dunyaya getirmesini diliyorum
canim ben motive olayim diye yaptim cetveli insAllah gercek olur ve kaldir
mak zorunda kalmam

Allah razi olsun cnm

merhaba bayanlar. hepinize güzel bir hafta diliyorum. yoğun bir hafta sonunun ardından bugün günlük yaşantıma döndüm çok şükür. rainbow sen olmayınca buralar çok ıssız.

günaydın kızlar nasılsınız ? ablacım nasılsın sımdı okudum enısten rahatszmıs gecmısler olsun Allah yardımcısı olsun.. bu arada ben durumumdan bahsedıyım persembe gıtmıstım 19 mm olmustu yumoslar dr ıgne vurmadı bu ay böyle olsun dedı.gun aşırı olsun dedı bakalım tutturckmıyız.yalnız benım anlamadgm catladgnda sancı fln hıssetmıyorum.

merhaba bayanlar. hepinize güzel bir hafta diliyorum. yoğun bir hafta sonunun ardından bugün günlük yaşantıma döndüm çok şükür. rainbow sen olmayınca buralar çok ıssız.
Merhaba cnm

Evet issiz bu ara uzuluyorum ama
bu arada hamış cetvelım nasıl olmus ugur getrsn dıye yaptımm..
MaasAllah cok guzel oldu cok yakisti gercek olsun inss

Aaa öyle mi bilmiyodum ablacım. İnşallah gerçek olur o zaman ben peşin peşin sevinmiş olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…