- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.241
nefes aldığımız sürece umut vardır tatlımm..evet erkekler bizden daha zor atlatıyo aslındaa..ama lafa gelince olsunnn,hayırlısı olsunn,iyine yaparız napalım, falan diyolar da içlerinde fırtına kopuyo tabiiErkekler duygularini belli eetmeselerde galiba bizden yogun yasiyorlar
bu aksam hem esi.e hemde sana ii gelir ve yarina yeni umutlarla bbaslarsin ins
SAolun canlarim
nefes aldığımız sürece umut vardır tatlımm..evet erkekler bizden daha zor atlatıyo aslındaa..ama lafa gelince olsunnn,hayırlısı olsunn,iyine yaparız napalım, falan diyolar da içlerinde fırtına kopuyo tabii
ağla canım ağla bazen ağlayabilmek bile bir lükstür
selam kızlarhepinize iyi akşamlar
yaklaşık on gündür çok yoğundum onun için giremedim, ama artık hergün girebilirim inşallah
ben 100 daha alayım.9]Suveyda ablasi
1001 Ayetel kursi
rainbow 200
Nehar 101
Suveyda 100
Kalan 600
Enistem rahatsizlandi sureyyapasaya getirdik zaturreydo
i malesef duzelmedi kotu bisey olmasi.dan endise edoyoruz.arabada bbekliyorum ins.ii ha erler gelir
Enistem rahatsizlandi sureyyapasaya getirdik zaturreydo
i malesef duzelmedi kotu bisey olmasi.dan endise edoyoruz.arabada bbekliyorum ins.ii ha erler gelir
Merhaba cnmmerhaba bayanlar. hepinize güzel bir hafta diliyorum. yoğun bir hafta sonunun ardından bugün günlük yaşantıma döndüm çok şükür. rainbow sen olmayınca buralar çok ıssız.
MaasAllah cok guzel oldu cok yakisti gercek olsun inssbu arada hamış cetvelım nasıl olmus ugur getrsn dıye yaptımm..
FirRcigim cnm insAllah hamileyimdir cnm o kadar istiyorum ki bunu su an ezan okuyor ve ben buradaki tum dostlar
in hamile kalmasini saglikli hayirli evlatlar dunyaya getirmesini diliyorum
canim ben motive olayim diye yaptim cetveli insAllah gercek olur ve kaldir
mak zorunda kalmam
Allah razi olsun cnm