- 20 Kasım 2020
- 195
- 268
- 39
tesekkur ediyorum sanirim preseed gibi o da. sperme zarar vermeyen ve rahme girisini kolaylastiran kayganlastiriciMerhaba, hayırlı olsun yavrunuz.
prefert nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ediyorum sanirim preseed gibi o da. sperme zarar vermeyen ve rahme girisini kolaylastiran kayganlastiriciMerhaba, hayırlı olsun yavrunuz.
prefert nedir?
biz ikinci ay hamile kaldik ama ben oncesinde myom ameliyati olmustum belki onun da bir etkisi olmustur. cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin, ben de hep anne olmak isteyen herkesin anne olmasi icin dua ediyorum. Insallah olumlu olur sizin de.Merhaba ne zamandır denıyordunuz jelle hemen hamıle kalmanıza cok sevındım saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallah bebısınıizi Bu ay biz de bu jelle denedik yumurtalama gunumu doktor söyledi ona gore degerlendırdık ınsallah bizim de olumlu sonuc olur
Rica ederım. Amin insallah Bazen de bırseyler vesile oluyor buna ınanıyorum elımden gelenı yapıyorum bu sebepten.biz ikinci ay hamile kaldik ama ben oncesinde myom ameliyati olmustum belki onun da bir etkisi olmustur. cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin, ben de hep anne olmak isteyen herkesin anne olmasi icin dua ediyorum. Insallah olumlu olur sizin de.
Rabbim yardimciniz olsunMerhaba hanımlar geçen ay prefert kullandım ve sonucu yazacagimi söylemiştim
Ilk deneme olumsuz sonuçlandı ama denemeye devam edeceğim insallah
Hepimizin cümle isteyipde ulasamayanlara Rabbim hazinesinden bagislasinRabbim yardimciniz olsun
Kein,ikle. Rabbim herşeyi yaratma gücüne sahiptir. Bol bol dua edelim inşallahHepimizin cümle isteyipde ulasamayanlara Rabbim hazinesinden bagislasin
Sonuçta onun yaratmak.icin maddeye ihtiyacı yok
Gerçekten safran yagi ise yarıyormu hemen safranboludan bulup almalısınız sence yumurta rezervinin desteği oluyormuinternette şifa m----t diye bi yer var orda 10 tl satılıyo %100 safran yağı diyor,biliyorsunuzdur safraan pahalı bi baharat yağını çıkarıp elde etmek dahada zor olsa gerek bir çok faydası olduğunu biliyodum ama hamileliği kolaylaştırdığını bilmiyodum,ılık suya 3-4 damla damlatarak içiliyormuş,başka kullanım şekilleri varmı bilmiyorum
Meehaba bende amerikadayım hamile kaldınız mı acabaMerhaba aranıza yeni katıldım daha doğrusu uzun bir süredir takip ediyorum bu forumu bana çok faydası oldu. Ben bir senelik evliyim Amerika’da yaşıyorum eşimin ileri hızlı spermi 0 ve ben ilk bu ay preseed kullandım ovulasyon dönemim bitti iki gün oluyor ve o dönemde sürekli kullandım preseedi ama iki gündür bende aşırı kaşıntı var temizliğe dikkat ediyorum ama sanırım preseed bana mantar yaptı . Bu durumda hem mantar olup hemde preseed le hamile kalan oldumu ?merak ediyorum. Yada duydunuzmu .?