- 12 Eylül 2012
- 996
- 1
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.181
Çok sevindim canım, inşallah sağlıkla babişlerini kucağına alırsınKolay değil iki tane birden taşımak, canından can vermek tabii...
Her ay bir şey çıkıyor, kıymetli günleri değerlendiremiyoruz canım
İnşallah en kısa zamanda olur. Çok öptüm, iyi bak kendine ve bebişlerine
selam habibteler nasilsinizzz...ayyy dolma oydummm 40 tane simdi otrdum dahaa..daha dolduracam icini...buyrun birlikte yiyelimmmm habibtelerimmm
afiyet olsun, oyulan dolma :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:içli köfte mi ben anlamadım ben oyulan dolma bilmiyorum habiptem sen ne yaptın
Sağol canım, böle görüntüleri görürsün sende fazla bişe yok
Keşke tahminde bulunsa birileri ultrason görüntüsünden. Çok merak ediyorum cinsiyetiniiiiiiii :18::18::18::18:
canım hemşire misin doktor mu?günaydın arkadaşlar
Biranda bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
bugün nöbetçiyim,bir hastam var onada üzüldüm kendisine bişe sormadım ama devreden arkadaş söyledi,önceki gün sezeryan olmuş,eşi yanında yok, çocuk benden değil diyomuş ş....
Yehan maşallah kuzucuğun büyümüş
kızlar ev eşyalarım yavaş yavaş gidiyo. çok yoruldum dünden beribu ara giremeyebilirim fazla.öptüm hepinizi
Allah kabuletsin niyetini canimm.benimicin buyuk mutluluk arkadaslarima dua etmek.
Sagol tatlim inan ben de bu kadar güclü oldugumu bilmiyordum.şükretmeyi ben abimi kaybedince tam anlaamiyla ogrendim.onu bizdn alirken bana bi ders verdi sanki Rabbim.herzaman sükret tevekkül et.benden daha acisini yasayanlar var.bunu hicc aklimdan cikarmiyorum.ne gelirse Allahtan..