- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.221
S orpicim senin bu guclu haline hayran olmamak elde degil
maasAllah sana.Rabbim mukafatini tez vakiitte versin ins.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S orpicim senin bu guclu haline hayran olmamak elde degil
canım ben ne turbu ne de bozayı yapamam:-(((scorpi canım hayırlısı olsun.çok metanetlisin maş.mevlam bu sabrının karşılığını tez zamanda verir inş. sağlıkla sağlıcakla gelecek bebişlerine kavuşursun tez zamanda.Pembe akıntının gelmesi güzel.inş. kimyasal ve kendiliğinden değerin sıfırlanacak.bugün için tekrarlayacaktın testi ne yaptın?
Elif canım geçmiş olsun.ben daha tam düzelemedim ama geçen günlere nazaran daha iyiyim.Dikkat et kendine grip olacak gibiyim demişsin inanki bu tam 11 günüm tam anlamıyla gribe yakalanalı.
öksürüğün için sana şeyi tavsiye edebilirim sanırım benimkini o azalttı.3 gündür yapıyorum rahatlattı sanırım.Kara turpun üstünden kapak kes alt kısmını oy.içine bal doldur o kestiğin kapağı bal koyduğun turpun üstüne kapat dışarda soğukta beklet.sabah aç karnına 1-2 yemek kaşığı o baldan ye.Bİrde seviyorsan bozada kesiyormuş onu fazla yapamadım ama turpu yapıyorum hala
canım ben ne turbu ne de bozayı yapamam:-(((
ikisi de midemi alt üst eder.sen maşalllaaahhhh iyi dayanmışsın o turba.onun iyi geldiğini biliyorum bronşit olan bir arkadasımda yapmıştı çok faydasını gördüydü....
Enistem rahatsizlandi sureyyapasaya getirdik zaturreydo
i malesef duzelmedi kotu bisey olmasi.dan endise edoyoruz.arabada bbekliyorum ins.ii ha erler gelir
i malesef duzelmedi kotu bisey olmasi.dan endise edoyoruz.arabada bbekliyorum ins.ii ha erler gelir
scorpi canım hayırlısı olsun.çok metanetlisin maş.mevlam bu sabrının karşılığını tez zamanda verir inş. sağlıkla sağlıcakla gelecek bebişlerine kavuşursun tez zamanda.Pembe akıntının gelmesi güzel.inş. kimyasal ve kendiliğinden değerin sıfırlanacak.bugün için tekrarlayacaktın testi ne yaptın?
Elif canım geçmiş olsun.ben daha tam düzelemedim ama geçen günlere nazaran daha iyiyim.Dikkat et kendine grip olacak gibiyim demişsin inanki bu tam 11 günüm tam anlamıyla gribe yakalanalı.
öksürüğün için sana şeyi tavsiye edebilirim sanırım benimkini o azalttı.3 gündür yapıyorum rahatlattı sanırım.Kara turpun üstünden kapak kes alt kısmını oy.içine bal doldur o kestiğin kapağı bal koyduğun turpun üstüne kapat dışarda soğukta beklet.sabah aç karnına 1-2 yemek kaşığı o baldan ye.Bİrde seviyorsan bozada kesiyormuş onu fazla yapamadım ama turpu yapıyorum hala
scorpi geldi mi msjımm ?? cok uxzun yazdım inşAllah gelmiştir bende görünmüyoda gönderildi die
Scorpim kiyamam sanaa ben esin nerede cnm
Rainbow ablacim geçmiş olsun.Allah acil sifalar versin.Enistem rahatsizlandi sureyyapasaya getirdik zaturreydo
tatlım önceden verilmiş sözü vardı arkadaşlarına..o da biraz kafasını dağıtsın..çok içine attı..biraz ferahlasın..dün de ben kınadayken o tekbaşına maltepe sahilinde falan dolanmış..iyi geldi ihtiyacım vardı buna dedi..o bana çaktırmıyo ben ona ama ikimizde içten içe burukluk var tabi..ama çok şükür bu günümüze canım yaaa..
Bu da geçer Ya ''HU'' çok sevdiğim bir sözdür..çok ta kullanırım..böyle zamanlarda beni rahatlatıyor