RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

S orpicim senin bu guclu haline hayran olmamak elde degil
maasAllah sana.Rabbim mukafatini tez vakiitte versin ins.

ah kuzum kendimi yerden yere atsam da sonuç değişmeyecek ki..off dersem sonrasında başıma ne gelecek Allah korusun..içimde fırtınalar kopmuyor değil ama o fırrtınalardan kurtulmak yine benim elimde..inşallah bu günler de geçicek..daha güzel şeyler paylaşıcaz bitanem..sağol..iyiki varsın..seni gerçekten çok sev,iyorummm:KK16::KK16::KK16:

scorpi canım hayırlısı olsun.çok metanetlisin maş.mevlam bu sabrının karşılığını tez zamanda verir inş. sağlıkla sağlıcakla gelecek bebişlerine kavuşursun tez zamanda.Pembe akıntının gelmesi güzel.inş. kimyasal ve kendiliğinden değerin sıfırlanacak.bugün için tekrarlayacaktın testi ne yaptın?

Elif canım geçmiş olsun.ben daha tam düzelemedim ama geçen günlere nazaran daha iyiyim.Dikkat et kendine grip olacak gibiyim demişsin inanki bu tam 11 günüm tam anlamıyla gribe yakalanalı.
öksürüğün için sana şeyi tavsiye edebilirim sanırım benimkini o azalttı.3 gündür yapıyorum rahatlattı sanırım.Kara turpun üstünden kapak kes alt kısmını oy.içine bal doldur o kestiğin kapağı bal koyduğun turpun üstüne kapat dışarda soğukta beklet.sabah aç karnına 1-2 yemek kaşığı o baldan ye.Bİrde seviyorsan bozada kesiyormuş onu fazla yapamadım ama turpu yapıyorum hala

scorpi geldi mi msjımm ?? cok uxzun yazdım inşAllah gelmiştir bende görünmüyoda gönderildi die

scorpi canım hayırlısı olsun.çok metanetlisin maş.mevlam bu sabrının karşılığını tez zamanda verir inş. sağlıkla sağlıcakla gelecek bebişlerine kavuşursun tez zamanda.Pembe akıntının gelmesi güzel.inş. kimyasal ve kendiliğinden değerin sıfırlanacak.bugün için tekrarlayacaktın testi ne yaptın?

Elif canım geçmiş olsun.ben daha tam düzelemedim ama geçen günlere nazaran daha iyiyim.Dikkat et kendine grip olacak gibiyim demişsin inanki bu tam 11 günüm tam anlamıyla gribe yakalanalı.
öksürüğün için sana şeyi tavsiye edebilirim sanırım benimkini o azalttı.3 gündür yapıyorum rahatlattı sanırım.Kara turpun üstünden kapak kes alt kısmını oy.içine bal doldur o kestiğin kapağı bal koyduğun turpun üstüne kapat dışarda soğukta beklet.sabah aç karnına 1-2 yemek kaşığı o baldan ye.Bİrde seviyorsan bozada kesiyormuş onu fazla yapamadım ama turpu yapıyorum hala
canım ben ne turbu ne de bozayı yapamam:-(((

ikisi de midemi alt üst eder.sen maşalllaaahhhh iyi dayanmışsın o turba.onun iyi geldiğini biliyorum bronşit olan bir arkadasımda yapmıştı çok faydasını gördüydü....

Enistem rahatsizlandi sureyyapasaya getirdik zaturreydo
i malesef duzelmedi kotu bisey olmasi.dan endise edoyoruz.arabada bbekliyorum ins.ii ha erler gelir

canım ben ne turbu ne de bozayı yapamam:-(((

ikisi de midemi alt üst eder.sen maşalllaaahhhh iyi dayanmışsın o turba.onun iyi geldiğini biliyorum bronşit olan bir arkadasımda yapmıştı çok faydasını gördüydü....

yaa öksürük birde o boşluk ağrısı beni mahfetti.Öksüreceğim öksüremiyorum boşluğumun ağrısına ağlıyorum resmen.bu sefer öksürük birikince gıcık yapıyor hem gözümden yaş geliyor.bir elim boşluğumda bir elim ağzımda mecbur yaptım denedim.Sabahları kapatıyom burnumu içiyom 2 yemek kaşığı arkasından hemen tuzlu bişeyler.Birde benim tatlı ile aram hiçiyi değil:KK19::KK19::KK19:

Enistem rahatsizlandi sureyyapasaya getirdik zaturreydo
i malesef duzelmedi kotu bisey olmasi.dan endise edoyoruz.arabada bbekliyorum ins.ii ha erler gelir

canım allah yardımcınız olsun .inş. iyi haberler gelir. mevlam şifasını versin inş. dualarımız onunla

sağol tatlım.aminn inşallah Rabbim kimseye hayalkırıklığı yaşatmasın...az önce tam kanamam başladı..şimdi evde yalnızım son 1 haftanın patlamasını yaşıyorum tekbaşıma.:KK14:.şimdi içime attıklarımı boşaltayım ki kimsenın karşısında ağlamayayım..:26:
tatlım kanama başlayınca doktorumla konuştum salı yaptır dedi..değer sıfırlanana kadar yapıcaz sanırım

Scorpim kiyamam sanaa ben esin nerede cnm

tatlım önceden verilmiş sözü vardı arkadaşlarına..o da biraz kafasını dağıtsın..çok içine attı..biraz ferahlasın..dün de ben kınadayken o tekbaşına maltepe sahilinde falan dolanmış..iyi geldi ihtiyacım vardı buna dedi..o bana çaktırmıyo ben ona ama ikimizde içten içe burukluk var tabi..ama çok şükür bu günümüze canım yaaa..
Bu da geçer Ya ''HU'' çok sevdiğim bir sözdür..çok ta kullanırım..böyle zamanlarda beni rahatlatıyor

tatlım önceden verilmiş sözü vardı arkadaşlarına..o da biraz kafasını dağıtsın..çok içine attı..biraz ferahlasın..dün de ben kınadayken o tekbaşına maltepe sahilinde falan dolanmış..iyi geldi ihtiyacım vardı buna dedi..o bana çaktırmıyo ben ona ama ikimizde içten içe burukluk var tabi..ama çok şükür bu günümüze canım yaaa..
Bu da geçer Ya ''HU'' çok sevdiğim bir sözdür..çok ta kullanırım..böyle zamanlarda beni rahatlatıyor

Erkekler duygularini belli eetmeselerde galiba bizden yogun yasiyorlar
bu aksam hem esi.e hemde sana ii gelir ve yarina yeni umutlarla bb:KK16:aslarsin ins

X