RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm beni listenin en altına atıver bu ay bat vermiycem boşuna sıraya girmeyim hiç yazmayabilirsinde .şubatta veririm mart batını

dr da niye iğne vurmadıki çatlaması için .hayırlısı olsun cnm.

ilk ay olduğu için bir bakalım kendiliğinden çatlayacakmı demişti ama çatlamamış işte olsun en azından 2 yumurtam oldu ve gelişti bunada şükür şimdi çatlatma iğnesiyle devam edicez tedaviye.senin içinde hayırlısı olsun valla günü gününe gelmesi ne güzel keşke benimde öyle olsa senin yumoşlarını kıskanıyımda çatlasın benimkiler bari

çatlasınlar cnm hem çatır çatır.benim kasımda 5 yumuşum vardı ama sonuç yine sıfır bebiş.belki benim yumoşlarda çatlamıyordur.bakıcaz artık

canım havalar soğuk olduğu için üşütüyoruz bendede aynı ağrı oluyor Allah korusun iltihaplanma falan aklıma gelen,ayaklarını sıcak tut ben evde üç tane kalın çorap giyiniyorum

çatlasınlar cnm hem çatır çatır.benim kasımda 5 yumuşum vardı ama sonuç yine sıfır bebiş.belki benim yumoşlarda çatlamıyordur.bakıcaz artık

çatlasınlar tabi :):) 5 yumoş maaşşallah çok iyimiş ya ama çatlamasalar adet olmazsın ki :S acaba zamandanmı kaynaklı dicem ama 5inden birisine denk gelirdi herhalde mutlaka doktor takibinde olmak lazım başka türlü tutturamıcaz anlaşılan offff adet olmazsam doğum kontrol hapı kullancam ya en az 2 ay ileri atıcam

Tatlım scorpiciim lütfen üzülmeee...şimdi senin anlattıklarını okuyunca sanırım ben Temmuz ayında aynı şeyi yaşadım... Hapı bırakalı iki ay olmuştu ama bebek istemiyorduk. Doktora muyene gitmiştim yumurtan çatlamış dedi. O ara da ilişki olmuştu. Normalde benim adetlerim çok düzenlidir 27-28 günde bir olurum, haptan önce de sonra da. 5-6 gün gecikti adetim, göğüslerim acayip bir şişmişti adet belirtilerinden daha farklıydı vücudum bir tuhaftı ama ben o zamanlar bebek düşünmediğim için hiç aklıma bile gelmedi hamilelik olabileceği. Sonra çok yoğun bir kanama geçirdim ve normalden uzun sürdü kanamam...belki ben de kimyasal gebelik yaşadım ama o zaman aklımın ucundan bile geçmedi. Açıkçası ben bir çok şeyi burada sizinle öğrendim. Allah en kısa zamanda bize sağlıklı bebişler göndersin canım Umarım senin durumun olumlu sonuçlanır. Moralimizi yüksek tutalım.

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:550
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50

Kalan: 1247

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

scorpion ve iskorpit okuduğunuz dualar için çok saolun kızlar...
scorpion senin bu güçlü haline bayıldım ne güzel tevekkül sahibi insan olmak...Allah ne yaparsa güzel yapar herşeyde vardır bir hayır...böle düşünüp böle yaşamak kadar güzel bişey yok..
Allah herkesin gönlüne göre versin...

Lex tatlimm cok tesekkur ederim.üzülmuyorum tatlim şükrediyorum sadec erken den farkettigim icin.inan arastirmakve bilincli olmak cok onemliymis.doktora giderken duyacaklarima hazirdim.hic sasirmadim.sadec aksam annemaglayinca fena olldum.agladim bende.
Tatlim sende kimyasal yasamissin kesinn.iste dıs gebelikle basta ayni seyirde gidiyo o yuzden takipte olucam bu ara.kimyasal olsun diye dua ediyorum simdi.Allah beterinden korusun cumlemizi

Reanncım nasılsın? Sen ikizlere hamileydin değil mi canım?Nasıl gidiyor?

iyi değildim baya bi zaman ama artık iyiyim çok şükür.
ikizler evet canım.sanki az biraz zorlayıcı ama onların orda sağlıklı olduklarını biliyorum ya.herşeye değer: )
sen nasılsın?senin nasıl gidiyor?göbüş neden hala boş?
hemen doldur onu, hemen: )

Amin canım benim. Bir an önce kavuşalım bebiklerimize.Bence dış gebelik değildir tatlım, ferah tut içini

İyiyim tatlim sennn?aksama arkadasimin kınasi var ona hazirlanicam birazdann

Canım ben çok yoğunum bu aralar...felaket sıkıştım yetiştirmeye çalışıyorum elimdeki çalışmaları. Biz geçen ayı da boş geçtik, eşim hastalandı. 3. aydır yumurtlama tarihlerini değerlendiremiyoruz doğru düzgün hep bir şey çıkıyor. Zamanı gelince olacak herhelde diyip üzmemeye çalışıyorum kendimi.İnsan isteyince hemen olsun diyor,ne kadar sabırsız olabiliyoruz.

Allah kabuletsin niyetini canimm.benimicin buyuk mutluluk arkadaslarima dua etmek.
Sagol tatlim inan ben de bu kadar güclü oldugumu bilmiyordum.şükretmeyi ben abimi kaybedince tam anlaamiyla ogrendim.onu bizdn alirken bana bi ders verdi sanki Rabbim.herzaman sükret tevekkül et.benden daha acisini yasayanlar var.bunu hicc aklimdan cikarmiyorum.ne gelirse Allahtan..

Çok sevindim canım, inşallah sağlıkla babişlerini kucağına alırsın Kolay değil iki tane birden taşımak, canından can vermek tabii...
Her ay bir şey çıkıyor, kıymetli günleri değerlendiremiyoruz canım
İnşallah en kısa zamanda olur. Çok öptüm, iyi bak kendine ve bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…