bu sevincin tarifi yok okadar sevindimki bilemezsin gozunuz aydin canım . Allah saglıkla kucagınada versin insallah.
ayy kuzuummm ne güzell çok gözün aydınnn darısı bütün isteyenlere çok uğraştın hakettinn Allah yardımcın olsun...
canım bende başka bi arkadaşımızın kötü haberi zannettim eyvah diyecektim baktım nevro yazıyo inanamadım çok çok çok sevindim senin adınasen gerçekten bunu uzun zamandır hakediyordun tabi zamanını allah biliyodu.binlerce kez şükürler olsun rabbim.
sen hep olumluydun hep sabırlıydın en pozitif düşünenimiz sendin rabbim senide sonunda mükafatlandırdı çok şükür.güzel allahım sağlıcakla sonunuda göstersin kucağınada almayı nasip etsin İNŞALLAH HAMİŞLİĞİNDE DOĞUMUNDA Bİ ANDA OLUR HİÇ ANLAMADAN BEBEĞİNİ VEYA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN SAĞ SAĞLİM AMA EMİNİM SEN HAMİŞLİĞİDE DOYA DOYA AĞRISIYLA SIZISIYLA YAŞAMAK İSTERSİN.BENDE HEP ÖLEYDİM YETERKİ BEBEĞİM GELSİN SANCIYADA AĞRIYADA RAZIYIM DİYODUM AYY ÇOK SEVİNDİM CANIMM YAAA TEKRAR TEKRAR SENİ VE EŞİNİ TEBRİK EDİYORUM İNŞALLAH SONUNA KADAR VARIRSIN
sizi tanımıyorum ama adeta uzun yıllardır dostmuşuz gibi
bu mutluluğunuza öyle çok sevindim ki..
allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
allah tüm bebek isteyenlere versin inşallah..
cok sevındım saglıkla kucagına alırsın ınsallah allah banada nasıp etsın dua edın:sm_cool:
Canım çok iyiyim çok şükür. Mesajları okuyor , cevaplandırıyorum. Sen nasılsın bitanem? a.s.
Süüüüperrr Alllah tamamına erdirsin.çok ama çok sevindim.Günün en mutlu haberlerinden biri.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere :Saruboceq:
canım benım cok ama cooookkkk sevındım bıtanem sen bu duyguyu yasamayı coktan haketmiştin Allahım sag salım kucagına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bütün anne aday adaylarının olsun
canım benim hayırlı uğurlu olur inşallah. kollarına aldığın günleri de görürüsün inşallah.a.s.
nevrosykcim inanamıyorum:)) o kadar mutlu oldum ki inan sevincten gozlerim yasardı.. sen her zaman bizlere cok destek oldun..hep umudumuz oldun..cok sagol arkadasım..Rabbim bebek ya da bebeklerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah..
cookkk opuyorum..hihoyyyt
canım nasıl sevindim nasıl heycanlandım tedavim süresince ondan önceki dönemde senin ve bütün arkadaşların desteklerini asla unutamam ben sana senin bana verdiğin kadar destek veremedim belki ama inan kendi hamileliğime sevindiğim kadar çok sevindim allahım umarım sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirmeni nasip eder.ama inan asıl heycan bundan sonra başlıyo anne olmak böyle bişey demek ki diyosun daha doğmadan hayatındaki herşeyin önüne geçiyo hele ki onun hareketlerini hissetmeye başlayınca bambaşka bi hal alıyo hamileliğin her geçen gün daha çok bağlanıyosun umarım allahım bütün bu heycanları sonuna kadar yaşamayı nasip eder allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin canım tekrar seni ve eşini tebrik ediyorum kendine çok dikkat et yorulmak yasak bundan sonra sana mümkün olduğunca dinlen yat allahım herşeyin en iyisini en hayırlısını versin sana :Saruboceq:
Canım ya inanamadımmmmmmm
Ağlattın beni akşam akşam ama sevinç gözyaşları
Allahım hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.
cerenimiz geliyor :)))))
Çok sabrettin ve karşılığını aldın.İnşallah bu yolda bekleyen herkes böyle müjdeli haberlerle gelir.
Çok öpüyorum seni,aman iyi bak kendine.
Canım çok sevindim güzel haberine. Yaradanım inşallah bu mutlulukları bize de yaşatacak. İçimde umut oluyor her yeni hamile haberi. Canım sen öyle iyi niyetli ve candan bir arkadaşsın ki herzaman etrafında sevgi yumağı kendiliğinden oluşuverir. Rabbim hayırlı bir hamilelik ve doğum da verir inşallah. Dualarında bizi de unutma...
iiyim canım sonuçları bekliyorum merakla sonrasında hooop dr. hihoyyyt
çok güzel bi duygu ya bebişin olucakk seni yeni tanımama rağmen çok heyecanlandım çok mutlu oldum inann a.s. a.s. a.s. :dance: :dance: :dance: :hooray:
Evettttt. :dance: :dance: :dance: Rabbime şükürler olsun ki mesajların hepsini okuyup , cevaplandırdım. :lepi: :lepi: :lepi: Kimsenin mesajını unutmadım. Dikkat ettim. Ama eğer bir yanlışlık yapıp atladığım olmuşsa kusuruma bakmasın lütfen. a.s.Hepinizi kocaman öpüyorumm. Şeniz Şeniz Şeniz Güzel dilekleriniz için binlerce teşekkür ediyorum. :1hug: :1hug: :1hug: Allahın sizleri de istediğiniz şeylerle tez zamanda ödüllendirmesini diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İyiki varsınız. :asigim: :asigim: :asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ayy canım ben de çok merak ediyorum. Ama sabırla beklemek zorundayız. İş hamile kalmakla bitmiyormuş. Artık gün sayıcaz. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Aminn canım inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen de artık hamişş kal inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Nasıl oluyormuş bir gör bakalım. :1rolleyes: Şeniz
Canım 2 aralık çıktı baktım da. Kasım daha çok yattı sanki aklıma. Tabi Rabbim bilir. Sağlıkla gelsin de di mi ama. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Demek öyle bakarken benim haberimi aldın. Güzel bir tesadüf olmuş o zaman. Ben de çooook böyle sürpriz haberler aldım burda. Çok sevindimm. Allahın izniylee daha çooooooook sevineceğiz. Nice arkadaşımız gelecek arkamızdan. Sen bebeğini sağlıkla kucakladın. Maşallahhhhh..Allah uzun ömürler versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Güzel bir gelecek nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı biz hamişşlerin başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorummmm çokkk. Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?