Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyy ne kadar güsel...rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah ve darısı tüm isteyenlere olsun..bizler sdc dualarımızı eksik etmeyelim...
canımm,okurken çok duygulandım.maşallah,rabbim gönlüne göre vermiş çok şükür.
inşallah sağlıkla kucakladığın anlarıda yazacaksın bize..
heşey gönlünce olsun bundan sonrada canım....
tatlım ben seni tebrik etmişmiydim hatırlamıyorum ama görünce tekrar tebriketmek geldi içimden :) allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah yavrunu Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
tebrik ederim..sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah bebişini yada bebişlerini..
tebrik ederim canım Allah her isteyene nasip etsin inşallahh
canım benım cok guzel seyler yazmsın ne mutlu sana kı sonunda bu sınavı verıdn ve ınsallah tatlı meyvelerını alcaksın darısı bıze ınsallah rabbım hepımıze kolaylıklar versın bebıslerıne annecıgıne ve babasınada uzun ve saglıklı omurler versın dularda bulusmak dılagıyle......
rabbım nelere kadır demkkı herseyın bır zamnaıı varrrr saglıkla kucagına al tatlımmmm
hepsini okuyup hormonlarımın da etkisiyle gözlerimi şişircem ağlamaktan çok mutluyum sende öle yap hamişler çok sulu göz olur bol bol ağla ama mutluluktan canımsınnnnn allaha emanett olunnn sırasıyla keseyi kalp atışlarını sonra kollarını bacaklarını sonra 2li test sonra 3lü test sonra cinsiyet sonra hareketleri sonra karnının şişmesi ve en son doğumlarını göztersin rabbim bir avazdaaaaa hepsi hem telaş ve endişe hem mutluluk ve gurur umarım dibine kadar hepsini yaşarsın sana bu yolda kolay gelsin diyorum eminim kolay gelecektirrr bu kadar kişinin duasıyla rabbim dua edenleri etrafından ayırmasın meleğimmm
canımm benimm yaa yine beni duygulandırdınnn yine söylüceğim kelimeler yetersiz ve anlamsız olacak dediğin gibi inşAllah sende benim gibi bu günleri görürsünn helekiş içinde kımıldama başladığı an kucağındaymış gibi sevineceksin ultrasonda ellerini minicik ayaklarını görünce öpüp koklayasın gelecekk Rabbim sana bu güzel günleri yaşatsın çünkü sen herşeyin en güğzeline layıksınnn bitanem ŞenizŞeniz
bu arada senin gelinde çıkmak için acele ediyor bacımm 15 gün daha tutabilmek için sancı kesici haplar kullanmaya başladım umarım anasını üzmezde zamanında sağlıcakla gelir
Civciv canım kaç haftalık oldu ? nidilat ve prepar mı kullanıyorsun? Tractocil ikisinden de daha etkiliymiş ama damar yolundan veriliyormuş...Rahim kasılmalarını engellemek için...
Bir de celestone ciğer geliştirici iğne veriyorlarmış..İhmal etme canım..Bebeklerin ciğerleri gelişirse erken bile doğsalar küveze gerek kalmayabiliyormuş..Taze anne adayı Nevro,sen de eline kalemi al not et bunları
ohhhhhhhhh maşallah herkes coşmuş canım çok tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inş darısı bizlere çok güzel yazmışsın soluksuz baştan sona okudum tarifi imkansız mutluluk ne güzel dostluklar senin adına çok sevindim canım
canım gözünaydın allahım devamını getirsin kucagına almayıda nasip etsin yarabbim insanlara ışık oldun moral oldun ödülünüde aldın canım bu ay çok iyi gidiyor maşallah herkes hamile çok şükür allahım sana sıra bizlerde inşallah tüm sonuç bekleyenlere tüm tedavidekilere allahım yardım etsin yüzümüz gülsün hayırlısı ile allahım tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin biran önce.......:CüvCüv:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......
canım ;dostlarım demişsin ,destek olanlar demişsin ,ben seni tanımadığım halde destek olamadığım bişeyler paylaşamadığım halde çoooookkk sevindim çok mutlu oldum ve gece gece yazını okudum ve ağladım,allah tamamına erdirsin arkadaşım ,yüce allahım kucağında göstersin ..
Aminn Aminn Aminnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sağol asprinimmm. Şeniz Görüşemiyoruz uzun zamandır. İnşallah iyisindir. Dualarımdasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:yaa gerçekten çooook sevindim allahım nazarlardan saklasın sizi. hayırlı sağlıklı evlat olsunlar. allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. eşini ve seni kutluyorum tekrar hayırlı olsun.. valla çoook sevindim:))
canımmmmmmmmmmmm canım benim haberini okuyunca nasıl heycanlandım anlatamam....şu an içimdenn ağlamak geliyor tabi mutluluktan o kadar sevindim o kadar duygulandım ki....:lepi:
sen yüreyi çok güzel bir insansın hiç şüpem yoktu tatlım sende allahın bize verdiği mucizeyi yaşayacağını biliyordum....:sm_cool:
sen bu yolda herkeze çok destek oldun canım...kaydirigubbakcemile5 birlikte ağladık birlikte güldük....şimdi allahım büyük allahım sana da mucizesini nasip etti çok şükür...:Saruboceq:
sonucun da epey iyi ikiz bebek bile olabilir tatlım..rabbim hayatta herşeyi gönlüne o güzel yüzüne güzel gönlüne göre versin............:1hug:
umutla dünya yolculuğuna başlayan bebeğine rabbimden sağlık ve güç diliyorum...sımsıkı tutunsun anneciğine ve çok sağlıklı olsun inşallah canım..
rabbim sağlıkla kucağına almayı o miss kokusunu duymayı nasip etsin............:dance:
tebrik ederim bitanemmmm:teytey::teytey:
demek öykü'ye bi kardeş geliyor ne güzell yaa:sm_cool:
nevroşuuuum canım benim bitanem biliyordum yaa bebişinin geleceğini.ne güzel
bir haber bu. :teytey: :dance: tebrikler canım.rabbim tamamına erdirsin mis kokulunu kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek:
arkadaşım,dostum birtanem.o güzel yüzünde güller açıyordur şimdi.hiç solmasınlar inşallah.çook öpüyorum seni. Şeniz
nazarlardan korusun rabbim.
Canım arkadaşım,a.s.
Sen her zaman dediğim gibi bir melek olmalısın.
Rabbim sana bebeğini bağışladı.
Dün gibi hatırlıyorum kısa protokolle başladık dediğini ama zaman neden hemen geçmedi orasını anlayamadım.
24/03/09 neden hemen gelmedi.
vee sonunda geldi sen bizimle o minicik mucizeni paylaştın.
Burada ki bütün teyzelerini sevinç gözyaşlarına boğdun.
Canım, sen herkesin heyecanını paylaştın,
hangi konuyu okusam sen vardın umut veren mesajlarınla.
CANIM Arkadaşımmmmm...
Kendine ve yavruna çok iyi bak....
Seni çok seviyorum..
kucağına aldığımız günleride görürüz inşallah...darısı semişe, gözeğe, zazaya,balsurata bana daha adını hatırlayamadığım bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın başına...
canım ben görmememiim daha önce.
ama şu an bütün tüyleim havada.gözelrim sulandı
rabbim bütün dualrını kabul etisn.
meleklerini ve seni korusun.
kimseyi yavrusundan ayırmasın.
kimseyi bıynu bükük bırakmaısn.içinde bizi de tabi.
rabbim kucağına aldığın günün sevincini d epaylaşmak nasip etisn hepimize.
çok çok evişndim.
sevincini bizimle paylaşmana daha da çok sevindim.
benim minik kuzum şimdi karnımda ,pıt pıt vuruyor.
inşallah hepimiz bu uzun ama mutlu yolu hep birlikte geçeriz.
ve kucağımıza bebek kokusu ,evimize çocuk sesleri ile dolduran rabbimize her zaman şükür ederi.z
sağlıklı ,hayılrı ,mutlu evlatlar verisn rabbim.
ömürleri uuzn ve bereketli olsun inşallah
senağlama...senağlama.......senağlama
AMAN ALLAHIM.. SÜPER BİR HABER... çok ama çok sevindim .. içimden çığlık atmak geldi...ve atıyorum .. RABBİM NE BÜYÜKSÜN... binlerce şükürler olsun....tebrik ederim babayıda senide.. RABBİME.ŞÜKÜRLER OLSUNsenden böle mütiş bir haber almayı nasib ettiği için...
RABBİM NE BÜYÜKSÜN... sen herşeye kadirsin....şu anda ezanlar okunuyor.. ve ben gözyaşları içinde sana klavyem ıslanarak yazıyorum....senağlama...ne mutlu sana ne mutlu babaya... RABBİM sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasib etsin... darısı tüm bebek hasretiyle yananların başına olsun....:Saruboceq:
nevin bu süper ya dualarımız gerceklesti sonunda rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımsın... nasıl sevindim anlatamam..
Rabbim gönlune göre verdi sonunda.. dular karşılığını buldu. Rabbim sağlıkla, sıhatle, hayırlısıyla tamamına erdirsin guzelim. Darısı tum evlat hasreti yaşayan dostlarımızın başına inşallah.
Sende beni ağlattın şimdi Sevgili Nevrosky,Ne güzel bir cevap bu yaa,sağolasın,Allah razı olsun,içim ürperdi okuyunca,sağolasın..Hem gözlerim doldu,hem gülümsedim....Çok sağol...Her şey gönlünce olsun...
Rabbimin mucizesi işte bu da.
O isterse her şey olur.
Tebrik ederim arkadaşım.
Sağlıkla inşallah gelirken bereketiyle, mutluluğuyla yuvanızı doldursun bebeğiniz yerimseniben
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben ağlarım şimdi.. burnumun direği de sızlar.. ne kadar güzel bir haber bu.. ınan, içime kelebekler dolustu.. ne desem, ne soylesem az su an. Rabbimden tek dileğim; bu yolun sonuna kadar saglıkla sıhhatle, huzurla tamamlaman.. Evladını kucagına almayı da gostersın.. Bundan sonra paylastıgın,yazdıgın hersey en az bu kadar güzel olur ınsallahh.. güzel ınsan, güzel gözlerinden operım.. sevınc gozyaslarından operim seni.. cıktıgın yolda en güzel sekılde ilerlemen, her anından keyif alman dileğiyle.. sen cok sevıldın her sekılde, tüm gönül dostlarının yüreğinde.. hep te bunun keyfini cıkaracaksın, her sekılde.. inan buna.
Canım benim ilk günden beri emindim bu sefer senin için bebeğine kavuşmanın zamanı olduğuna. o kadar inançlısın ki yasadıgın tüm sıkıntılara ragmen bana yazdığın herseyde bu kadar inançlı bir insanın elbet yüzünün güleceğine emindim. Raabbim sağlıkla kuzunu yada değerin çok yuksek belkıde kuzularını kucagına almayı nasip etsin. hep yüzünü güldürsün inşallah canım..
canım benim çok sevindimmmmmmmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah....ve bizlerede en kısa zamanda veriir allaha emanet ol herşey gönlünce olsun...........
nevroskycim nasılsın ??
tebrikler ...
Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
Canım benim inancımızı kaybetmediğimiz sürece ...Tüm olumsuzluklara rağmen allah umudumuzu sabrımızı hep sınıyor...Bizde bunun farkında olcak kadar bilinçli bireyleriz..
Seni canı gönülden tebrik ediyorum..Sen bir çok insana güç verdin..destek verdin..moral oldun..Şimdi bizlere verdiğin güçle ..sevgiyle..allahta senin kalbine göre verdi..Her zamanki gibi hepimiz için dua edeceğiz.şükredeceğiz...
Şimdi inancına....dualarına..umuduna...samimiyete sığınma zamanı..ben hep öyle yaptım ve yapıyorum..Başımıza iyi ya da kötü gelen herşey bizim kaderimiz..Ve biz o kaderleri yaşıyoruz..Yüreğini hep iyi..ve moralini hep yüksek tut..canının ötesinde can ya da canlar taşıyorsun..İçin her zamanki gibi temiz olsun ki..Dualarımızın karşılığını bulalım ..şimdi olduğu gibi..
Hep sevgiyle kal...
allah senden de razı olsun nevrocumm ağzına sağlık rabbim sağlıçakla kucağına almayıda nasip eder inşşşş dualarımız yine seninle ve bütün arkadaşlarımızlarr
Bütün yazdıklarını okudum canım ...okurkende tüylerim diken diken oldu....:1rolleyes:
Rabbim bu güzel dileklerinin kat katını sana versin....Şeniz
Allah inşaallah önce sağlıklı sonra hayırlı bi evlat nasip etsin sana .....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Gözün gönlün aydın olsun canım benim...çok dikkat et kendine....kaydirigubbakcemile3
Rabbime emanet olun.......:Saruboceq:
8 aylık evliyim.30 yaşımdayım. Bebek istiyorum ancak hala olmadı.Geçen gün idrar yollarımda yanma var diye kadın doğuma gittim.Muayenede bana vücudun gebeliğe hazırlanmış dedi.İlaç kullanma yalnız hamilelerin kullanabildiği bir kaç ilaç var ondan yazayım dedi.En son reglimi 4 martta olmuştum.21 günden sonra oluyorum genelde.21 günü geçirdim.Öyle çok istiyorum ki aslında hamile olmayı.Göğüslerimde karıncalanma hissi var ,ağrı ve acıda var.Karnım şiş.Ama geçen ayda buna benzer belirtiler olmuştu.Reglim gecikmesine rağmen hamile değildim.Hamilemiyimdir acaba?
kızlar hamileyken yumurtalıklarınız ağrırmıydı acaba.Benim sağ yumurtalığım ağrıyoda.
canım benim degerin kaç ayy merak ettim
Sağlıkla Gelsin Meleğin canım benim..Nasıl duygulandım...
Mucizene sımsıkı sarıl nevrom benim..
Darısı Olmayanların çok isteyenlerin Başına.......
Seneyede bana inşallah canım..
canım ne guel yazmışsın şimdi işten geldım ve açınca senın mesajını buldum ve okudum yazını..............çok guzel yaaaaaa.................rabbım mubarek eylesın kolay bır hamılelık geçıresın ve bebişini alasın kucağına............rabbım bu yolda emek harcayan herkese kolaylık versın...........bu çok guzel bır duygu...........tum kadınlar yaşasın ve tatlı bırer anne olsunlar inş.......dedığın gıbı canım dostluklar çok onemlı ve burda çok guzelllllll..........tanımadan sevmek tanımadan dertlere sevınçlere ortak olmak çok guzel gerçekten...........bırbırını anlayan insanların bırarada olması ne guzellll...........kendıne ıyı bak...........dua..ie..........guzel dost.......
canım çok sevindim gözün aydın olsun Allahım kucağına aldığın günüde görmeyi nasip etsin, sağlıkla gelsin meleğin...
canım benim o kadar çoook sevindimki anlatamam, rabbim sonunda yüzünü güldürdü, o kadar çok hakediyordun ki bunu, topikteki yazılarını imrenerek okuyordum herseferinde bu kadar sabırla ve azimle herkezin yanında olmaya çalışman dertlere ortak olman gerçekten çok güzel çok gurur verici bir olay,
allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)