Pzt vücut ölçülerimizi alarak başlayalım haydi gelin Max :5 kişi kontenjan

Şu an isteyim tek tek alintilayamadim ama buyrun kızlar kilo dahil başlıkta yazan ölçüleri alın yazın ben liste yapicam inşallah cranial , hyberborea , ates böceği hoşgeldiniz :)

Arkadaşlar olculerinizi kilolarinizi yazın sizide tabloya ekleyim... Pzt tartilma ve vücut ölçülerini alma günümüz :duduk:
Yazanları ekledim :KK33:

24.02.19

Kahvaltim : 18 adet badem : 270 kalori
Eve gidince de elma yiyeceğim insallah oda 60 calori

Tatlı çiğ bademin faydaları

Bademin sağlık açısından birçok faydası vardır. Çağımızın önemli hastalıklarının başında olan stres ve kanser çeşitlerine karşı bünyeyi koruyucu özelliği vardır. Bunun yanında kabızlık, kolesterol, kemik sağlığı gibi birçok konuda ve çok geniş yelpazede insan sağlığına hizmet eder. Besinlerin emilimini hızlandırmak için tercihen aç karnına doğrudan badem yiyebilirsiniz.

Badem ayrıca solunum bozuklukları, öksürük, kalp bozuklukları, anemi, iktidarsızlık, ve diyabet sorunlarının çözümü için tercih edilebilir

24.02.19

Kahvaltim : 18 adet badem : 270 kalori
Eve gidince de elma yiyeceğim insallah oda 60 calori

Akşam yemegim : 1 tabak kıymalı bamya yemeği :200 cal
2 kepçe yoğurt çorbası :150
Kıymalı menemen 120 çal
Toplam : 800 kalori almışım bugun

Ben 2 günde 3 öğün yapmaya çalışıyorum bir gün sabah ve akşam diğer gün sadece öğlen yemeği üzere :*

Başlangıç 63.3
Şimdiki kilo 60.2
Hedef 50-52 arası
Bel 67
Karın 86
Kalça 98
Sağ kol 28
Sol kol 27
Sağ bacak 55
Sol bacak 56
Hepimize bol eksiler kızlar
Günaydın :KK200:

Günaydın kızlar
halacocuksun halacocuksun
sabah tartıldım 74.0
Ölçülerim aynı spor yapamadım incelme yok
Akşam yediklerimi toptan yazarım
Fatsecret diye bir proğram var ben oradan hesaplıyorum yediklerimi güzel bi proğram tavsiye ederim

Selam kızlar. Ben listede yokum ama size katılıyorum.
Bugün 1 kutu küçük ton balığı
1 elma yiyeceğim.

Akşam da eve geçince yazarım yediklerimi. Kalori olarak olmasa da kimin daha az yediği gün olrak toplu yazılırsa görürüz.

X