- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- Konu Sahibi halacocuksun
Aa ben de 4 hafta oldu 67.8 den 65.2 ye düştümYazmıştım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ben de 4 hafta oldu 67.8 den 65.2 ye düştümYazmıştım :)
Azim ve kararlılık çok önemli , bi kadın isterse yapamayacağı şey yokAa ben de 4 hafta oldu 67.8 den 65.2 ye düştüm
Tabi kii B-)Azim ve kararlılık çok önemli , bi kadın isterse yapamayacağı şey yok
Ben inanıyorum yaza fit ve hafif giricez
Hoşbuldukk:))Şu an isteyim tek tek alintilayamadim ama buyrun kızlar kilo dahil başlıkta yazan ölçüleri alın yazın ben liste yapicam inşallah cranial , hyberborea , ates böceği hoşgeldiniz :)
Hoşbuldum canım sabah yazıyorum ölçülerimi ve kilomuŞu an isteyim tek tek alintilayamadim ama buyrun kızlar kilo dahil başlıkta yazan ölçüleri alın yazın ben liste yapicam inşallah cranial , hyberborea , ates böceği hoşgeldiniz :)
24.02.19
Kahvaltim : 18 adet badem : 270 kalori
Eve gidince de elma yiyeceğim insallah oda 60 calori
Akşam ne yedin yemedin mi bakalım en az kaloriyi kim almışMerhabalar yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar
Sabah
90gr peynirli börek 296 cl
30gr yeşil zeytin 35 cl
Toplam 331 cl halacocuksun
Ben kalori saymayı bilmiyorumAkşam ne yedin yemedin mi bakalım en az kaloriyi kim almış
Ben internetten bakıp ortalama kalorisini yazıyorum tahminen saymasanda olur farketmez :)Ben kalori saymayı bilmiyorum
Akşam kabak graten 100 gr kaloriyi bulamadımAkşam ne yedin yemedin mi bakalım en az kaloriyi kim almış